daha uygun yerlere bakin 4500 7500 gelir icin fazla bir odemeHanımlar merhaba.Yazın evleneceğiz ve ev almak istiyoruz.Ankara merkez’den.Nişanlim 300 kredi çeksek 10 yillik vadede aylık 4.500 ödemeyle 550 lira olarak ödeyeceğimizi söylüyor.İki maaşliyiz tamam ama 250 bin lira faiz ödeyecek beni biraz düşündürdü.Resmen bir ev parası daha.Kiraya çıksak kiralarin da cok yüksek olduğunu, paramizin çöpe gideceğini söylüyor.Vadeyi daha kısa tutmamızın imkani olmaz.Geriye tek kalan maaşla ancak geçiniriz ki yeni evli halimizle kendimizi cok sıkmak da istemem.Ev kredi faizleri böyleyken sizler nasıl ev aldınız?Ya da kirada mısınız?Ankaradakiler özellikle?Kiralar cidden cok pahalı mı?Nişanlım müfettiş, ben öğretmenim bu arada.Maaşımız total en az 7000/7500 arası.
3 yılda 2bin artmaz. Çünkü 2 dönemde geliyor o faiz. 4-4 şeklinde mesela="senkoyadimi, post: 53934767, member: 763645"]Memur maaşları her sene enflasyon u hesaba katarsak ℅8-9 civarı artıyor yani sizin toplam maaş uç yılda en az 2000 lira artacak o yüzden en en fazla iki yıl biraz sıkışırsınız bence oda olmaz. Bizde ilk evlendigimizde almadigimiza pismaniz 4 yıllık evliyiz 2 çocuk oldü maaşınızı 9000 civarı ama şimdi cocuklarin masrafı fazla emekliliğe kaldı bizim ev hayali.
ankara mugla degilMuğla merkezde 550 bin tl ye ev mi var suan o kadar yüksek mi ya Muğla yani ..
800 tl kiradan cıkıp aylık 2700 kredi ödemesi ile ev aldık gecen yılHanımlar merhaba.Yazın evleneceğiz ve ev almak istiyoruz.Ankara merkez’den.Nişanlim 300 kredi çeksek 10 yillik vadede aylık 4.500 ödemeyle 550 lira olarak ödeyeceğimizi söylüyor.İki maaşliyiz tamam ama 250 bin lira faiz ödeyecek beni biraz düşündürdü.Resmen bir ev parası daha.Kiraya çıksak kiralarin da cok yüksek olduğunu, paramizin çöpe gideceğini söylüyor.Vadeyi daha kısa tutmamızın imkani olmaz.Geriye tek kalan maaşla ancak geçiniriz ki yeni evli halimizle kendimizi cok sıkmak da istemem.Ev kredi faizleri böyleyken sizler nasıl ev aldınız?Ya da kirada mısınız?Ankaradakiler özellikle?Kiralar cidden cok pahalı mı?Nişanlım müfettiş, ben öğretmenim bu arada.Maaşımız total en az 7000/7500 arası.
Faizi yuzde kac bu arada?
ankara mugla degil
En uygun yapıkredi veriyor sanırım şu an
1.03
Faizler o kadar oldu mu ya hani 0.90 a düşmüştü ?
O zaman alin biz 3 yil bekledik bosuna bekledik.cok sukur bu yil aldik ama keske onceden alsaydik.simdi taksitlerin cogu bitmistiPeşinat kadar birikimimiz var .
250 bin faiz ödeyince para çöpe gitmiyor mu ?Hanımlar merhaba.Yazın evleneceğiz ve ev almak istiyoruz.Ankara merkez’den.Nişanlim 300 kredi çeksek 10 yillik vadede aylık 4.500 ödemeyle 550 lira olarak ödeyeceğimizi söylüyor.İki maaşliyiz tamam ama 250 bin lira faiz ödeyecek beni biraz düşündürdü.Resmen bir ev parası daha.Kiraya çıksak kiralarin da cok yüksek olduğunu, paramizin çöpe gideceğini söylüyor.Vadeyi daha kısa tutmamızın imkani olmaz.Geriye tek kalan maaşla ancak geçiniriz ki yeni evli halimizle kendimizi cok sıkmak da istemem.Ev kredi faizleri böyleyken sizler nasıl ev aldınız?Ya da kirada mısınız?Ankaradakiler özellikle?Kiralar cidden cok pahalı mı?Nişanlım müfettiş, ben öğretmenim bu arada.Maaşımız total en az 7000/7500 arası.
550 normal ara kat fiyat merkezde evler tam merkezde evler 650 700 bin zeminler 450 500bin muglada millet kafayı yemisMuğla merkezde 550 bin tl ye ev mi var suan o kadar yüksek mi ya Muğla yani ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?