- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.359
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstediğiniz modeli kesimde tutturamamistir düzeltmeye çalıştıkça da kisaltmistir.Merhaba kızlar bugün saçlarımı kestirmeye gittim bi model gösterdim kısa ama kadın saçımı kestikçe kesti erkek gibi yaptı tartıştım falan ücreti verdiğime de pişmanım 5 tl de fazla aldı kesim 20 tlydi ustura kesim diye bide 25 aldı siz olsaydınız ücreti verirmiydiniz. Bu saçlar nasıl uzuycak yüzüm yuvarlak zaten bu kaçıncı kuaför kazığı
Merhaba kızlar bugün saçlarımı kestirmeye gittim bi model gösterdim kısa ama kadın saçımı kestikçe kesti erkek gibi yaptı tartıştım falan ücreti verdiğime de pişmanım 5 tl de fazla aldı kesim 20 tlydi ustura kesim diye bide 25 aldı siz olsaydınız ücreti verirmiydiniz. Bu saçlar nasıl uzuycak yüzüm yuvarlak zaten bu kaçıncı kuaför kazığı
Kuaföre nezaman saç kestirsem ağlarım istediğim boyun hep daha kısasını kesiyorlarMerhaba kızlar bugün saçlarımı kestirmeye gittim bi model gösterdim kısa ama kadın saçımı kestikçe kesti erkek gibi yaptı tartıştım falan ücreti verdiğime de pişmanım 5 tl de fazla aldı kesim 20 tlydi ustura kesim diye bide 25 aldı siz olsaydınız ücreti verirmiydiniz. Bu saçlar nasıl uzuycak yüzüm yuvarlak zaten bu kaçıncı kuaför kazığı
aaa ben de saç kesim günlerini takip etmeye daha yeni başladım. faydasını gördünüz mü?En son yıne kuaföre gittim saçımın bir tarafı kısa diğer tarafı uzun kesti. Bende nette saç kesim günleri var ona göre kesiyorum hatta geçen hafta 7cm kesmişimdir
Saçlarım 2 seneden beri ne yaptıysam uzamadı şimdi takiple arada kesiyorum gecen baya kestim ama hani uçlar lastik gibi olur ya öyleydi.aaa ben de saç kesim günlerini takip etmeye daha yeni başladım. faydasını gördünüz mü?
benim de takip ettiğim bir blok var. uzaması için ayrı gürleşip patlaması için ayrı tarih veriyor. kürler de paylaşıyor yeni keşfettim. ben de deneyeceğimSaçlarım 2 seneden beri ne yaptıysam uzamadı şimdi takiple arada kesiyorum gecen baya kestim ama hani uçlar lastik gibi olur ya öyleydi.
En azından uzuyor şimdi kırıkları da gitti. Haftada 2 sefer saç bakım yagı ile yağ sürüyorum.