Merhaba pgt sonucu kaç günde geliyor ücretii ne oluyor acaba bilgi verebilir misiniz ?Benim nisanda dondurulmuş embriyolarıma pgt yapıldı. Şükür ilk seferde tuttu ve bir aylık olduk bile
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dondurulmuş embriyo Pgt gönderen var mı ? Ve bu işlemin zarar verdiğini okudum bir kaç blogta
- Konu Sahibi skytokyo
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kalbinizdekini kucağınıza nasip etsin inşallah Rabbim benim 7 tane olunca değerlendirme fikri cazip geliyor ne yapacağım bilmiyorum yaaAmın canım qmın çok zor süreçler evet kalıte baya düşüyor , birde masraf zaten genetık , bende o yuzde 3 embryonumu imha etdım sıfırda yapdım opu şukur şu an genetıklı 2 embryonum var şubatda transfer olcam
Bende derin endoluyum yumurta rezervim ne durumda baktırmadım Rabbim gönlümüze göre versin inşallahDoktorumuzla ortak kararimizdi bir opu daha yaptirmak. Doktorum daha kaliteli embriyo bulmaktan ve saglikli embriyo sayisini cogaltip elimizi guclendirmekten yana kullandi oyunu. Ben de kenarda en azindan negatifi gorursem bile,bir iki tane daha embriyomun varligiyla daha iyi hissederim diye dusundum. Cunku endometriozisim var, rezervim yasimdan bagimsiz hizli dusuyor. Ne kadar erken yasta toplatabilirsem kar gibi geldi
- 14 Aralık 2024
- 397
- 209
- 18
- 31
Benim de son evre malesef. Zamanla yarisiyormusum hissim cok artti ozellikle tedaviye baslayinca o sebeple. Korkudan eylulden beri amh ya baktirmadim bile artikBende derin endoluyum yumurta rezervim ne durumda baktırmadım Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Amın hepımız için , bakın genetıkde 350 dollar zaten bır tanesı ayrı bıopsı parasıda var malıyyetlı biraz , doktorlar karar verınKalbinizdekini kucağınıza nasip etsin inşallah Rabbim benim 7 tane olunca değerlendirme fikri cazip geliyor ne yapacağım bilmiyorum yaa
- 5 Ocak 2022
- 1.043
- 1.775
- 83
Merhaba benimde 11 adet dondurulmuş 5.gün embriyom olmasına rağmen pgt ye taze embriyo gönderdik. Embriyoyu çözdür numune al tekrar dondur transfer aşamasında tekrar çözdür derken embriyo bozulabiliyormuş. Teste gidene numunenin sonucu sağlıklı geliyor ama geride kalan embriyo aslında bozulmuş olabiliyor o yüzden tutmamama ihtimali olabiliyormuş. Tabi bu bir ihtimal hiçbir sorun olmayada bilir. Ama geride kalan embriyolarınızın sağlıksız olabileceği kanısına nerden vardı doktorunuz anlam veremedim.
Merhaba pgt sonucu kaç günde geliyor ücretii ne oluyor acaba bilgi verebilir misiniz ?
Embriyo başı 300 euro - 1 haftada
Pahalıymış canm hayırlısı bakalım doktor kenddimi istiyoe sizmi talep editorsunuzEmbriyo başı 300 euro - 1 haftada
Evet bu söylediklerinizi okuduğum için sordum açıkçası baştan başlamak hem maddi hem manevi olarak çok yorucu bir süreç oluyor diye var olanı gönderelim diye düşündük eşimle. Doktorumun neden baştan başlayalım dediğine bizde anlam veremedik daha çözülmeden sağlıksız olduğunu nasıl söylüyor anlamıyorumMerhaba benimde 11 adet dondurulmuş 5.gün embriyom olmasına rağmen pgt ye taze embriyo gönderdik. Embriyoyu çözdür numune al tekrar dondur transfer aşamasında tekrar çözdür derken embriyo bozulabiliyormuş. Teste gidene numunenin sonucu sağlıklı geliyor ama geride kalan embriyo aslında bozulmuş olabiliyor o yüzden tutmamama ihtimali olabiliyormuş. Tabi bu bir ihtimal hiçbir sorun olmayada bilir. Ama geride kalan embriyolarınızın sağlıksız olabileceği kanısına nerden vardı doktorunuz anlam veremedim.
Biz talep ediyoruz 3 başarısız deneme olduğu içinPahalıymış canm hayırlısı bakalım doktor kenddimi istiyoe sizmi talep editorsunuz
Bizim doktorumuz 7 embriyo için 1500 dolar dedi bu da düşündürüyor merkezden merkeze fiyat farkı olmasıEmbriyo başı 300 euro - 1 haftada
Bizim doktorumuz 7 embriyo için 1500 dolar dedi bu da düşündürüyor merkezden merkeze fiyat farkı olması
Baya uygun söylemişler size gerçekten.
Canım bilmiyorum doktorunla görüş istersen ama bence en kaliteli embriyolar hangisi ise onları gönderebilirsinİnşallah peki sizce kaç tanesini göndermeliyim