- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
-
- Konu Sahibi tiyatral_34
Şu an aynı hislerdeyim. Bir yılda zor karar verdim yaptırmaya, konuyu okuyunca yine vazgeçtim sanırım. 600, 800 ne diyorlar, ya millet çok zengin ya da ben çok fakirim
Şu an aynı hislerdeyim. Bir yılda zor karar verdim yaptırmaya, konuyu okuyunca yine vazgeçtim sanırım. 600, 800 ne diyorlar, ya millet çok zengin ya da ben çok fakirim
Ya zaten beni en çok düşündüren ya rengini beceremezlerse. Ama işte görünce de heves ediyorum. Bakalım daha kaç sene düşüneceğimOmbre gerçekten pahalı bir işlem, 4 sene önce 200 tlye yaptırmıştım ve bulduğum en ucuz yerdi, pişman oldum, istediğim renk olmadı. Renk garantisi verenler 300 tlden başlıyordu o zaman. Hevesimi aldım bıraktım, maddiyat iyi değilse her ay cilası yapılamaz.
Ya zaten beni en çok düşündüren ya rengini beceremezlerse. Ama işte görünce de heves ediyorum. Bakalım daha kaç sene düşüneceğim
Klasik kuaför kazığı sen otur hallederiz le başlayıp sonunda büyük bir hesapla sonuçlanır üstelik lüks yer olmasına gerek yokMerhaba hanımlar .Ne zamandır saçıma ombre yaptırmak istiyordum .Sürekli gittiğim ce manikurcusuyle sohpet muhabbet ettigim bi kuaför var .Daha öncesinde sormuştum 300 tl demişlerdi ama sanırım ben sadece açmayı sormuşum sonunda öyle dedi adam .Neyse baştan kıza sordum konuşuruz dedi .Boyayı yapacak adama sordum konuşuruz dedi hala bana fiyat vermediler .Beni boyaya aldılar dedim heralde samimiyete güvenip çok ücret çıkarmayacaklar ..sac açılması boya ve ombre 600 dedi .Ben şaşırdım kaldım .Ne zamandır da saçımı actirmiyorim fiyatların bu kadar uçtuğunu tahmin bile etmedi m .Sorum şu 300 tl sini verdim 300 tl sonra veririm dedim .Siz fiyat konusunda ne diyursunuz hiç yaptırdınız mı bu aralar 300 tl daha vereyim mi ? Fikir verirseniz sevinirim .
Tabiki haklisiniz her kuaför aynı olamaz fakat beylikdüzünde orta dereceli kuaförde kalki0 ta bana heryerde 750 size 600 der ve beni enayi yerine koyarsa tabiki benimde belli başlı tepkilerim olacak .Ayrica ben parayı verecektim fakat omre fiyatlarını bilmiyordum daha sonra araştırdım ve aşağı yukarı standart fiyatın Üstünü verdi bana ve herkes bunu gözden kaciruyur ams saçım son derece yıprandı.Atryca ben onun parasını vermişim onun yaptığı ayıp olmuyor da benimki mı oluyor ben Üstüme düşeni yapıp fiyat sorduysam ve o işin cakalligina kaçıp konuyu gecisturdiyse bu benim suçum değil onu terbiyesizligi .Bu kafa yapısında olsn bi insana kalkıp geri kalanını vermem parayı sokakta bulmuyoruzHer kuaförün izlediği bir fiyat politikası vardır. Aynı işlemi bir kuaför 200 liraya yaparken başka bir kuaför 800 liraya yapabilir. Kuaförün bulunduğu semte, müşteri kitlesine, işindeki deneyimine, yeteneğine vs. bağlı olarak değişir. Kimseye "Aaa sen niye 600 istiyorsun Muazzez teyzem kendi sokağındaki kuaföre 100e yaptırmış" diyemezsiniz. Serbest piyasa, kafanıza uymuyorsa yaptırmazsınız en baştan. Yani burada sorup da "Ona göre ödeme yapmayacağım" demenizi ayıp karşılıyorum. En baştan adamlarla pazarlığınızı edip oturacaktınız, kesin fiyat alacaktınız. Beğenseniz de beğenmeseniz de geriye kalan borcunuzu ödemelisiniz. Tekrar gitmezsiniz istiyorsanız.
Kuaförlerin zaten standart olayı fiyat vermez bilerek sonra çat diye kitler hesabı. Böylesi haram yiyor resmen. Daha dün istanbulda kıyı köşe bi yerde ombre 90 tl yazıyordu. Kötüdür muhtemelen ama 90 yapan yer varsa bence maksimum 300 lira olmalı bir ombre. Fazlası kazık.Merhaba hanımlar .Ne zamandır saçıma ombre yaptırmak istiyordum .Sürekli gittiğim ce manikurcusuyle sohpet muhabbet ettigim bi kuaför var .Daha öncesinde sormuştum 300 tl demişlerdi ama sanırım ben sadece açmayı sormuşum sonunda öyle dedi adam .Neyse baştan kıza sordum konuşuruz dedi .Boyayı yapacak adama sordum konuşuruz dedi hala bana fiyat vermediler .Beni boyaya aldılar dedim heralde samimiyete güvenip çok ücret çıkarmayacaklar ..sac açılması boya ve ombre 600 dedi .Ben şaşırdım kaldım .Ne zamandır da saçımı actirmiyorim fiyatların bu kadar uçtuğunu tahmin bile etmedi m .Sorum şu 300 tl sini verdim 300 tl sonra veririm dedim .Siz fiyat konusunda ne diyursunuz hiç yaptırdınız mı bu aralar 300 tl daha vereyim mi ? Fikir verirseniz sevinirim .
En dandik kuafor bile 300den assagi yapmiyorMerhaba hanımlar .Ne zamandır saçıma ombre yaptırmak istiyordum .Sürekli gittiğim ce manikurcusuyle sohpet muhabbet ettigim bi kuaför var .Daha öncesinde sormuştum 300 tl demişlerdi ama sanırım ben sadece açmayı sormuşum sonunda öyle dedi adam .Neyse baştan kıza sordum konuşuruz dedi .Boyayı yapacak adama sordum konuşuruz dedi hala bana fiyat vermediler .Beni boyaya aldılar dedim heralde samimiyete güvenip çok ücret çıkarmayacaklar ..sac açılması boya ve ombre 600 dedi .Ben şaşırdım kaldım .Ne zamandır da saçımı actirmiyorim fiyatların bu kadar uçtuğunu tahmin bile etmedi m .Sorum şu 300 tl sini verdim 300 tl sonra veririm dedim .Siz fiyat konusunda ne diyursunuz hiç yaptırdınız mı bu aralar 300 tl daha vereyim mi ? Fikir verirseniz sevinirim .