%1.12Faizi yuzde kac bu arada?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
%1.12Faizi yuzde kac bu arada?
Daha az fiyatli ev bulabilirsiniz biz cektik esimin maas oraya bagladik benimkini gelir giderlere cok fazla cekiyosunuz bizim toplam maasimiz 3700 hem kredi odedik hem yeni esyalar aldik gecinmeyi bilmek onemliHanımlar merhaba.Yazın evleneceğiz ve ev almak istiyoruz.Ankara merkez’den.Nişanlim 300 kredi çeksek 10 yillik vadede aylık 4.500 ödemeyle 550 lira olarak ödeyeceğimizi söylüyor.İki maaşliyiz tamam ama 250 bin lira faiz ödeyecek beni biraz düşündürdü.Resmen bir ev parası daha.Kiraya çıksak kiralarin da cok yüksek olduğunu, paramizin çöpe gideceğini söylüyor.Vadeyi daha kısa tutmamızın imkani olmaz.Geriye tek kalan maaşla ancak geçiniriz ki yeni evli halimizle kendimizi cok sıkmak da istemem.Ev kredi faizleri böyleyken sizler nasıl ev aldınız?Ya da kirada mısınız?Ankaradakiler özellikle?Kiralar cidden cok pahalı mı?Nişanlım müfettiş, ben öğretmenim bu arada.Maaşımız total en az 7000/7500 arası.
O ne öyle.Hangi ülkedesiniz?
Benimki 2,03
Turkiyede donmek icin sebeplerden biri ama iste coluk cocuk vs vs... Olunca pat diye olmuyo
BelcikaO ne öyle.Hangi ülkedesiniz?
Tabiki de hele ki ankaradaYani her şekilde yillandikça faizi amorti edip kara bile geçeceğiz.Mantıklı:)
Kira olmadıktan sonra geçinilebilir tabi cocuk olunca zorlanılır ama işte.Faiz odemek kanima dokundugu icin hic bulasmadim bu islere, ama daha cok dikkatimi ceken 7000-7500 tl gelirle 4500 tl kredi odeyince elinize 2500-3000 tl kalacak, memur maas zamlari ortada, her seye yaldir yaldir zam gelirken maaslara kuş kadar zam yapiliyor... yani 10 yil asagi yukari bu gelirle yasamayi goze alabiliyor musunuz? Cocuk olursa vs sıkıntı cekmeyecek misiniz?
Onda ödemeler başlangıçta düşük gittikçe artiyor değil mi?Onun ayrıca bir ön şartı şurtu var mı?Kinu sahibi kademeli artisli kredide alabilirsiniz.
Kredi orani duserse yeniden yapilandirabilirsinizde gozunuzu korkutmayin
Kira olmadıktan sonra geçinilebilir tabi cocuk olunca zorlanılır ama işte.
Onda ödemeler başlangıçta düşük gittikçe artiyor değil mi?Onun ayrıca bir ön şartı şurtu var mı?
Tatlim 2 yıl önce mugla merkezden biz de kredi çekerek ev aldik ev o zamanın fiyatında 310bindive biz 115bin peşinat 190bin de kredi çekmiştik ki faizi ile bize 450bine mal oldu ama şu an bu yıl evimizin değer 550bin yani evin değeri faizi ile odeyecegimiz toplam paradan çok daha fazla kar getirdi karar sizin 190bin krediye aylik ödememiz 2960tl eşim ve ben ogretmeniz çok şükür sıkıntı cekmedik şimdiye kadar