Kreşte kaybolan botlar

okuldakı sorunu da velı cozecekse... oho... asıl her seyı velının sorumluluguna bırakan ben ıkı uc cumle anlatır gecerım cocukta okulda olusan sorun da benı ılgılendırmez dıyen velıyı musterı olarak gorendır benım gozumde

demek kı ogretmenden gereklı davranısı goremeyınce dırek ıdareye gıtmek gerekıyor . oyleyse boyle .

Gitti o botlar bence de konuyu müdürle paylaşın

Yani siz gördüğünüz muameleden memnunsaniz bana bir şey demek düşmez :)
Yöneticiyim dediniz is orada çözüldü :))
Ben de bir insan nasıl birilerinin bir öğretmenle sert konuşmasını bu kadar yumuşatarak anlatabilir diye şaşırıyordum.

Siz sorduğum soruya cevap vermeyip konuyu başka yere çekmişsiniz.
Ayrıca uzun yıllar öğretmenlik yaptım.
Söz konusu yorumumda da şahsımla ilgili örnekler verdim,herkesin bu tip durumlardaki yaklaşımı farklı ve kendine özeldir.
Benimki doğru,herkes benim gibi tolere etmeli diye bir iddada bulunmadım.

Velilerin sorunları kendi aralarında çözmeye çalışmamaları,tatsizliklarin yaşanmaması için irtibat numaralarının birbirine verilmediği bir ortamda (bir watsap grubu bilerek olusturulmamis) çocuğun karışan kıyafetinin/oyuncaginin/eşyasının öğretmenden sorulması ,ondan yardım istenmesi çok normal.Tabi ki öğretmen eşya karışmasına engel olamayabilir....kaybolan esya da bulunamayabilir .Tekrar böyle birşey yaşanmaması için ayakkabıların içine velilerin isim yazmasını istemek vs.gibi önerilerde bulunulabilir ama bu yaşanılan olayda öğretmen bariz dalga geçmiş

Konuyu çok başka yerlere taşıyan arkadaşlar oldu.
Ben özel bir anaokulunda veliysem ve henüz eşya takibi yapamayacak kadar küçük çoçuğumun botu bir başka çoçuğa giydirilip kayboluyorsa
ve öğretmen-kurum sorunu çözmek için çaba göstermiyorsa, ne yapmalıyım?

Çözüm;okula git,sınıfın kapısında bekle,diğer velilere sor.Öğretmene mesaj çekip onu meşgul etmeye hakkın yok.
Ayakkabıyı ben mi kaybettim de ben arıyorum?
Servisle gelen öğrencileri ne yapalım peki?
Onların evine de gidip annelerine mi soralım?

Öğretmen konuyla ilgilenmiyor?
-Öğretmenin işi değil,niye ilgilensin,4 yıl bunun için mi okudu?

Ben bir iki gün bekler ve tolere ederim de,
eşim müdahil olursa sert çıkar.
-Çıkamaz efendim,etik var,hukuk var,kanunen de sert konuşmak yasak.

Maşallah botu kaybeden sorumsuz kurum haklı, öğretmeni personeli korunmalı,
veliye gelince 'vur abalıya'

Böyle bir yaklaşım olamaz diyene de;
-Hımmm özel sektörde nasıl yönetici olduğunuz belli,siz öğretmenle sert konuşulmasını onaylayan kötü bir yöneticisiniz ve öğretmene değer vermiyorsunuz.

'Sizsiniz Arkadaşlar' deyip konudan çekiliyorum.

Hocam size yoneltilen elestiriyi de talihsiz buluyorum. Sanirim bir iletisim kazasi oldu.

derin sularda

Boşverin yapılan eleştirileri .Bazıları sırf muhalefet olmak için yorum yapıyor bu da o kadar belli oluyor ki üzerinde düşünmeye bile gerek kalmıyor .

Tabi ki konu açarken farklı görüşler geleceğini ,eleştiri ,yapılacağını biliyordum ama bu kadar uç noktalara kadar saptırılacagini düşünmemiştim .Neyse siz ve sizin gibi bir kaç kişi tarafından anlasilmisim en azından benim için kafi.Yorumlariniz için teşekkür ederim .Genel olarak yorumlarını beğendiğim uyelerdensiniz :)

tatlim sen de hepsini sikayet et olsun bitsin.

Hocam size yoneltilen elestiriyi de talihsiz buluyorum. Sanirim bir iletisim kazasi oldu.
Hocam eleştiri olur sıkıntı değil de,
itham hoş olmuyor.
Bir de bu platformda sadece yorumlardan veya bir olaya yaklaşımdan yola çıkarak birinin kişiliği,iş yapış tarzı hakkında kesin yargılara varmak ne derece doğru?
Yanılmıyorsam biz sizinle bir konuda birbirimize muhalefet edip saygı çerçevesinde tartışmıştık.
Bununla birlikte üslup ve seviyeyi korumuştuk.

Ama Yok illa “o zaman yorum yapma, midesi geniş , mezhebi bilmem ne , anlaman mı kıt ? “ gibi laflarla tartışmayalım olay çıkaralım tarzı insanlar oldukça daha çooook ithamlar , tartışmalar olur

Valla bence insanların bir öğretmen olarak başka bir öğretmenin yaptığını eleştirdiğiniz için sizi tebrik etmesi lazım ..

Olur mu hiç?
Biliyorsunuz, öğretmenlik kutsal bir meslek ve öğretmenler eleştirilemez.
Hele de veliler tarafından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…