Kromozom testleri normal olup PGT sonucunda sağlıklı embriyosu çıkmayanlar

Burfan birşeyler ögrenmek artık benim fazlaca sinirimi yıpratıyor yani ben kime inanıcagımı saşırdım. Burdan birşeyler ögreniyorum kafama takıyorum ee doktorum bana bunu uygulayacakmı gercekten artık birşey bilmemek daha iyi bu konularda

Şimdi ki düşük gitti nihayet. O cd56 da doğal öldürücü hücre miktarını olcuyormus. Serumla devam ediyormuş hamilelik. Size test yapılamaz ama söyleyin doktora versin o serumu da. Bu gece doktorlara gıcığım.

Bilmeyip güvenince de duşuk yaptıktan sonra şunu da deneyelim diyor sanki kek kabarmadı.
Bizim anamız ağlıyor bi de şunu deneyelim nedir. Ben sana sinirsiz para sinirsiz güven vermişim ne dersen he demişim. Elinden geleni yapmayacaksan ne ise yararsın. Haksız mıyım.

Lütfen teknık olarak ngs yaptırın. Pgt yada cgh nın bır mantıgı yokkı. Pgt ; sızde bır sorun varsa atıyorum trızomu 21 onu ayrıstırıyor. Cgh sadece bir kusmını. Ngs embrıyonun tamamını kromozomal olarak ınceliyor.
Dıyorum ya belli bır rıtuel var tedavıyı sabıt bır sıstemde yapıyorlar.
Trombofılı panel sonucunuz;
Heterezıgot mu? Homozıgot mu ?

Paı 1 homozigot gerisi normal

Serumuda ( intralıpıd ) arastırın 20 tl imiş oysa hastanede 300-500 arası

Agzina saglik tamda icimi okudun valla

Insallah iyi sonuclar gelirdi sizde fazla yipranmadan bebeginize kavusursunuz senden baya bisey ogrendim yarin doktorumun burnundan gtircem valla

Evet onu kafama yazdım cuma günü kurtaj sonrası kontrol var testi soracağım ,yaptıracağım. Serum aşamasına gelince de eczaneden alıp yaptırırım
Cok acele etmeden ıyı düşünüp soru ısaretlerınden arınıp baslayın tedavıye. Benım 5 ay oldu. Bu sürecte kendımı hazırladım esımı hazırladım. Ve gerekli herseyı arastırıp yaptırdım

Haklısın valla kafam iyice karıştı.şimdi doktorunda işine karışmayayım diyorum ama burdada insamın biraz gözü acılıyor buda iyş birşeymi anlamadım

Ngs nerelerde yapılıyor ben kayseride yim, acıbadem memorial var eski doktorum üni de tüp bebek bölümündeydi Bu tarz işlemler için Brüksel tüp bebek merkeziyle anlaşması varmış orda yaparım demişti fakülte de yok sanırım bu yöntemler.
Ama ankara da yakın sonuçta gider gelirim her türlü.

Butun dr lar boyle. Yazdıgım gıbı tek bır tedavı seklı ıle herkese yaklasıyorlar, oysa kişiye özel olmalı. Burda iş bızlere dusuyor
Aynn haklsn suan ck tedirginm yani yarin doktorum sok olck verdgm tepkilere cunki bn baslarkn aklimda en ufak bi soru isareti klmasn size guvniyorum dmistim suan hmileyim hmde 3 uz.daha oncde 3 kaybim var.allhm insallh gec kalmamisimdir

Canm bende 3 yumurtamı pgt ye tolladım sonuc bekliyorum yazını okuduktan sonra ümitlerim kırılıyor Allah cc hepimizin yardımcısı olsun kelin ilacı olsa kendi basına sürermiş
Benimde 4 embriyom gitti sonuç bekliyorum inşallah güzel haberler alırız.Ama öncesinde ilk denemem de 5 embriyomdan 1 tanesi sağlıklı geldi ama tutmadı,ikinci denememde 3 tane embriyom gitti ngs ye hiç sağlıklı gelmedi şimdi ise bekliyorum bakalım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkesi göbüşü bebiş dolsun...

A
Amin canım benim . 10 gün kaldı benim aranmama çok stres yapıyodum baş agrısından uyuyamıyordum arrık stres yapmıyorum dünyanın sonu degil ya kötü çıkarsa bi daha yollarız napalım

A

Amin canım benim . 10 gün kaldı benim aranmama çok stres yapıyodum baş agrısından uyuyamıyordum arrık stres yapmıyorum dünyanın sonu degil ya kötü çıkarsa bi daha yollarız napalım
Benimde 15 günün var sonucun çıkmasına inşallah güzel sonuçlar gelir evet dünyanın sonu değil ama insan üzülüyor yine de...Sen nerde tedavi oldun ve kaç embriyon gitti

Benimde 15 günün var sonucun çıkmasına inşallah güzel sonuçlar gelir evet dünyanın sonu değil ama insan üzülüyor yine de...Sen nerde tedavi oldun ve kaç embriyon gitti
Canım beni bugun aradılar ben bahcecide tedavi görüyorum müstecep kavrut doktorum.10 tane 5.gün embriyom vardı 3 tanesini pgtye yollayabildik çok şükür bugun sonucum geldi iki tanesi saglammış Allah ıma şükürler olsun.insallah sende güzel sonuclar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…