Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.325
- Konu Sahibi BiYesilBiKahve
H hayallerim35 konuya bak istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durumda yız 10.deneme hiç saglıklı bulamadık son denemede gıden 3 ünden 2 si sahlıksız 1 tanesi mozaık sizne durumdadınız sımdıMerhabalar,
İlk tüp bebek denememizde oluşan gebelik devam etmeyince kromozom incelemesinde embriyoda trizomi 22 çıktı. Bunun üzerine kalan 3 embriyoya pgt yapıldı ve 1 sağlıklı bulundu.
Onun transferi ile tek yumurta ikizi gebelik oluştu ama onları da 13.haftada ikizden ikize transfüzyon sendromu nedeniyle kaybettik.
İkinci tüp bebek denememizi de geçen ay yaptık ancak 5.güne giden 3 embriyonun 3ü de pgt de sağlıksız çıktı.
Eşim ve benim kromozom testlerimizde sorun yok ama neden böyle oluyor bilemiyoruz benzer durumu yaşayan ve bir önerisi olan var mıdır acaba aramızda?
Cook tesekkur ederım
Tamamen aynı durumdayız hatta 10.deneme hıc saglıklı bulamadık son denemede 1 tanesı mozaık bulabıldık o transfer edılecek siz de durum ne şimdi denemek zorundayız2 nisanda yazmışım bunları. Durum hakkında güncelleme yapayım. Kromozom ve pıhtılaşma testlerini yaptırdık. Temiz çıktı. Temmuzda yeniden deneme yaptık fakat bu sefer embriyolar 5.güne bile gidemedi. Israrla sebep sorduk, yumurta/sperm kalitesiz mi dedik. Öyle bişi söz konusu değil dediler.
Eşimi zorla Düzen lab a götürüp dna hasar testi yaptırdım, onda da hiç bişi çıkmadı.
Bu ay yeniden başladık. 10 yumurtanın sadece 2 tanesi 5.günü gördü. Ngs ye gidecekler. İnşallah oradan sağlam gelir, sebep bulamamaları canıma yetti gercekten. Ama sanırım yumurtayla alakalı bişi 5.güne gitmesi. Kalitesiz demek ki yumurtalarım.
Açıkcası acaba diyorum ngs için biyopsi alırken embriyoya hasar verme ihtimalleri olabilir mi? Ya da ngsden negatif gelenleri transfer etseydik gercekten düşük vs olur muydu?
Transfer aşamasına gelirsem Cd56 ve erayı yaptırsam mı diye düşünüyorum...
Cnm bıraktınmı tedavıyıBugun ngs sonucum geldi. Yine 3 embriyomum uçu de sağlıksız geldi. Yani artık tup bebek işini çocuk işini bırakıyorum. Her defasında aynı şey. Kendimi Allaha teslim ediyorum. Sizlerin de Allah yardımcısı olsun, hiçbirinizi yavrusuz bırakmasın.
3.tedavide 6 embriyoda 3 sağlıklı geldi çok şükür. İlk transfer edilen düşük oldu ama ikinci transferde oğlumu aldım kucağıma. İnşallah son bir kez denersiniz ve mutlu sona ulaşırsınız bundan sonrasında. Allah kolaylık versinAynı durumda yız 10.deneme hiç saglıklı bulamadık son denemede gıden 3 ünden 2 si sahlıksız 1 tanesi mozaık sizne durumdadınız sımdı
Tüp bebek yapmanızdaki sebep erkek faktörü mü.bizdede trizomi 17 çıktı ve beşinci gün bir başka embriyomda tutmadı bende bi sıkıntı yok rahimde veya genlerde ama maalesef speemden kaynaklı sıkıntı yaşıyoruz
Merhaba yazalı cok uzun zaman olmus ama trizomi 22 sebebi olarak ne demiştir dr larMerhabalar,
İlk tüp bebek denememizde oluşan gebelik devam etmeyince kromozom incelemesinde embriyoda trizomi 22 çıktı. Bunun üzerine kalan 3 embriyoya pgt yapıldı ve 1 sağlıklı bulundu.
Onun transferi ile tek yumurta ikizi gebelik oluştu ama onları da 13.haftada ikizden ikize transfüzyon sendromu nedeniyle kaybettik.
İkinci tüp bebek denememizi de geçen ay yaptık ancak 5.güne giden 3 embriyonun 3ü de pgt de sağlıksız çıktı.
Eşim ve benim kromozom testlerimizde sorun yok ama neden böyle oluyor bilemiyoruz benzer durumu yaşayan ve bir önerisi olan var mıdır acaba aramızda?