- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Evet kaç kez fitil hap kullandım ama tekrarlıyor sanırım eşimden geçiyorKorkmayın smear temizse korkmanıza gerek yok ki boşuna kendinizi üzmeyin zaten enfeksiyon tedavisi oldunuz mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kaç kez fitil hap kullandım ama tekrarlıyor sanırım eşimden geçiyorKorkmayın smear temizse korkmanıza gerek yok ki boşuna kendinizi üzmeyin zaten enfeksiyon tedavisi oldunuz mu
O tedavi oldu mu peki? Keşke olsaEvet kaç kez fitil hap kullandım ama tekrarlıyor sanırım eşimden geçiyor
Tedavisi var mı acaba bilmiyorum hpv yi araştırırken rahim ağzına dikiş atıldığını okumuştum ne kadar faydası var bilmiyorum amaYani inanın tam olarak bilmiyorum doğuştan gelebiliyor bazen enfeksiyon a bağlı erozyon dan da olabilir mi s
Oohh cok şükür cok sevindimEvet evet çok şükür
Yok olmadı hep gecistirp duruyorO tedavi oldu mu peki? Keşke olsa
Fitil kulan tüm rahim intihabi olan kişi için fitil veriyor doktor eczanaden alabilirsinKızlar herkese merhaba..
Rahim ağzı iltihabı nın tedavisi var mı?
Bilginiz var mı yardımcı olur musunuz?
Durumum söyle smear de lsıl çıktı artı kandida ve enfeksiyon var sonrasında lsıl cıktığı için hpv testim negatif cıktı biyopsi oldum onda da negatif ama doktor dün kronik rahim ağzı iltihabın var 2 yıl boyunca 6 ayda bir smear vermelisin ayrıca jinekolojik onkolojiden takipli olman gerekiyo kanser değilsin ama olma riskin yüksek dedi ama tedavisi vs ile ilgili hiç bişey demedi testlerini yaptırdığın hastaneye git tekrar dedi. Aslında cok kafama takmıyorum artık ama tedavisi var mı varsa giderim yoksa gitmeye hiç niyetim yok bıktım hastanelerden gerçekten
Ben simdi eşime de randevu aldım sen doktorumla konuşsan ona da ilaç verse olmaz mı acaba eşim böyle böyle pek yanaşmıyo istemiyo doktora görünmek desen nasıl olur belki doktor yazar.Yok olmadı hep gecistirp duruyor
Hangi bölüme aldınızBen simdi eşime de randevu aldım sen doktorumla konuşsan ona da ilaç verse olmaz mı acaba eşim böyle böyle pek yanaşmıyo istemiyo doktora görünmek desen nasıl olur belki doktor yazar.
Eşime üroloji den aldım kendime de kadın hastalıkları ve doğum bildiğim kadarıyla erkeklere üroloji bakıyo bu konulardaHangi bölüme aldınız
Sizin ilişki sırasında ağrınız ve yanmaniz oluyor muEşime üroloji den aldım kendime de kadın hastalıkları ve doğum bildiğim kadarıyla erkeklere üroloji bakıyo bu konularda
Canım uzun.yillar rahim iltihabı çektim. Sonra soğan kürü yaptım ve çat diye kesildi. Netten bak soğan kürü yap. Müthiş bişey.Kızlar herkese merhaba..
Rahim ağzı iltihabı nın tedavisi var mı?
Bilginiz var mı yardımcı olur musunuz?
Durumum söyle smear de lsıl çıktı artı kandida ve enfeksiyon var sonrasında lsıl cıktığı için hpv testim negatif cıktı biyopsi oldum onda da negatif ama doktor dün kronik rahim ağzı iltihabın var 2 yıl boyunca 6 ayda bir smear vermelisin ayrıca jinekolojik onkolojiden takipli olman gerekiyo kanser değilsin ama olma riskin yüksek dedi ama tedavisi vs ile ilgili hiç bişey demedi testlerini yaptırdığın hastaneye git tekrar dedi. Aslında cok kafama takmıyorum artık ama tedavisi var mı varsa giderim yoksa gitmeye hiç niyetim yok bıktım hastanelerden gerçekten
Çıktı mı smeqr testi bende de 4 5 senedır belki de bu sıkıntılar var bi kere gttim iltihap var dedi sonra gitmedim korktum şimdi ilişki sonrası lekelenme idrar yaparken yanma var bende ve bıkac gündür de aşırı kaşıntım var kanser yazıyor netten bakıyorum kafayı yıcem mantar olma ihtimali de varmış ama inşallah sadece mantardırBende geçen sene ilişki sonrası kanama nedeniyle gitmiştim yara var denildi smear alındı yaraya gümüş nitrat sürüldü iyiydim smaer temiz çıkmıştı geçen seneki. Bu sene 2 aydır tekrar leke geldi 2 3 kez gittim doktora yine yara var dedi smear aldı sonucu cıkınca yakar ya da dondururuz dedi. Smear de bi şey çıkacak diye korkuyorum bende 1 yılda değişir mi smear sonucu bilmiyorum ama
Çıktı smear temiz dedi doktor. İlişki sonrası kanamayla gitmiştim yara vardı doktorum dondurdu. Sizde gidin bence beklemeyinÇıktı mı smeqr testi bende de 4 5 senedır belki de bu sıkıntılar var bi kere gttim iltihap var dedi sonra gitmedim korktum şimdi ilişki sonrası lekelenme idrar yaparken yanma var bende ve bıkac gündür de aşırı kaşıntım var kanser yazıyor netten bakıyorum kafayı yıcem mantar olma ihtimali de varmış ama inşallah sadece mantardır
Evet ağrı değilde yanma cok oluyoSizin ilişki sırasında ağrınız ve yanmaniz oluyor mu
Cok şükür cok sevindim geçmiş olsun Soğan kürünü yapamıyorum midemde rüflü gastrit ülser ne ararsan var soğan sarımsak biber böyle şeyleri asla yiyemiyorumCanım uzun.yillar rahim iltihabı çektim. Sonra soğan kürü yaptım ve çat diye kesildi. Netten bak soğan kürü yap. Müthiş bişey.
Benımde oyle gecmıs olsun ne ılacı verdılerYa aslında öyle aşırı bir belirtim yoktu yoğun bi enfeksiyon geçirdim onun için gitmiştim o ara smear ver dedi doktor.. bi tek şu var rahim ağzında aşırı bir ağrı hissediyorum sanki böyle şişmişte aşağı doğru düşücek gibi bacaklarıma falan vuruyo ağrısı falan tek şikayetim bu her zaman olmuyo bu ağrı ama ara ara aşırı yüksek bir şekilde geliyo
Valla bunun için ilaç falan vermediler canım sana da cok geçmiş olsun haftaya salı randevum bakalım ne diyceklerBenımde oyle gecmıs olsun ne ılacı verdıler
Aaaa enfeksiyon var ve ilaç vermediler mi kuzumValla bunun için ilaç falan vermediler canım sana da cok geçmiş olsun haftaya salı randevum bakalım ne diycekler
Akıntın var mı bide canım idrarla agrı falanValla bunun için ilaç falan vermediler canım sana da cok geçmiş olsun haftaya salı randevum bakalım ne diycekler
Enfeksiyon geçirirken vermişlerdi kuzum kullandım falan ama bu rahim ağzındaki ağrı falan var ya bu hiç geçmiyo desem abartmış olmam herhalde biyopsi oldum işte onda da kronik rahim ağzı iltihabı cıktı onun için henüz ilaç vs hiç bişey demediler şimdi biyopsi olduğum hastaneye gitmem gerekmiş oraya gidicem. Sen ilaç kullandın mı ihmal etme git doktoraAaaa enfeksiyon var ve ilaç vermediler mi kuzum