3yılda o kadar artmaz ama arttı desek ilk 6 ayda yapılan zam zamdır diğer 6ayı saymayın o sırada vergilere de zam gelince farkı olmuyor bu ülkede o kadar kolay yılda 600 700 zam olmuyorMemur maaşları her sene enflasyon u hesaba katarsak ℅8-9 civarı artıyor yani sizin toplam maaş uç yılda en az 2000 lira artacak o yüzden en en fazla iki yıl biraz sıkışırsınız bence oda olmaz. Bizde ilk evlendigimizde almadigimiza pismaniz 4 yıllık evliyiz 2 çocuk oldü maaşınızı 9000 civarı ama şimdi cocuklarin masrafı fazla emekliliğe kaldı bizim ev hayali.
Ha demek farkli ulkede oldugun icin 30 yil boyunca kredi ödeyebiliyorsun. Çünkü babam ev icin kredi cekmek istemisti aylik 3 bucuk milyar ödeme yapması gerekiyodu yapamayacağı icin krediden vazgeçti, uzatip daha uzun seneler ödeyemez miyiz diye sormustum vadesi ancak bu kadar uzuyor demisti... banka islerinden cok anlamam ama keske turkiyede de krediyi istedigin kadar uzatabilseydin ama burda oyle degil malesef...Turkiyede degilim canim
Bulundugum ulkede ev almak oyle her yigidin harci degil maalesef
Ben kiradayken 550 euro oduyordum
Kendi aldigim evime 580 oduyorum ve genis buyuk ferah temiz, suan buraya kirzya girsem 850 euro.
Burada ev almanin hic bir amaci yok ama kira odemektense yillardir orda burda surunmektense evimi alirim 30 yil bankaya kira oder gibo oderim dusuncesiyle aldim
Yeni değişti burada da 30 yıllık ev kredisi çekilebiliyor artik diye biliyorum.veren banka var.Ha demek farkli ulkede oldugun icin 30 yil boyunca kredi ödeyebiliyorsun. Çünkü babam ev icin kredi cekmek istemisti aylik 3 bucuk milyar ödeme yapması gerekiyodu yapamayacağı icin krediden vazgeçti, uzatip daha uzun seneler ödeyemez miyiz diye sormustum vadesi ancak bu kadar uzuyor demisti... banka islerinden cok anlamam ama keske turkiyede de krediyi istedigin kadar uzatabilseydin ama burda oyle degil malesef...
Hangi banka veriyor ama uzadikca da faizi artar değil miYeni değişti burada da 30 yıllık ev kredisi çekilebiliyor artik diye biliyorum.veren banka var.
Tabi ki çok artıyor. Hangi kredi. Com var oradan tutarı, vadeyi vs seçip sonuca bakabilirsiniz.hangi banka bende emin değilim ama daha dün konuşuldu 20 yıldan 30 yıla çıktı ev kredileri diye.Hangi banka veriyor ama uzadikca da faizi artar değil mi
Yeni değişti burada da 30 yıllık ev kredisi çekilebiliyor artik diye biliyorum.veren banka var.
Son 2 yıldır 20 yıldı zaten, 30 yıla çıktı diye duydum ben de..Üst limit 20 aya çıkarıldı diye biliyorum ben
Teşekkür ederim bi bakayimTabi ki çok artıyor. Hangi kredi. Com var oradan tutarı, vadeyi vs seçip sonuca bakabilirsiniz.hangi banka bende emin değilim ama daha dün konuşuldu 20 yıldan 30 yıla çıktı ev kredileri diye.
Hangi banka veriyor ama uzadikca da faizi artar değil mi
Üst limit 20 aya çıkarıldı diye biliyorum ben
Rica ederim.gerci 30 yıl çok uzun bi vade.. Allah kolaylık versin de daha kısa vadelerde kavusalim tüm hayallerimize insallahTeşekkür ederim bi bakayim
Tek Avantaji kira oder gibi sana yuk olmadan oduyosun ama dezavantaji faizi yukse ve 30 yil sonra o evin tapusuna sahip oluyosunHa demek farkli ulkede oldugun icin 30 yil boyunca kredi ödeyebiliyorsun. Çünkü babam ev icin kredi cekmek istemisti aylik 3 bucuk milyar ödeme yapması gerekiyodu yapamayacağı icin krediden vazgeçti, uzatip daha uzun seneler ödeyemez miyiz diye sormustum vadesi ancak bu kadar uzuyor demisti... banka islerinden cok anlamam ama keske turkiyede de krediyi istedigin kadar uzatabilseydin ama burda oyle degil malesef...
toki evleri de önden mutlaka bi miktar para istedi babamın hiçbir birikimi peşinatı yok kiTek Avantaji kira oder gibi sana yuk olmadan oduyosun ama dezavantaji faizi yukse ve 30 yil sonra o evin tapusuna sahip oluyosun
Toki evlere basvursa babaniz
aynen gerçekten de çok uzun bi 30 yıl daha yaşar mıyız ki ne zor işler...Rica ederim.gerci 30 yıl çok uzun bi vade.. Allah kolaylık versin de daha kısa vadelerde kavusalim tüm hayallerimize insallah
30 yıl borçlu olmak bana da hiç mantıklı gelmiyor..kısmet bu işler, belki bi yerden bir kapı açılır..gün doğmadan neler doğar..aynen gerçekten de çok uzun bi 30 yıl daha yaşar mıyız ki ne zor işler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?