Kronik servisit (rahim ağzı iltihabı)

Kızlar herkese merhaba..
Rahim ağzı iltihabı nın tedavisi var mı?
Bilginiz var mı yardımcı olur musunuz?
Durumum söyle smear de lsıl çıktı artı kandida ve enfeksiyon var sonrasında lsıl cıktığı için hpv testim negatif cıktı biyopsi oldum onda da negatif ama doktor dün kronik rahim ağzı iltihabın var 2 yıl boyunca 6 ayda bir smear vermelisin ayrıca jinekolojik onkolojiden takipli olman gerekiyo kanser değilsin ama olma riskin yüksek dedi ama tedavisi vs ile ilgili hiç bişey demedi testlerini yaptırdığın hastaneye git tekrar dedi. Aslında cok kafama takmıyorum artık ama tedavisi var mı varsa giderim yoksa gitmeye hiç niyetim yok bıktım hastanelerden gerçekten 🥴😐🤦🏻‍♀️
Fitil kulan tüm rahim intihabi olan kişi için fitil veriyor doktor eczanaden alabilirsin

Kızlar herkese merhaba..
Rahim ağzı iltihabı nın tedavisi var mı?
Bilginiz var mı yardımcı olur musunuz?
Durumum söyle smear de lsıl çıktı artı kandida ve enfeksiyon var sonrasında lsıl cıktığı için hpv testim negatif cıktı biyopsi oldum onda da negatif ama doktor dün kronik rahim ağzı iltihabın var 2 yıl boyunca 6 ayda bir smear vermelisin ayrıca jinekolojik onkolojiden takipli olman gerekiyo kanser değilsin ama olma riskin yüksek dedi ama tedavisi vs ile ilgili hiç bişey demedi testlerini yaptırdığın hastaneye git tekrar dedi. Aslında cok kafama takmıyorum artık ama tedavisi var mı varsa giderim yoksa gitmeye hiç niyetim yok bıktım hastanelerden gerçekten 🥴😐🤦🏻‍♀️
Canım uzun.yillar rahim iltihabı çektim. Sonra soğan kürü yaptım ve çat diye kesildi. Netten bak soğan kürü yap. Müthiş bişey.

Bende geçen sene ilişki sonrası kanama nedeniyle gitmiştim yara var denildi smear alındı yaraya gümüş nitrat sürüldü iyiydim smaer temiz çıkmıştı geçen seneki. Bu sene 2 aydır tekrar leke geldi 2 3 kez gittim doktora yine yara var dedi smear aldı sonucu cıkınca yakar ya da dondururuz dedi. Smear de bi şey çıkacak diye korkuyorum bende 🙄 1 yılda değişir mi smear sonucu bilmiyorum ama
Çıktı mı smeqr testi bende de 4 5 senedır belki de bu sıkıntılar var bi kere gttim iltihap var dedi sonra gitmedim korktum şimdi ilişki sonrası lekelenme idrar yaparken yanma var bende ve bıkac gündür de aşırı kaşıntım var kanser yazıyor netten bakıyorum kafayı yıcem mantar olma ihtimali de varmış ama inşallah sadece mantardır

Çıktı mı smeqr testi bende de 4 5 senedır belki de bu sıkıntılar var bi kere gttim iltihap var dedi sonra gitmedim korktum şimdi ilişki sonrası lekelenme idrar yaparken yanma var bende ve bıkac gündür de aşırı kaşıntım var kanser yazıyor netten bakıyorum kafayı yıcem mantar olma ihtimali de varmış ama inşallah sadece mantardır
Çıktı smear temiz dedi doktor. İlişki sonrası kanamayla gitmiştim yara vardı doktorum dondurdu. Sizde gidin bence beklemeyin

Canım uzun.yillar rahim iltihabı çektim. Sonra soğan kürü yaptım ve çat diye kesildi. Netten bak soğan kürü yap. Müthiş bişey.
Cok şükür cok sevindim geçmiş olsun ❤️ Soğan kürünü yapamıyorum midemde rüflü gastrit ülser ne ararsan var 🥴 soğan sarımsak biber böyle şeyleri asla yiyemiyorum😐

Ya aslında öyle aşırı bir belirtim yoktu yoğun bi enfeksiyon geçirdim onun için gitmiştim o ara smear ver dedi doktor.. bi tek şu var rahim ağzında aşırı bir ağrı hissediyorum sanki böyle şişmişte aşağı doğru düşücek gibi bacaklarıma falan vuruyo ağrısı falan tek şikayetim bu her zaman olmuyo bu ağrı ama ara ara aşırı yüksek bir şekilde geliyo 🥴
Benımde oyle gecmıs olsun ne ılacı verdıler 😌

Aaaa enfeksiyon var ve ilaç vermediler mi kuzum
Enfeksiyon geçirirken vermişlerdi kuzum kullandım falan ama bu rahim ağzındaki ağrı falan var ya bu hiç geçmiyo desem abartmış olmam herhalde 😐 biyopsi oldum işte onda da kronik rahim ağzı iltihabı cıktı onun için henüz ilaç vs hiç bişey demediler şimdi biyopsi olduğum hastaneye gitmem gerekmiş oraya gidicem. Sen ilaç kullandın mı ihmal etme git doktora

X