- 16 Şubat 2016
- 1.580
- 725
- Konu Sahibi tiyatral_34
Kısasa kısası severim canım bu sebin kendi kararın kendo düşüncen.saygilar .Biraz mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısasa kısası severim canım bu sebin kendi kararın kendo düşüncen.saygilar .Biraz mı
Biz kaç kere soyleyecegiz o halde o koltuğa oturmayacaktiniz diye. Gecen yıl ev isleri yüzünden cok esnafla çalıştım çoğu bakariz diyor. Hepsine direk para sordum soylemezse by by dedim hic kaziklanmadim.Kaç kere soylicem söylemediler diye
Size cevap vermeyecegim keza defalarca söyledim yok siz var anlamamakKuaför fiyatlari artti. 300-1000arasi değişiyor fiyatlar. Her isletme bir değil örneklerden gidemezsiniz o isletmenin fiyatina göre yaptırır ya da yaptrmazsiniz.
Yuuhhhgerçekten yaşam boyu kazık olmuş bu sizinki ohaaa
Koltuğa oturmami da anlattım ama yok hala anlamıyorsunBiz kaç kere soyleyecegiz o halde o koltuğa oturmayacaktiniz diye. Gecen yıl ev isleri yüzünden cok esnafla çalıştım çoğu bakariz diyor. Hepsine direk para sordum soylemezse by by dedim hic kaziklanmadim.
Eşimde siz gibi hemen kanar o da tam fuyat almadan iki kez is yaptırdi ikisinde de kaziklandik ama parayı vermek zorunda kaldık. Artık bende bu tarz isler. Çünkü beceremiyor. Ticaret tırnak ister esnaf adam da alengirlik olabilir hep fazlasini isteyebilir acacaksin gözünü
Tamam bende mia gibi sordum cevap vermezse burda sıkıntı ben değilim .O zaman herkes herkesi böyle emrivaki yapsın sonra ver para desin yok ya hakettiğini araştırdım kullandığı boya da saçımı yıprattı uçlar tiftik tiftik neyin hakkı ?Kuaför fiyatlari artti. 300-1000arasi değişiyor fiyatlar. Her isletme bir değil örneklerden gidemezsiniz o isletmenin fiyatina göre yaptırır ya da yaptrmazsiniz.
Öyle degi l en fazla 400 heryer böyle degi l bunlar kotu niyetliKazik diyenler var, ama fiyatlar bunlar arkadaslar. Ülkemizin durumu bu. Asla net fiyat sormadan, bir ise girismeyin. Hatta sadece bir yere degil, iki üc yere gidin fiyat sorun, karsilastirin.
Gerçekten anlıyorum hatta bu yüzden kendi eşimden örnek verdim. Örneği okursaniz anlarsiniz demek istediğimi. Fiyat sorup ortalama fiyat aldığı için ve yinede yaptırdığı için vermek zorunda kaldik. Sadece bir daha bu durumla karsilasmamniz için yapmaniz gerekeni söyledim. Kulaginizdan tutup o parayi ver diyemem ilerde karsilasmamaniz için söylüyorumSize cevap vermeyecegim keza defalarca söyledim yok siz var anlamamak
Yanlis anlamadiysam, 300 ödeyip ciktiniz. Kötü niyetli yer, sizi tam ödemeden salmazdi. Ama tabii ki gidip, 600 bana fazla geldi, sordum, digerleri 400 istiyor diyebilirsiniz.Öyle degi l en fazla 400 heryer böyle degi l bunlar kotu niyetli
Fiyat vermiyorsa gideceksiniz işte.Tamam bende mia gibi sordum cevap vermezse burda sıkıntı ben değilim .O zaman herkes herkesi böyle emrivaki yapsın sonra ver para desin yok ya hakettiğini araştırdım kullandığı boya da saçımı yıprattı uçlar tiftik tiftik neyin hakkı ?
Bend e öyle düşündüm basta ama sürekli gittiğim yer vereceğimi biliyorlardı .Ayrıca zaten 300 tl vermişim 600 tl artık ne koparırsam kar denmesi gibi birşey olduYanlis anlamadiysam, 300 ödeyip ciktiniz. Kötü niyetli yer, sizi tam ödemeden salmazdi. Ama tabii ki gidip, 600 bana fazla geldi, sordum, digerleri 400 istiyor diyebilirsiniz.
Siiznki iyiymiş yine ben birkaç gün önce koyu kahveye boyattim saçım uzun gür 235 TL odedim elim titredi parayı uzatırken hla açısı içimdeMerhaba hanımlar .Ne zamandır saçıma ombre yaptırmak istiyordum .Sürekli gittiğim ce manikurcusuyle sohpet muhabbet ettigim bi kuaför var .Daha öncesinde sormuştum 300 tl demişlerdi ama sanırım ben sadece açmayı sormuşum sonunda öyle dedi adam .Neyse baştan kıza sordum konuşuruz dedi .Boyayı yapacak adama sordum konuşuruz dedi hala bana fiyat vermediler .Beni boyaya aldılar dedim heralde samimiyete güvenip çok ücret çıkarmayacaklar ..sac açılması boya ve ombre 600 dedi .Ben şaşırdım kaldım .Ne zamandır da saçımı actirmiyorim fiyatların bu kadar uçtuğunu tahmin bile etmedi m .Sorum şu 300 tl sini verdim 300 tl sonra veririm dedim .Siz fiyat konusunda ne diyursunuz hiç yaptırdınız mı bu aralar 300 tl daha vereyim mi ? Fikir verirseniz sevinirim .
Tanıdık miydi ? Yanı sürekli gittiğiniz yer miydi ?Siiznki iyiymiş yine ben birkaç gün önce koyu kahveye boyattim saçım uzun gür 235 TL odedim elim titredi parayı uzatırken hla açısı içimde
Saçımı açarken hiç zorlanmadi boyayı sürdüğü gibi açıldı .Ve saçlarım boya sürülmeden önce daha saglikliydi uçları hep yıprandı .kenar mahalle değil belki ama çok lüks bi yer de degi l orta derece beylikdüzü etiler bebek veya beşiktaş değil .Saç renginiz çok koyuysa yıpranmışsa normal olabilir. Bizim burda var 800 e yapan yerler hiç olmayacak bir şey değil ama kenar mahallede bir yer falansa ve yıpranma yoksa fazla
Bizimkente yakınım ben ne tarafta kalıyor.
Şu an aynı hislerdeyim. Bir yılda zor karar verdim yaptırmaya, konuyu okuyunca yine vazgeçtim sanırım. 600, 800 ne diyorlar, ya millet çok zengin ya da ben çok fakirimOmbreden vazgeçeyim bari bu ne be .