- 3 Nisan 2014
- 36.079
- 147.027
- Konu Sahibi tiyatral_34
Beylikdüzü ya öyle kenar viy yerde degi Lüks de değil
hangi kuaför bu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beylikdüzü ya öyle kenar viy yerde degi Lüks de değil
tabi tabi dahil. Ankarada yaptırdım
Bende 650 tl verdim sombreye normal fiyat kazık yemesiniz tabi kuaförden kuaföre de degisiyorMerhaba hanımlar .Ne zamandır saçıma ombre yaptırmak istiyordum .Sürekli gittiğim ce manikurcusuyle sohpet muhabbet ettigim bi kuaför var .Daha öncesinde sormuştum 300 tl demişlerdi ama sanırım ben sadece açmayı sormuşum sonunda öyle dedi adam .Neyse baştan kıza sordum konuşuruz dedi .Boyayı yapacak adama sordum konuşuruz dedi hala bana fiyat vermediler .Beni boyaya aldılar dedim heralde samimiyete güvenip çok ücret çıkarmayacaklar ..sac açılması boya ve ombre 600 dedi .Ben şaşırdım kaldım .Ne zamandır da saçımı actirmiyorim fiyatların bu kadar uçtuğunu tahmin bile etmedi m .Sorum şu 300 tl sini verdim 300 tl sonra veririm dedim .Siz fiyat konusunda ne diyursunuz hiç yaptırdınız mı bu aralar 300 tl daha vereyim mi ? Fikir verirseniz sevinirim .
Beylikdüzünu biliyor musun ?hangi kuaför bu?
Nerde verdiniz ?Bende 650 tl verdim sombreye normal fiyat kazık yemesiniz tabi kuaförden kuaföre de degisiyor
Beylikdüzünu biliyor musun ?
Istanbul pendikteNerde verdiniz ?
Venüs kuaför .Mehmet tatlı nerd ebeylikdüzündeyim.
bu fiyat için mehmet tatlı ya gitmiş olman lazım.
400 civarı ortalama bahsettiğin işlemin fiyatı.
Venüs kuaför .Mehmet tatlı nerd e
Kalın telli mı ve nereye kadar saçlarınBen yeni yaptırdım.kesim artı ombre ama uzun benim ve baya yukarıdan başladı ombre .Çok güzel oldu 500 tl gitti
Bildiğin kazıklamaya kallkmis yanimigrosun içinde.
venüsü bilmiyorum.
Bildiğin kazıklamaya kallkmis yani
Cok pis kazik atmis bizde yaptrdik 1 hafta once 300 tl verdik ve en az 8 tane kuafor dolastik en yuksek fiyat veren 400 dedi sacda baya uzundu yani gayetde guzel olduMerhaba hanımlar .Ne zamandır saçıma ombre yaptırmak istiyordum .Sürekli gittiğim ce manikurcusuyle sohpet muhabbet ettigim bi kuaför var .Daha öncesinde sormuştum 300 tl demişlerdi ama sanırım ben sadece açmayı sormuşum sonunda öyle dedi adam .Neyse baştan kıza sordum konuşuruz dedi .Boyayı yapacak adama sordum konuşuruz dedi hala bana fiyat vermediler .Beni boyaya aldılar dedim heralde samimiyete güvenip çok ücret çıkarmayacaklar ..sac açılması boya ve ombre 600 dedi .Ben şaşırdım kaldım .Ne zamandır da saçımı actirmiyorim fiyatların bu kadar uçtuğunu tahmin bile etmedi m .Sorum şu 300 tl sini verdim 300 tl sonra veririm dedim .Siz fiyat konusunda ne diyursunuz hiç yaptırdınız mı bu aralar 300 tl daha vereyim mi ? Fikir verirseniz sevinirim .
Bizimkente yakınım ben ne tarafta kalıyor.aynen. 750 ne yahu.
bizimkentte cem kuaföre gidiyorum ben tavsiye ederim.