- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.190
- 598
Kesim işi hariç herşeeey ama herşeyi ben de evde yapiyorum, saçlarim belime kadar o yuzden cesaret edip kesme denemesinde bulunamadim hiç.Belki cesaret etsem keserdim eşimin saçlarini evde kesiyoruz bu pandemiden dolayi gayet guzel kesiyorum aslinda
Saç boyasi kullanmiyorum geri kalan şeyler evde gayet basit.
Bi cesaret deneyince aslında zor olmadığını anlıyorsun. Biz 3 senedir falan eşimin saçını da evde kesiyoruz o açıdan pandemi hiç etkilemedi bizi. Bunları burda bi kere yazdığımda eşi kuaför olan bi abla çok kızmıştı, korkuyorum
Çıraklık eğitimini sizin saçınızda tamamlamış :))Yıllar önce benim de başıma gelmişti.Saclarım belimin biraz üzerindeydi. Kuaföre gittim ''fazla kesmeyin kırıkları gitsin yeter'' dedim. Neyse telefona dalmışım ben. Bi ara kafamı bi kaldırdım. O kadar kesmiş ki saçlarım omuzuma değiyor değmiyor . Dahada kırpmaya devam ediyordu. '' Hanımefendi kafamda saç bırakmayı düşünüyor musunuz?'' dedim. Meğer kız çırakmış. Şurası yamuldu burası eğrildi derken kesmişte kesmiş. Sonra asıl kuaför konuya dahil olup kıza fazla yüklenince " böylede güzel oldu aslında'' diyip geri vites yapmıştım. Nasılsa kökü sizde yine uzar canınızı sıkmaya değmez.
Üzme kendini arkadaşım saçlarını uzatacak kürler ve maskeler dene elbet uzayacakMerhaba kızlar bugün saçlarımı kestirmeye gittim bi model gösterdim kısa ama kadın saçımı kestikçe kesti erkek gibi yaptı tartıştım falan ücreti verdiğime de pişmanım 5 tl de fazla aldı kesim 20 tlydi ustura kesim diye bide 25 aldı siz olsaydınız ücreti verirmiydiniz. Bu saçlar nasıl uzuycak yüzüm yuvarlak zaten bu kaçıncı kuaför kazığı
Gercekten iyi kesiyor ,semtimiz biraz luksAltı üstü saç kesiyor yahu. Yani ne yapıyor olabilir 120 TL'ye kuş yuvası mı konduruyor.
Istanbulda luks bir semteyiz ,kesim ustasi ,3 kere gecer ustunden duzeltir120 tl mi kesim?Benim yaşadığım şehirde standart 30 tl, salgından zam gelmiş her yerinde 40 tl’ye kesiyorlar saçı. Antalya’da da aynı. Farklı ne yapıyorlar bunun 3 katını almak için saçınıza?
Şehre göre değişir tabi benim kuaförüm sabittir artık konuşmayı bırakın bakmadan anlıyoruz birbirimizi ama rakamları çok uygun aslında çok lüx bir yer ama bilemedimGercekten iyi kesiyor ,semtimiz biraz luks
Ne guzel cok sanslisinizŞehre göre değişir tabi benim kuaförüm sabittir artık konuşmayı bırakın bakmadan anlıyoruz birbirimizi ama rakamları çok uygun aslında çok lüx bir yer ama bilemedim
Bemiks çok kötü kokuyor yahayatta saçı uzamayan biriyim, son 1 ayda yaldır yaldır uzadı saçım, bemiks-evigen-bepanthen ampuller üçlüsüyle. çok tavsiye ederim, geçmiş olsun.
bob kesimValla ben 3 yıl önce arkadasımı beklerken kuaförde o kadar tiksindim ki föne bile gitmiyorum artık. Kesimi de kendim yapıyorum. Zaten uçlarından ara ara keserdim ama o olaydan sonra iyice geliştirdim kendimi. En son önler uzun arkası kısa kestim. (lop model deniyordu sanırım) videosunu izledim önce sonra kestim gayet de güzel oldu.
2011’de İstanbul’da yanılmıyorsam Beşiktaş’taydı, bir föne 50 tl vermiştimIstanbulda luks bir semteyiz ,kesim ustasi ,3 kere gecer ustunden duzeltir
Kesimde hata olduğu icin toparlamak istemiş ve haliyle kisaltmistir.Turpun suyunu çıkarttın ve saçlarınıza sürün,bol bol da tüketin daha hızlı uzayacaktır.Merhaba kızlar bugün saçlarımı kestirmeye gittim bi model gösterdim kısa ama kadın saçımı kestikçe kesti erkek gibi yaptı tartıştım falan ücreti verdiğime de pişmanım 5 tl de fazla aldı kesim 20 tlydi ustura kesim diye bide 25 aldı siz olsaydınız ücreti verirmiydiniz. Bu saçlar nasıl uzuycak yüzüm yuvarlak zaten bu kaçıncı kuaför kazığı
Bob un daha uzunu ama. Bob o modelin daha kısası oluyorbob kesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?