- 9 Ocak 2012
- 14.973
- 28.818
- 798
Merhaba kızlar, sizce 5-6 yıl para biriktirip sıkıntı çekmeden ev almak mı daha mantıklı yoksa kredi çekip fazladan faiz ödemek ama çocuğunu güzel bir muhitte büyütmek mi daha mantıklı?
*Şuan kirada değiliz
Kısa ve öz sordum,kendimi tebrik ediyorum
Kira ödeyenler bence gözünü karartmalı ya,nereye kadar kira verilebilir ki. Eşimin abisi 6-7 senedir kira ödüyor, en az 60-70 bin altını vardır. Herkes ev al diyor yine de almıyor. Kayınvalidem ve onun yaşlı kayınvalidesi beraber yaşıyorlar, Allah gecinden versin "babanne vefat edince annesinin evine geçecekler o yüzden ev almıyorlar" diye bir kaç kişiden dedikodu duydum ama günahları boynuna artık.Benim şafak karanlık ama olsun
Kira hiç bitmezdi bu birgün bitecek diyorum
Ben olsam kiraya çıkarım yine de öyle kalabalık yaşayamamKira ödeyenler bence gözünü karartmalı ya,nereye kadar kira verilebilir ki. Eşimin abisi 6-7 senedir kira ödüyor, en az 60-70 bin altını vardır. Herkes ev al diyor yine de almıyor. Kayınvalidem ve onun yaşlı kayınvalidesi beraber yaşıyorlar, Allah gecinden versin "babanne vefat edince annesinin evine geçecekler o yüzden ev almıyorlar" diye bir kaç kişiden dedikodu duydum ama günahları boynuna artık.
Bizim bi arkadaşa eminevim aracılığıyla aldıFaizsiz 50.000pesinatla vs her ay kira öder gibi taksit imkani olan bir ev baksaniz
Birde eminevimi bir arastirin derim
Ev alanlar var
Peşinatınız ne kadar vardı peki, 25 bin peşinatla alınabilir mi sence?
Eminevimde çok zaman beklenebiliyormuş bir de adı faiz olmasa da belli bir miktar yine ödeme var,banka daha mantıklı geliyor bana o yüzden. 50bin peşinatla kira öder gibi alınan evler var mı? Ya ne güzel olurdu öyle bir şeye denk gelsek ama hiç duymamıştımFaizsiz 50.000pesinatla vs her ay kira öder gibi taksit imkani olan bir ev baksaniz
Birde eminevimi bir arastirin derim
Ev alanlar var
Ben buldum ama pesinatı cıkaramadıkEminevimde çok zaman beklenebiliyormuş bir de adı faiz olmasa da belli bir miktar yine ödeme var,banka daha mantıklı geliyor bana o yüzden. 50bin peşinatla kira öder gibi alınan evler var mı? Ya ne güzel olurdu öyle bir şeye denk gelsek ama hiç duymamıştım
Nereden takip ediyordunuz? İnternet sitesi, firma ismi vb. alabilir miyim? Sanırım böyle denk gelebilmek içinde sürekli kollamak gerek ama değer. Önereceğin yerlerden İstanbul Anadolu yakasındakilere bakardım sürekli.Ben buldum ama pesinatı cıkaramadık
Evlerde bitmis zaten hemen.
175.000tl 50bin pesin gerisi taksitti.
2.500 lira ama taksitler.
115m2 havuzlu site icindeydi
Olmaz olurmu ya ama heryerde yok galiba
Toki, karasu evleri vs var
Bizim buldugumuz insaat firmasiydi tapu seneye teslim
kaç tk kira veriyorsunuzBiz biriktiriyoruz şuan, kredi işiyle uğraşmadan alacağız inşallah. Oturdugumuz evin kirası şu an çok uygun olduğu için çok kolay birikiyor.
Eğer kiranız uygunsa biriktirip alın derim ben.
bence PARA BİRİKTİRİP EV ALMAK DAHA MANTIKLI.
neden mi??
faizle ev alirsaniz iki katı ödüyorsunuz?
kendinize birikim yaptığında direk aliyorsun borç sıkıntı olmuyor.
benim yakın arkadaşimin evini 90 a adilar 10 sene ödüycez ama iki katı 180 liraymiş.. düşün iki ev fiyati ödüyo bankalarda.. o yüzden. para biriktip ev almak daha mantıklı olduğu düşüncesindeyim.
ondan dolayı faizi yapıyo banka.. durum çelişkli..İyi de bugün 90bin olan ev 10 sene sonra 180binden daha fazlaya satılıyor.
Kirada olmadiginiz icin para biriktirip alin tabiki. Hem faize bulasmamis hem de daha guzel yerden ev sahibi olmus olursunuz.Merhaba kızlar, sizce 5-6 yıl para biriktirip sıkıntı çekmeden ev almak mı daha mantıklı yoksa kredi çekip fazladan faiz ödemek ama çocuğunu güzel bir muhitte büyütmek mi daha mantıklı?
*Şuan kirada değiliz
Kısa ve öz sordum,kendimi tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?