-
- Konu Sahibi tiyatral_34
Gittiginiz yer coook unlu birimi bana cok geldi tabi saciniz uzunsa kullanilan malzeme cok kaliteli ise ve istedgnz rengi aldysanz bilemcem amaMerhaba hanımlar .Ne zamandır saçıma ombre yaptırmak istiyordum .Sürekli gittiğim ce manikurcusuyle sohpet muhabbet ettigim bi kuaför var .Daha öncesinde sormuştum 300 tl demişlerdi ama sanırım ben sadece açmayı sormuşum sonunda öyle dedi adam .Neyse baştan kıza sordum konuşuruz dedi .Boyayı yapacak adama sordum konuşuruz dedi hala bana fiyat vermediler .Beni boyaya aldılar dedim heralde samimiyete güvenip çok ücret çıkarmayacaklar ..sac açılması boya ve ombre 600 dedi .Ben şaşırdım kaldım .Ne zamandır da saçımı actirmiyorim fiyatların bu kadar uçtuğunu tahmin bile etmedi m .Sorum şu 300 tl sini verdim 300 tl sonra veririm dedim .Siz fiyat konusunda ne diyursunuz hiç yaptırdınız mı bu aralar 300 tl daha vereyim mi ? Fikir verirseniz sevinirim .
Merhaba hanımlar .Ne zamandır saçıma ombre yaptırmak istiyordum .Sürekli gittiğim ce manikurcusuyle sohpet muhabbet ettigim bi kuaför var .Daha öncesinde sormuştum 300 tl demişlerdi ama sanırım ben sadece açmayı sormuşum sonunda öyle dedi adam .Neyse baştan kıza sordum konuşuruz dedi .Boyayı yapacak adama sordum konuşuruz dedi hala bana fiyat vermediler .Beni boyaya aldılar dedim heralde samimiyete güvenip çok ücret çıkarmayacaklar ..sac açılması boya ve ombre 600 dedi .Ben şaşırdım kaldım .Ne zamandır da saçımı actirmiyorim fiyatların bu kadar uçtuğunu tahmin bile etmedi m .Sorum şu 300 tl sini verdim 300 tl sonra veririm dedim .Siz fiyat konusunda ne diyursunuz hiç yaptırdınız mı bu aralar 300 tl daha vereyim mi ? Fikir verirseniz sevinirim .
Kiskanclik yok cunku bende kuaforum anlayabiliyorum hemde esimi iyi taniyorum. Basimiza oyle birsey gelmedi indirim isteyenler cok oluyor. Konu sahibi vericem demis ama vermeyi dusunmuyor bu haktir. O zaman vermiycem demeliydi. Hem yapan kisi kim bilir ne kadar emek harcadi. Fiyat soylemedi diyor ama kendisi de fiyati simdi konusalim ben butceme uygunsa yaptiricam diyebilirdi. Hem belli ki vermek istemiyor buraya konu acma sebebi verme diyenleri duyup icini rahatlatmak ama hakka girdiginin farkinda degil tabi bu onun icin onemliyseÜcretin yarısını vermiceğini söyliyen bir müşteriye tavrınız ne oluyor... Ve eşinizde kuaför müş ya, kıskançlık fln oluyormu hiç merak ettim..
Hiçkimse parayı sokakta bulmuyor, vereceğim deyip vermemek bence çok ayıp ve günah. Çevredeki başka kuaförlerle gidip konuşun. Fiyat alın ve gerçekten fazla fiyat verilmişse yaptırdığınız kuaföre gidip “Ben diğer yerlerle görüştüm, bu para bana da onlara da çok faiş geldi. Ben bu parayı vermeyeceğim.” Deyin. Yada “detaylı fatura/fiş istiyorum tüketici hakem heyetine/kuaförler odasına gideceğim” deyin. En azından parayı beklemesinler.Vermeyeceğim var mı? Şok olmuş kuaför güvenmiş miş o beni aptal sandığı ve nasıl olda verecek diye düşündüğü için olabilir mı? Kuaför sutyen çıkma sk kasık ben yerin dibi zaten .Arkadaş konusu da bana mantıklı gelmedi sizi dinlemek zorunda mıyım ? Parayı sokakta mı buldum ? Allah allah ya .Git şok geçir sen
hangi kuaförde yaptırdınız acaba,fiyatı çok çok uygunmuş,banada söylermisiniz bi gideyim fiyat alayım,yada insta hesabı var mı?tabi tabi dahil. Ankarada yaptırdım
hangi kuaför ve hangi şehir acaba?Bence ombre icin cok cok yuksek bir ucret.
Ben belde olan gur sacimi 250 tl'ye konple platin yaptiriyorum ki 3.5 saatte cikabiliyorum kuaforden. Ayni uzunluktaki sacima ombreyi 150 tl'ye yaptirmistim ama onun uzerinden epey zsman gecti. Simdi tas catlasa 200e yapar ombreyi kuaforum.
hangi kuaför ve hangi şehir acaba?
Merhaba hanımlar .Ne zamandır saçıma ombre yaptırmak istiyordum .Sürekli gittiğim ce manikurcusuyle sohpet muhabbet ettigim bi kuaför var .Daha öncesinde sormuştum 300 tl demişlerdi ama sanırım ben sadece açmayı sormuşum sonunda öyle dedi adam .Neyse baştan kıza sordum konuşuruz dedi .Boyayı yapacak adama sordum konuşuruz dedi hala bana fiyat vermediler .Beni boyaya aldılar dedim heralde samimiyete güvenip çok ücret çıkarmayacaklar ..sac açılması boya ve ombre 600 dedi .Ben şaşırdım kaldım .Ne zamandır da saçımı actirmiyorim fiyatların bu kadar uçtuğunu tahmin bile etmedi m .Sorum şu 300 tl sini verdim 300 tl sonra veririm dedim .Siz fiyat konusunda ne diyursunuz hiç yaptırdınız mı bu aralar 300 tl daha vereyim mi ? Fikir verirseniz sevinirim .
Beşevlerde ekols kuaför. İnternette var mıdır bilmiyorum açıkçası. Daha çok mahalle kuaförü gibi ama her gittiğimde de çok memnun kaldım.hangi kuaförde yaptırdınız acaba,fiyatı çok çok uygunmuş,banada söylermisiniz bi gideyim fiyat alayım,yada insta hesabı var mı?