- 22 Mayıs 2019
- 929
- 568
- Konu Sahibi tiyatral_34
Ayrıca her kuafor aynı seyı soyler. Neden pahalı dıye sorsrsanız ee abla bız bıtkısel urun kullanıyoruz dıyolar hepsındekı boya aynı. Hep fsrklı farkkı kuaforlere gıttıgım ıcın artık anlıyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı ben .Ya zaten beni en çok düşündüren ya rengini beceremezlerse. Ama işte görünce de heves ediyorum. Bakalım daha kaç sene düşüneceğim
Her kuaförün izlediği bir fiyat politikası vardır. Aynı işlemi bir kuaför 200 liraya yaparken başka bir kuaför 800 liraya yapabilir. Kuaförün bulunduğu semte, müşteri kitlesine, işindeki deneyimine, yeteneğine vs. bağlı olarak değişir. Kimseye "Aaa sen niye 600 istiyorsun Muazzez teyzem kendi sokağındaki kuaföre 100e yaptırmış" diyemezsiniz. Serbest piyasa, kafanıza uymuyorsa yaptırmazsınız en baştan. Yani burada sorup da "Ona göre ödeme yapmayacağım" demenizi ayıp karşılıyorum. En baştan adamlarla pazarlığınızı edip oturacaktınız, kesin fiyat alacaktınız. Beğenseniz de beğenmeseniz de geriye kalan borcunuzu ödemelisiniz. Tekrar gitmezsiniz istiyorsanız.
Koca başlıkta bizim gibi düşünen o kadar az kişi var ki... Hala fiyat karşılaştırıyorlar. Konu sahibi kazıklandığındam emin değil. En başta sorduğum 300 tl saç açma parası olabilir diyor. Dört kere sormuş ama kuaför hep sonra hesaplaşırız demiş. Dedim ki emin olmak için başkasını gönderin aynı işlem için fiyat sorsun bana da ters bir cevap yazdı. Bu başlıkda daha ucuza yaptıranları duyunca baya baya vazgeçti. Belki de adam 400 tllik malzeme kullandı ama konu sahibi umursamıyor artık. Saçı yıpranmış. O zaman orada deseydi. Sonra veririm demiş, kuaför ona güvenmiş, şimdi vermeyecek. Çoğu kişide pahalı verme demiş. Şok oluyorum okudukça.
Tabiki haklisiniz her kuaför aynı olamaz fakat beylikdüzünde orta dereceli kuaförde kalki0 ta bana heryerde 750 size 600 der ve beni enayi yerine koyarsa tabiki benimde belli başlı tepkilerim olacak .Ayrica ben parayı verecektim fakat omre fiyatlarını bilmiyordum daha sonra araştırdım ve aşağı yukarı standart fiyatın Üstünü verdi bana ve herkes bunu gözden kaciruyur ams saçım son derece yıprandı.Atryca ben onun parasını vermişim onun yaptığı ayıp olmuyor da benimki mı oluyor ben Üstüme düşeni yapıp fiyat sorduysam ve o işin cakalligina kaçıp konuyu gecisturdiyse bu benim suçum değil onu terbiyesizligi .Bu kafa yapısında olsn bi insana kalkıp geri kalanını vermem parayı sokakta bulmuyoruz
Vermeyeceğim var mı? Şok olmuş kuaför güvenmiş miş o beni aptal sandığı ve nasıl olda verecek diye düşündüğü için olabilir mı? Kuaför sutyen çıkma sk kasık ben yerin dibi zaten .Arkadaş konusu da bana mantıklı gelmedi sizi dinlemek zorunda mıyım ? Parayı sokakta mı buldum ? Allah allah ya .Git şok geçir senKoca başlıkta bizim gibi düşünen o kadar az kişi var ki... Hala fiyat karşılaştırıyorlar. Konu sahibi kazıklandığındam emin değil. En başta sorduğum 300 tl saç açma parası olabilir diyor. Dört kere sormuş ama kuaför hep sonra hesaplaşırız demiş. Dedim ki emin olmak için başkasını gönderin aynı işlem için fiyat sorsun bana da ters bir cevap yazdı. Bu başlıkda daha ucuza yaptıranları duyunca baya baya vazgeçti. Belki de adam 400 tllik malzeme kullandı ama konu sahibi umursamıyor artık. Saçı yıpranmış. O zaman orada deseydi. Sonra veririm demiş, kuaför ona güvenmiş, şimdi vermeyecek. Çoğu kişide pahalı verme demiş. Şok oluyorum okudukça.
Ben de esim de kuaforuz bi yerimiz var bizimde. Mahalle arasi bi yer degilse kullanilan malzeme iyiyse fiyati normal. Saciniz hem acilmis hem boyanmis hem ombre yapilmis fiyat gayet normal hemde. Yipranmasi cok normal hatta soylediginize gore az yipranmis o kadar isleme ragmen. Bu da demek oluyor ki hem urun hem yapan kisinin isi iyiydi. Bastan soylememekle evet ayip etmis siz de ona gore yaptirirdiniz ama fiyat normal ve bence vermelisiniz