- 6 Şubat 2018
- 11.203
- 14.568
-
- Konu Sahibi tiyatral_34
Kesinlikle. Hem maddi hem manevi daha iyi.bende cok seviyorum ay bu dipleri acsammi diye düşünüyorum kuaforum diyor artik sen istesende ben yapmamben buhafta yaptirdim sacimi. ciksin diplerim bu sefer boya isteyecegim insallah sizin gibi memnun kalirim. kafa derim dinlensin istiyorum biraz. platini de cok seviyorum vazgecemiyorum. boya denemedim hic, daha az yorar saci oriyelden eminim. insallah bende memnun kalirim ☺
Uzun saçta 600 benim dediğim yer ama. Benim saçım küttü. Fiyatlar böyle malesef. Ben istanbulda değilim. Karsılastırma yapamayacagım oraları bilmiyorum
Söylemotorlar bana da söylemediler600 lira ince telli ve kısa saçlı biri için cok fazla , bence bi arkadaşına arattırın telde fiyat aldırın
aklima yazdim bunu. gerekirse taragi alir kendim yaparim:)))Kesinlikle. Hem maddi hem manevi daha iyi.bende cok seviyorum ay bu dipleri acsammi diye düşünüyorum kuaforum diyor artik sen istesende ben yapmamdinleniyor biraz saç ve boyle gözde alışıyor. Insallah begenir memnun kalırsınız. Bir de boyayı ilk yaptiginda sık dişli bir tarakla dipten asagisina 2 parmak kadar taramıştı. Hani geçiş olmus gibi. Kumraldan platine.
Çok mantıklı bencede arttırın birisine600 lira ince telli ve kısa saçlı biri için cok fazla , bence bi arkadaşına arattırın telde fiyat aldırın
Açma boya ma dahil mi ? Yer neresi ?Bence ombre icin cok cok yuksek bir ucret.
Ben belde olan gur sacimi 250 tl'ye konple platin yaptiriyorum ki 3.5 saatte cikabiliyorum kuaforden. Ayni uzunluktaki sacima ombreyi 150 tl'ye yaptirmistim ama onun uzerinden epey zsman gecti. Simdi tas catlasa 200e yapar ombreyi kuaforum.
O zaman parayı verip cikarkende aynen böyle söylemen lazımdı söyledin mi parayı verecem mi dedin bu onemliNeden ? Ben dört kere sordum bana cevap vermedi sonra dedi o bunu yaparken suçlu olmuyor da ben vermediğim de mi suçlu oluyorum ayrıca hakkını vermişim
Platin sarısı dah işlem gerektirir diye düşünüyorum .Yanı fon şampuan bunlar sayılacak seyl er degi l zaten boyanın içinde bu fiyat şampuan ve fon almaması bile lazım o fiyataben 6 ay önce 620 ödemıstım .
Çayyolu'nda güzel bir kuaför, istediğim renk zor bir renk soğuk sarı-platin arası olduğu için riske atamadım.
bu fiyata boyama ,şampuan,fön, manikür dahildi.
Veririm dedim fakat onlar da dediklerinde durdu mu ?O zaman parayı verip cikarkende aynen böyle söylemen lazımdı söyledin mi parayı verecem mi dedin bu onemli
Açma boya ma dahil mi ? Yer neresi ?
Nasıl peki güzel oldu mu ?Elbette hepsi dahil. Zaten acmasi boyamasi dagil olmayan ombre olmaz ki. Tamami icin verilir fiyat. Yer Çanakkale.
Nasıl peki güzel oldu mu ?
işte açması boyaması 4 saat sürdü üstüne cila attı.Platin sarısı dah işlem gerektirir diye düşünüyorum .Yanı fon şampuan bunlar sayılacak seyl er degi l zaten boyanın içinde bu fiyat şampuan ve fon almaması bile lazım o fiyata
Bilemiyorum 2 tarafta hatalı madem konuşup orta yolu bulsaydınız. Her kuaförün tarifesi malzemesi farklıdır lüks olan var daha orta halli olan var burdan bisey demek zor.madem ilk basta fiyat vermediler siz işiniz bitip fiyatı duyduğunuzda itiraz etmeniz bana bu şekilde söylediniz demeniz gerekirdi yani iki tarafta birbirini kandırmaya çalışıyor netice buVeririm dedim fakat onlar da dediklerinde durdu mu ?
Dedim ki adam size indirimli hali bu her yerde 750 dedi sertleşti birden kavgaya gitmek istemedim .Bilmiyorum çünkü fiyatları bilseydim böyle olduğunu konuşmaz miydumBilemiyorum 2 tarafta hatalı madem konuşup orta yolu bulsaydınız. Her kuaförün tarifesi malzemesi farklıdır lüks olan var daha orta halli olan var burdan bisey demek zor.madem ilk basta fiyat vermediler siz işiniz bitip fiyatı duyduğunuzda itiraz etmeniz bana bu şekilde söylediniz demeniz gerekirdi yani iki tarafta birbirini kandırmaya çalışıyor netice bu
300 tl verdim geri kalanını vermeyi düşündüm arkadaşlarıma da sordum onlarda en fazla 400 dedi çok sinirlendim gerçekten .Yok bi daha gitmemvalla ne koparsam kardır demiş.ben olsam bir daha gitmem öyle yere.benim saçım koyu, belime kadardı.Her şey dahil 400 e yapıldı İstanbulda iyi bir yerde.hem öyle fiyat konuşmak mı olur belki paran yok belki daha uyguna başka yerden buldun?Hem öyle ayrı ayrı fiyat verilmez ki açma şu boya şu diye.Sadece aç bırak diycek halin yok sonuçta.Ben olsam 600 vermem.