Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Kan değerlerinize bıktırdınız mi aynı sorunu ben bir ara yaşadım sonuç B12 değerim düşük çıktı epey ve takviye kullanıyorum Bol enerjili sağlıklı günler diliyorum
Merhaba Kan değerlerinize bıktırdınız mi aynı sorunu ben bir ara yaşadım sonuç B12 değerim düşük çıktı epey ve takviye kullanıyorum Bol enerjili sağlıklı günler diliyorum
Şeker un ve paketli gıda yemeyin. Tuzsuz yiyorsanız o da halsizlik yapıyor. Sağlıklı Cankırı kaya tuzu ya da doğal herhangi bir kaya tuzu yiyin. Bol su için kısa yürüyüşler ya da sevdiğiniz bir sporu yapmak da insana enerji veriyor
Tabi https://instagram.com/egesirkem?igshid=MzRlODBiNWFlZA== bu sayfadan alın çok faydasını göreceksiniz ben bir ara zombi gibi geziyordum halsizlikten . Birde kendi deneyimlerinden söyleyebilirim fazla rüzgara maruz kalmak üşümek cıbıl gezmek ince giyinmekte kemiklerde ette yorgunluk halsizlik yapıyor.