Kuaför Eşleri

beniim erkek arkadasim erkek kuaforu.biz cok iyi anlasiyoruz ve liseden beri beraberiz,ama annem iliskimizi onaylamiyor.ben psikoloji okuyorum o da kuafor diye,niye boyle yapiyor anlamiyorum :1no2::KK43:( canim cok sikkinmafoldumben

Bende bankacıyım üniv. mezunu, eşim bayan kuaförü.. benim ailemde istememişti ama ben inat ettim onunla evlenmezsem ben birdaha kimseyle evlenmem dedim.. Kaçarım diye korkup mecbur verdiler :) Şimdi mi?.. Babam damadım damadım diyor başka bişey demiyor :)) Ön yargıydı kabul ettiler..

Bende bankacıyım üniv. mezunu, eşim bayan kuaförü.. benim ailemde istememişti ama ben inat ettim onunla evlenmezsem ben birdaha kimseyle evlenmem dedim.. Kaçarım diye korkup mecbur verdiler :) Şimdi mi?.. Babam damadım damadım diyor başka bişey demiyor :)) Ön yargıydı kabul ettiler..
Aynen kimse istemedi halamlar felan kuaför böle olur şöyle olur şimdi kendi yienlerini aramaz onu ararlar oğlum oğlum derler :))

Merhabalar,
benim nişanlımda erkek kuaförü. Aynen benim ailemde çok karşı çıktı, sıkıntılı olur diye, zar zor ikna edip nişanlandık, ilerde sizlerinki gibi çok sevecekler mi merak ettim :)) Eve geç gelecek biliyorum, h.içi tatil yapıyor bi çok yere beraber gidemeyeceğiz belki, ama yinede beni ihmal etmemesini bekliyorum bakalım yaşayıp göreceğiz.. :KK50:

yaa ben cokk kiskanc biriyim. benim nisanlim bayan kuafor olsaydi sanirim kafayi yerdim.
kiskancligim guvenle alakasi degil sadece esimin baska bi kadinin sacina dokunmasi beni cildirtmaya yeterr:KK53:

kizlar allah size sabir versin diyorum:KK49:

Bende bayan kuaför eşlerine sabırlar diliyorum..
Geçen konusu olmuştu nişanlımla bayan kuaförü olsaydım diye, o zaman seninle buraya kadar gelmezdik dedim direk olarak. Çünkü bende çıldırırdım :KK52:
Çok şükür ki erkek kuaförü, devamlı dükkanında ve bayansız ortamda..
Çok güveniyorum ona ama yinede bayanlarla fazla haşır neşir olmasına tahammül edemezdim sanırım.. Rabbim dağına göre kar veriyo işte :KK66:

neden öyle düşünüyosunuz güven olduktan sonra gerisi hikaye zaten adamlar kadın göre göre bıkıyolar aslı başka mesleklerde arada kadınlarla muhatap falan olanlar düşünsün :)) tabi bu işin şakası ama kendi açınızdan düşünün hayatınız boyunca saçlarınıza muhteşem modeller yapan bi erkeğe sahip olcaksınız :))))

Ben hemen hemen hergün kavga çıkartıyorum.O dükkana gitmek istemiyorum.Eşime de diyorum ki beni hergün işyerine çağır bi gün unutursa kavga çıkıyor.Ben de geçen gün gittim müşteri gibi,Ona bi de bahşiş bıraktım.Rezil ettim geldim.Karısı olarak çalıştığı yere gelmemi istemeyince bende müşteri oldum:)
ama bu mesleğinden bıktım,bence eşi kuaför olanların sonu yok.aynı bizim evliliğimiz gibi

ya ben çok ciddi bir sorun yaşamıyorum benimde eşim bayan kuaförü yani.. ama gül gibi geçinip gidiyoruz işte tek derdimiz bazen geç saatlere kadar çalışması..

hem diyorsunuz ya ''bayanlarla haşır neşir oluyor'' diye... yavrum yapıcak olan zincire vursanda yapıyor :82: yani bayan kuaförü diye daha meğilli oldukları anlamına gelmiyor :KK34:

eski eşim bayan kuaförüydü.. hala da öyle.. ben öğretmenim.. benim tatillerim onun en yoğun çalıştığı zamanlardı sosyal yaşam yoktu ben kuaför o olmasına rağmen çok rahattım çünkü güveniyordum ama o üstüne bir de aşırı kıskançtı.. sebebini az çok tahmin ediyorum,kuaför salonunda kadınlar eşlerini aldatmalarına kadar paylaştıkları için her kadının potansiyel olduğunu düşünür olmuştu..

eski eşim bayan kuaförüydü.. hala da öyle.. ben öğretmenim.. benim tatillerim onun en yoğun çalıştığı zamanlardı sosyal yaşam yoktu ben kuaför o olmasına rağmen çok rahattım çünkü güveniyordum ama o üstüne bir de aşırı kıskançtı.. sebebini az çok tahmin ediyorum,kuaför salonunda kadınlar eşlerini aldatmalarına kadar paylaştıkları için her kadının potansiyel olduğunu düşünür olmuştu..

ay evet canım ya kadınların şu çeneleri susmak bilmiyor aldatanlar, aldatılanlar, ağlayanlar hiiççç bitmiyor :KK19:
benim eşim Allahtan kıskanç değil yani kıskanması içinde bir neden yok, tek derdim geç gelmesi.. şu an olduğu gibi.. saat 10 oldu kocam hala ortalıkta yok saç boyuyormuş... ama şu da bir gerçek insanın aklına şeytan girmiyor değil... gitsem diyorum şimdi dükkana düşünsene ya dükkanda yoksa?... :KK4:

off neyse kapatalım bu konuyu :KK52: :KK53:

YA aslında konu aldatmak deil,dediğiniz gibi aldatan heryerde aldatır
ama ortamın aldatmaya müsait bir ortam olması insanı sinir ediyor.
onun dışında zaman geçiremiyorsun,falan filan
zor bence,bende sizin gibi takmak istemiorum,kendimi yıprattım artık
bana yardım edinn,yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

benimki yok yine ortalıkta kızlar sesimi duyan varmı?? bu kadınlar neden akşamın 9 unda saç boyatmaya gider hiç düşünmezlermi bu adamlarında bir ailesi var eşleri çoluk çocukları bekler evde :KK4:

X