- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 36
igrenccyüz ve sperm
birleştir işte
Ben soylemedim gelecek cevabi biliyorum,elalemin pis şeyini surecegine al taze taze sür derhatta "kizimmm gencliginin sırrı bende" diye ayak işleri yaptirmaya çalışır
bekardıigrenccya o degilde kocasina ne diyormus merak ettim
Organik olanını sürmek daha faydalı olmazmıhiç duymadım onu..
ama sperm de genclestırme iksiri varmıs.
eskıden bir arkadasım vardı, yaşı da vardı bıraz ama çok genc gözüküyordu
yaşına ınanmayınca nedenını soyledı.
anladınız siz onu
işte o organık takılıyorduOrganik olanını sürmek daha faydalı olmazmı
Yarin bir gun ( gunes kremi haricinde ki kremlerde ) sperm varsa ve" kremi genital bolgeme surdum hamile kalir miyim " gibi konulara sanal ortamda denk gelirsek hic sasirmam valla : )Yaa lutfen biraz mantikli olun
ee bakkaldan almiyordu sonucta sevgilisinin spermini falan surmustur yuzune.. Dusunsene adamin reaksiyonunubekardı
her çiçekten bal alıyordu işteee bakkaldan almiyordu sonucta sevgilisinin spermini falan surmustur yuzune.. Dusunsene adamin reaksiyonunu"dur surda kalmis bosa gitmesin onu da burnuma sureyim siyah noktalara iyi gelecektir"
Ahahahaah ay gözümün önüne geldi öyle bir görüntü, kendi kendime kahkaha atıyorum şu an yaaee süper hemen kaynağından elde edip bedava sürmek lazım :)) hem de bedavadan gençleşirizzz
ya allah aşkına adamları sağılacak inek gibi yanyana dizip ürün mü alıyorlar, ben inanmıyorum :)
Canlı hücreli masaj etkiside yaparişte o organık takılıyordu
saf katıksız
Evet hatırlıyorum hatta bir bölümde kadın iki oğluna mastürbasyon yaptırıp spermlerini kullanıyordu alip.Ben hiç duymadım ama bilen bilir belki Nip/Tuck adlı dizide böyle bir krem üretiliyordu baya da popüler oluyordu :)