- 28 Şubat 2011
- 13.688
- 14.483
Boga spermide saclara faydali diye okumustum bir yerde : ) bir de boga spermi yani..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boga spermide saclara faydali diye okumustum bir yerde : ) bir de boga spermi yani..
Boğa spermi var diye biliyorumOha! Bi arada enerji içeceklerinde Öküz sidigi var diyorlardı!
Sebamedde bunlar var:vitamin e, silikon, çinko, lecithin (bi tür emülgatör) var. Ayrıca phenoxyethanol diye dogal bi Bileşik bulunuyorBoğa spermi var diye biliyorum
Yok kremi kastetmedim enerji iceceginden soz etmistimSebamedde bunlar var:vitamin e, silikon, çinko, lecithin (bi tür emülgatör) var. Ayrıca phenoxyethanol diye dogal bi Bileşik bulunuyor
Canlı hücre sonuçtaBi hocamız söylemişti hangi ders hatırlamıyorum ama.sperm çok vitaminliymiş yenileyici özelliğe sahipmiş.düşününcede mantıklı
İnanmıyorum ben de tam onu yazacaktım buraya demek ki bi ben değilmişim öyle okuyanGece gece sperm, boşalma, sıvı temalı konular üst üste açılınca "sebeplerim boşanma için yeterli mi" başlıklı konuyu "spermlerim boşalmak için yeterli mi" diye okudum. :)
:))) sabaha bir şeyimiz kalmaz. yani umarım. :)))İnanmıyorum ben de tam onu yazacaktım buraya demek ki bi ben değilmişim öyle okuyan
simdi anladim o yuzden nickin sephoraE biz her hafta bir kavanoz satıyoruz ya kozmetik fabrikalarına. Ne sanıyordunuz akıllımlar...
bencede bütün erkeler derAnaammm oramiza buramiza sperm mi suruyozz kocam duysa bi dahakrem aldirmaz,boşa masraf çıkarma ben sana beleş temin ederim der valla
simdi anladim o yuzden nickin sephora
Yok tatlım o duyduğun muhtemelen taurin denen bi madde var enerji içeceklerinde, odur. Taurin yanlıs hatırlamıyorsam 19. Yüzyılda öküzün safra kesesinden elde edilen bi maddeydi. Şimdi fabrikalarda Üretilen bi kimyasal. Hatta meşhur bi üreticisi var ama adını bilmiyorum. Mars markalı cikolata, red bull ve bazı kedi-köpek mamalarında bulunuyor bu madde. Kedi-köpek mamasında bulunmasının sebebi, onlarda zaten doğuştan o madde vücutlarında var ve takviye ilac gibi mamalarında olması onlara ekstra enerji veriyor. Kimyasal oldugu icin, kalp krizi riski ve kullanılan bazı ilaçların etkilerini giderdiği icin cok fazla tüketilmesi iyi değilYok kremi kastetmedim enerji iceceginden soz etmistim