Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kresde olanlar.

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Konu sahibine gelince bence yemek konusunu idareyle konuşun çünkü çok zayıf bir menü.Herkes evden beslenme getirebilir ya da menü iyileştirilebilir.

Kızınız biraz hassas bir çocuk gibi.Muhtemelen çocukların hepsi birden tuvalete gitmek istediyse otoriter olmaya çalışmış olabilir.Biraz daha bekleyip kızınızı gözlemleyin.Okul disiplinini kazana kadar bu tarz ufak sorunlar yaşayacaktır diye düşünüyorum.

Öğretmen neden herkesi göndersin de kuzınızı göndermesin?

Bende böyle düsünüyorum. Devlet okulunda okumasi gerektigini...özeller hakinda iyi seyler duymadim. Temizlikciye bile cocuklara biraz bak diyebiliyorlar veya dünden kalan yemegi yedirebiliyorlar..

Bende böyle düsünüyorum. Devlet okulunda okumasi gerektigini...özeller hakinda iyi seyler duymadim. Temizlikciye bile cocuklara biraz bak diyebiliyorlar veya dünden kalan yemegi yedirebiliyorlar..

Evet en azından öğretmenin gerçek bir eğitim aldığını biliyorsunuz.Yemeklerin geldiği yer belli,bir talebiniz olduğu zaman muhatap olacağınız kişi belli.Üstelik ücretsiz eğitim ve fırsat eşitliği her vatandaşın hakkı.

siz hangi kreşe verdiniz?

hangi devlet kreşiydi?

siz hangi kreşe verdiniz?

kızınız nereye gidiyor?

Devlet kreşlerinde yemek düzeni böyle oluyor zaten. Sabah ve ikindi kahvaltısı diye geçiyor adı. Bizim kreşte böyle. Dün kek ve süt vardı bugün tavuklu pilav mesela. Sadece helva ekmek ve meyve olan günlerde var. Oyuncak konusundada sınıf oyuncaklarını her istedikleri zaman oynayamıyorlar.

Atleti kızımında hep dışarıda geliyordu. Kızım kreşte tek başına tuvalete gitmeyi öğrendi. Doğal olarak atletini kendi toplamayıda öğrenmek zorunda kaldı. İyide oldu bence.

aynen:)
1 aylık devlette kötü bir tecrübemiz oldu, aldım oradan
özel düşünüyorum

burada özel kreşte uyku saatinde uyumayan çocukları döverek değil de hırpalayarak uyutuyorlarmış. devlet özel diye değil de çok araştırıp giden herkese sorup öyle göndermek lazım

Normalde öğretmeni kötüleyenlere çok kızarım sonuçta dediğin gibi bir taneyle uğraşmıyor ama beli açıkmış da öğretmen de o benim görevim değil demiş. Tamam görevi değil doğru, ben de öğretmenim ama öğrencimin beli açıksa kendim çekmesem bile ona öğretmek amacıyla çekmesini söylerim o şekilde dolaştırmam. Yemek konusu idareyi ilgilendirir bir görüşün. Orası özel okul değil her beklentiyi karşılayamaz neticede siz velilerle işbirliği içinde bir şeyler yapmaya çalışın. Uygun zamanınızda gidip izleyin izin varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…