- 16 Şubat 2016
- 1.604
- 749
-
- Konu Sahibi tiyatral_34
Yanı saçım güzel oldu .Sma sac uçlarım da kırılma var belki de o kadar işlemden sonra olabilirYaptığı işe ve kullandığı malzemeye bağlı.
Herşey dahil mi açma boya ombreBenim sacim uzun ben 450tlye yaptiriyorum
Saçlarınız uzun ve gürmü nasıl?
Ve gittiğiniz kuaför çok tercih edilen biyermi?
Bunlara göre değişir
Bende sormuştum 500 600 dedi banada ama benim saçlar gür ve omzumu geçiyo uzunluğu
[/Alternatif
Hayır çok önce telli ve omzumda.Bana emrivaki yaptılar daha çok ona kızdım .Soruyorum soylemiyotle söyleseydiniz boyamazdım dedim zaten
Evet sonrasinda bakimi dahil luks bir yere gidiyorum ayrica.dedigim yer adana ama secim belimdeHerşey dahil mi açma boya ombre
Evet ben de hata var .Saçım hemen açıldı hoc uğraşmadı boyarken açıldı .Saçım omzumda ve ince tellisonra konusuruz kismini en basta kabul etmeyecektiniz. hayir simdi konusacagiz diyecektiniz. siz hatayi tamam diyip koltuga oturmak yapmissiniz. oraya oturduktan sonra 1000 tl deseler mecbur vereceksiniz. bu ders olsun size.
saciniz ne kadar uzun? acma islemini kac kez yaptilar saca?
Beylikdüzü ya öyle kenar viy yerde degi Lüks de değilhangi kuaför bu ? lüks bir semtte mi, bilinen biri mi ?
yani ben de pahalı bi kuaföre gidiyorum mesela benim saçımdaki kaynak totalde 700 tutuyor. sadece boya için 600 tutar mı bilemiyorum.
platin benim sacim. sadece dip yaptiriyorum.Evet ben de hata var .Saçım hemen açıldı hoc uğraşmadı boyarken açıldı .Saçım omzumda ve ince telli
bence ne koparsam kar demişBeylikdüzü ya öyle kenar viy yerde degi Lüks de değil