- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
-
- Konu Sahibi Queen of the North
Böyle olayları insan kendi başına gelince çok güzel anlıyor o yüzden aman alt tarafı bot, ne kadar abartmışsınız tarzındaki yorumları ciddiye almayın.
Giden gitmiş ama öğretmenin tavrını, ilgisini, veliye saygısını yakından görmüşsünüz. kreşle ilgili gözünüzü dört açmanız gerekiyor. Bot bir şekilde bulunsa bile artık kullanacağınızı sanmıyorum ama ben olsam böyle başlarından savamayacaklarını göstermek için sormaya devam ederdim müdürü de haberdar ederdim.
Bunu yapan hırsız olur . Belki cocuk hasta ve ulasacak zamani yok böyle düşünmek istiyorum nedense , anne çaldı yani geleni vermedi baba nasil susar. Oğlumunda bir botumuz var ama eşim spor ayakkabilarini botunu bilir.yani cok değişik bir durum.Yahu karisiklik olsa geri getirilirdi illa farkedilip.. birileri botlari begenmis almis giydirmiyo sakliyo... giydirmiyo ki kimse gormrsin.. normal okul olmadigi gun giydirir yada olay unutulunca... yafa satar... bence bekleme.. zaman aleyhine yani... mudurle konus... hala ilgilenmezlerse polis cagir ben cagirirdim
Ben olsam okulu bile degistiririm eger ogretmen boyleyse