-
- Konu Sahibi Queen of the North
ogretmen h.sonu isini gucunu biraksin botlarla mi ugrassin peki?
Kreşlerde ne yazık ki bu tip karışıklıklar ve takipsizlikler oluyor.Akşam okul çıkışı sonucu yazacağım mutlaka bende çok merak ediyorum akıbetlerini .
Yorum yapan ,beni anlayan anlamayan herkese çok teşekkür ederim .Sizin için iletişim önemli olmayabilir ama benim için önemli ,sizin için eşyaların kaybolması önemli olmayabilir ama benim için önemli .
O çocukta mantar olsaydı çocuğa gecebilirdi mi ? Yok artik.Gerçekten bu kadar ayrıntı düşünüp yaşamak hayatı zor olmuyor mu?Siz bir adım atıp kurun bence grubu.
Ayrıca kurum da ilgisizmiş. O çocukta mantar vs. olsaydı sizinkine de geçebilirdi mesela. Ne olacaktı o zaman? Başka şeyleri de karıştırıyorlar mı acaba ya da unutuyorlar mı? Daha önce de hırka kaybolmuş. Garip yani.
O çocukta mantar olsaydı çocuğa gecebilirdi mi ? Yok artik.Gerçekten bu kadar ayrıntı düşünüp yaşamak hayatı zor olmuyor mu?
Esin sert konuşamaz kimseyle kafasına göre hele bir eğitim öğretim kurumunda ayrıca öğretmen mesai saatleri dışında cevap vermek zorunda değil. Hukukçu olarak söylüyorum ikisi de kesin bilgi ^^Şok olacak bir şey yok sabah çocukları yardımcı personel haricinde öğretmenlerde karşılayabiliyor ki cuma sabahı çocuğu öğretmeni aldı aldı .Bazı günler başka sınıf öğretmenleri de alabiliyor sabah nobetci öğretmen kimse artık.Ayrıca derdim bot karışması değil defalarca yazdım .Öğretmen benimle iletişime geçmek zorunda ,basit bir olay gibi göremiyorum ben bunu ,sorumsuzluk başka bir şey değil.Cuma aksami bir duyuru yapmak ve bana olumlu olumsuz dönüş yapmasi zor degil .Ayrıca eşim sert konuşur dedim,döver saygısızlık eder demedim .Çocuk emanet ettiğim bir yer basit bir durumda bile sorumluluk almıyorsa yarın ciddi bir durum olduğunda yine aynısını yapar .
Mesleğim gereği öyle cinayetler, yaralamalar bilmem neler görüyorum ki başıma gelmiş gibi oluyor ama hayatta birilerinin başına gelen ihtimallere göre de hayatımı sekillendirmiyorum. Insan tedbirli olur ama ne demek bot karismasi mantar diye bir şey var diye gaza gelmek bilemiyorum :s el ağız ayak hastalığı diye bir şey de var bu arada haberiniz olsun bulaşıcı. Çocukları krese filan gönderiyorsanız aman diyim göndermeyinBaşınıza gelseydi keşke düşünseymişim derdiniz. Hayır olmuyor :)
Esin sert konuşamaz kimseyle kafasına göre hele bir eğitim öğretim kurumunda ayrıca öğretmen mesai saatleri dışında cevap vermek zorunda değil. Hukukçu olarak söylüyorum ikisi de kesin bilgi ^^
hiç öyle ok filan yazma. Bu ülkede kanun var nizam var. Kimse adamın biri gelip sert konuşsun diye öğretmen olmuyor. Ayrıca öğretmenin is tanımı da bellidir mesai saatleri dışında cevap vermek zorunda değil.
Mesleğim gereği öyle cinayetler, yaralamalar bilmem neler görüyorum ki başıma gelmiş gibi oluyor ama hayatta birilerinin başına gelen ihtimallere göre de hayatımı sekillendirmiyorum. Insan tedbirli olur ama ne demek bot karismasi mantar diye bir şey var diye gaza gelmek bilemiyorum :s el ağız ayak hastalığı diye bir şey de var bu arada haberiniz olsun bulaşıcı. Çocukları krese filan gönderiyorsanız aman diyim göndermeyin
Hukuk.Çocuğum yok ki. Kendi başıma gelenler yüzünden yanından ayrılmazdım herhalde olsaydı da. Sağlık çalışanı mısınız?
hiç öyle ok filan yazma. Bu ülkede kanun var nizam var. Kimse adamın biri gelip sert konuşsun diye öğretmen olmuyor. Ayrıca öğretmenin is tanımı da bellidir mesai saatleri dışında cevap vermek zorunda değil.
Esine de söyle öyle kurulup kurulup sert konuşma haddini bulmasın kendinde dağ başı değil burası. Sonra yargı meşgul oluyor :))))
İlahi çok hoşsunuz.Esin sert konuşamaz kimseyle kafasına göre hele bir eğitim öğretim kurumunda ayrıca öğretmen mesai saatleri dışında cevap vermek zorunda değil. Hukukçu olarak söylüyorum ikisi de kesin bilgi ^^
Hukuk.
Kendi başınıza gelenler yüzünden yaninizdan ayirmamaniz da sağlıklı bir durum değil. Bunu tamamen iyi niyetle söylüyorum. Acımasız dünya sendromu diye bir sendrom var arastirin isterseniz
Esin sert konuşamaz kimseyle kafasına göre hele bir eğitim öğretim kurumunda ayrıca öğretmen mesai saatleri dışında cevap vermek zorunda değil. Hukukçu olarak söylüyorum ikisi de kesin bilgi ^^