Ben 5 tl fazla almasına çok sinir oldum aslında daha da gitmem ama bu 4 ncü oldu yanlış kesim yapanTartışıp üstüne ücreti neden odedinizki . Klasik kuaför taktiği ne anlıyorlar çok kisaltinca anlamiyorm
Sagolun aglamak istiyorum ama napim olan olduhayatta saçı uzamayan biriyim, son 1 ayda yaldır yaldır uzadı saçım, bemiks-evigen-bepanthen ampuller üçlüsüyle. çok tavsiye ederim, geçmiş olsun.
Olsun kökü sizde üzülmeyin yinede en büyük derdiniz bu olsunBen 5 tl fazla almasına çok sinir oldum aslında daha da gitmem ama bu 4 ncü oldu yanlış kesim yapan
Bizim burda fiyatlar uygun20 liraya berberler saç keser anca diye dusunuyorum. Erkek gibi yapmasi normal geldi.20 liraya sac kesen kadin kuaforu gormedim yillardir.
Yapacak birsey yok klasik "kökü sende"
Sagolun aglamak istiyorum ama napim olan oldu
Neden böyle yapıyorlar kestikçe kesti saçımı bide bagırma diyor saç fırçasını masaya vuruyor terbiyesiz zaten bagırmasam sinirden aglardımBen geçen gün 40 tl verdim, ucundan kırıkları al dedim, 15-20 cm kesmiş.
Bu saç kesmenin ötesinde terbiyesizlik ama.Neden böyle yapıyorlar kestikçe kesti saçımı bide bagırma diyor saç fırçasını masaya vuruyor terbiyesiz zaten bagırmasam sinirden aglardım
Ben bağcılar da oturuyorum burda taş çatlasa 30 kesim daha iyiyim şimdi insanlar yazınca rahatladımaaa 20 liraya saç kesen kuaförü en son 2002 de gördüm sanırımçok klasik ama kökü sende,şampuanına çam terebentini koy hızlı uzatır. boşver daha sağlıklı daha parlak olacaklar öyle düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?