Merhaba pgt sonucu kaç günde geliyor ücretii ne oluyor acaba bilgi verebilir misiniz ?Benim nisanda dondurulmuş embriyolarıma pgt yapıldı. Şükür ilk seferde tuttu ve bir aylık olduk bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba pgt sonucu kaç günde geliyor ücretii ne oluyor acaba bilgi verebilir misiniz ?Benim nisanda dondurulmuş embriyolarıma pgt yapıldı. Şükür ilk seferde tuttu ve bir aylık olduk bile
Kalbinizdekini kucağınıza nasip etsin inşallah RabbimAmın canım qmın çok zor süreçler evet kalıte baya düşüyor , birde masraf zaten genetık , bende o yuzde 3 embryonumu imha etdım sıfırda yapdım opu şukur şu an genetıklı 2 embryonum var şubatda transfer olcam
Bende derin endoluyum yumurta rezervim ne durumda baktırmadım Rabbim gönlümüze göre versin inşallahDoktorumuzla ortak kararimizdi bir opu daha yaptirmak. Doktorum daha kaliteli embriyo bulmaktan ve saglikli embriyo sayisini cogaltip elimizi guclendirmekten yana kullandi oyunu. Ben de kenarda en azindan negatifi gorursem bile,bir iki tane daha embriyomun varligiyla daha iyi hissederim diye dusundum. Cunku endometriozisim var, rezervim yasimdan bagimsiz hizli dusuyor. Ne kadar erken yasta toplatabilirsem kar gibi geldi
Benim de son evre malesef. Zamanla yarisiyormusum hissim cok artti ozellikle tedaviye baslayinca o sebeple. Korkudan eylulden beri amh ya baktirmadim bile artikBende derin endoluyum yumurta rezervim ne durumda baktırmadım Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Amın hepımız için , bakın genetıkde 350 dollar zaten bır tanesı ayrı bıopsı parasıda var malıyyetlı biraz , doktorlar karar verınKalbinizdekini kucağınıza nasip etsin inşallah Rabbimbenim 7 tane olunca değerlendirme fikri cazip geliyor ne yapacağım bilmiyorum yaa
Merhaba pgt sonucu kaç günde geliyor ücretii ne oluyor acaba bilgi verebilir misiniz ?
Pahalıymış canm hayırlısı bakalım doktor kenddimi istiyoe sizmi talep editorsunuzEmbriyo başı 300 euro - 1 haftada
Evet bu söylediklerinizi okuduğum için sordum açıkçası baştan başlamak hem maddi hem manevi olarak çok yorucu bir süreç oluyor diye var olanı gönderelim diye düşündük eşimle. Doktorumun neden baştan başlayalım dediğine bizde anlam veremedik daha çözülmeden sağlıksız olduğunu nasıl söylüyor anlamıyorumMerhaba benimde 11 adet dondurulmuş 5.gün embriyom olmasına rağmen pgt ye taze embriyo gönderdik. Embriyoyu çözdür numune al tekrar dondur transfer aşamasında tekrar çözdür derken embriyo bozulabiliyormuş. Teste gidene numunenin sonucu sağlıklı geliyor ama geride kalan embriyo aslında bozulmuş olabiliyor o yüzden tutmamama ihtimali olabiliyormuş. Tabi bu bir ihtimal hiçbir sorun olmayada bilir. Ama geride kalan embriyolarınızın sağlıksız olabileceği kanısına nerden vardı doktorunuz anlam veremedim.
Biz talep ediyoruz 3 başarısız deneme olduğu içinPahalıymış canm hayırlısı bakalım doktor kenddimi istiyoe sizmi talep editorsunuz
Bizim doktorumuz 7 embriyo için 1500 dolar dedi bu da düşündürüyor merkezden merkeze fiyat farkı olmasıEmbriyo başı 300 euro - 1 haftada
Bizim doktorumuz 7 embriyo için 1500 dolar dedi bu da düşündürüyor merkezden merkeze fiyat farkı olması
Canım bilmiyorum doktorunla görüş istersen ama bence en kaliteli embriyolar hangisi ise onları gönderebilirsinİnşallah peki sizce kaç tanesini göndermeliyim
Merhabalar pgt yaptırdınız mı donmuş embriyolarınıza? Şu an benim içinde aynı sorun kafamı kurcalıyor, benimde 7 tane embriyom var dr pgt yapalım diyor kalite 3% düşüyormuş, yani tutunma ihtimali 80% ise dondur çöz sonucu 77% düşüyormuş. Sizin bir sorun oldumu?Kızlar merhaba 3 tüp bebek transferi 1 kimyasal gebelik ve diğer bebeğimde 6cı haftadan sonra gelişimi durdu kalan 7 tane embriyom var 3 tanesi 6. Gün 4 taneside 5. Gün embriyosu. Doktorum baştan başlayalım bu kalanlarda sağlıksızdır dedi ama ben bu sürece en baştan başlayabilecek gücü kendimde görmüyorum. Kalan embriyoları Pgt göndermek istiyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var![]()
Hepsi aynı opudan mı toplandı? Ben de aynı durumdayım da, baştan başlamak mantıklı gelitor çünkü hiçbiri tutmadı bende bilmiyorumKızlar merhaba 3 tüp bebek transferi 1 kimyasal gebelik ve diğer bebeğimde 6cı haftadan sonra gelişimi durdu kalan 7 tane embriyom var 3 tanesi 6. Gün 4 taneside 5. Gün embriyosu. Doktorum baştan başlayalım bu kalanlarda sağlıksızdır dedi ama ben bu sürece en baştan başlayabilecek gücü kendimde görmüyorum. Kalan embriyoları Pgt göndermek istiyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var![]()
memorial'da doktorunuz kim? bayılıyor orası da pgt'ye. merkezden de dr'dan memnunum oldukça ama merhaba desem pgt diyorlar:) sizin yaşadığınız süreci biliyorum, sabırlar diliyorum ama sizin dondurulmuş embriyo transferi de 50k olmuş nerdeyse. 7'si de 5. gün mü?Merhabalar pgt yaptırdınız mı donmuş embriyolarınıza? Şu an benim içinde aynı sorun kafamı kurcalıyor, benimde 7 tane embriyom var dr pgt yapalım diyor kalite 3% düşüyormuş, yani tutunma ihtimali 80% ise dondur çöz sonucu 77% düşüyormuş. Sizin bir sorun oldumu?
Benim dr Gönül hoca, başta bana pgt anlattı ama yaptırıp yaptırmamak senin kararın dedi yaşımda genç olduğu için, bende burada hurafe şeyleri okudum yaptırmadan dondurdum işte parça alınırken bozuluyor falan şeyleri görünce en büyük hatam omemorial'da doktorunuz kim? bayılıyor orası da pgt'ye. merkezden de dr'dan memnunum oldukça ama merhaba desem pgt diyorlar:) sizin yaşadığınız süreci biliyorum, sabırlar diliyorum ama sizin dondurulmuş embriyo transferi de 50k olmuş nerdeyse. 7'si de 5. gün mü?
yücel hoca, ben lab'a çok güveniyorum, ekibe de, o yüzden pgt'de de zarar vereceklerine vs inanmiyorum, başka bi yer olsa daha fazla sorgulardım. kendilerini garantiye almak için de yüzde 3 sapma veriyorlardır:) pgt'de cikarmiymis mesela bu yaşadığınız şey elenir miymiş bu embriyo?Benim dr Gönül hoca, başta bana pgt anlattı ama yaptırıp yaptırmamak senin kararın dedi yaşımda genç olduğu için, bende burada hurafe şeyleri okudum yaptırmadan dondurdum işte parça alınırken bozuluyor falan şeyleri görünce en büyük hatam o. Aslında maddiyatla bir sıkıntımız yok, tek korkum kalitesi bozulurmu dondur çözdür. Benim 7de 5.gün embriyosu hepside kaliteleri iyi. İnsanda böyle olunca baştan başlamak istemiyor. Aynı şeyleri yine yaşamaktanda korkuyorum bakalım bu hafta biyopsi sonucu çıkacak. Ama sanırım yaptıracam korkuyorum çünkü yine kalbi durur bölünür falan diye
. Sizin dr kimdi?
Ay pozitifliğinizi sevdim gerçektenyücel hoca, ben lab'a çok güveniyorum, ekibe de, o yüzden pgt'de de zarar vereceklerine vs inanmiyorum, başka bi yer olsa daha fazla sorgulardım. kendilerini garantiye almak için de yüzde 3 sapma veriyorlardır:) pgt'de cikarmiymis mesela bu yaşadığınız şey elenir miymiş bu embriyo?
evet memorialda ilk denemem, pgtye gönderdim embriyoları sonuç bekliyorum. bende aynı şekilde istememelerine rağmen karyotip ve trombofoli paneli yaptırdım biruni'de ordan da sonuç bekliyorum.. 6ab, 6ba, 5aa gayet uygun pgt için, işleri daha kolay 6 ve 5'de büyük olduğu için embriyolar.Ay pozitifliğinizi sevdim gerçekten, evet bende güveniyorum o konuda onlara, ilk gittiğimizde başka hastaneden eğitim için gelen drlar vardı onlarda birine denk geldim tüp bebek için en doğru yerdesin drlar olarak hem lab olarak demişti bize. Aslında yok maalesef elenmiyor bölünme ihtimali, çünkü buradan bir arkadaşla aynı şeyleri yaşadık onun pgt olmasına rağmen bölünmüş kalpleri durmuş
. Embriyolog embriyo çok iyi kalitede olmasıda bölünmeye sebep demiş. Bende bunu başka bir yerde okumuştum hücreler arttıkça embriyo bölünüyor diye. Benim transfer olduğum 5.gün 6ab kaliteydi, şimdi geriye kalanlarda 6ab, 6ba, 5aa diğerleride 4-3 hücreli. Gönül hocaya tekrar bölünme ihtimali olabilirmi dediğimizde 1% altında dedi ama onlarda bizi buluyor ya. En azından kromozomu sağlıklı konusunda pgt rahat edersin dedi. Ben korkumdan tüm kan pıhtılaşma testlerinide verdim. Sizin ilk denemenizmi memorialle ?