Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hanımlar 30.000 tl kredi çekeceğiz ama konut olarak mı yoksa ihtiyaç olarak mı çekmeliyiz bilgisi olan yardımcı olsun lütfen çok az zamanımız var ayrıca 4 senede geri ödemeyi düşünüyoruz.
Merhaba hanımlar 30.000 tl kredi çekeceğiz ama konut olarak mı yoksa ihtiyaç olarak mı çekmeliyiz bilgisi olan yardımcı olsun lütfen çok az zamanımız var ayrıca 4 senede geri ödemeyi düşünüyoruz.
toplam maliyetine göre karar ver hayatım. sonuçta en uygununu arıyosun değilmi.. konutta 30.000 TL için ipotek edicekler evini oda var yani.
Ev alacaksanız konut kredisi kullanın faizleri hem düşük şuan hemde ödeme kolaylıgı olur ayrıca çektiginiz her krediyi hayat sigortası yaptırın
sigortayı zaten mecburen yapıyorlar, başka bir yerde zaten hayat sigortanız var ise yaptırmayabilirsiniz.
bir de dask sigortasını da yapıyorlar ya da yaptırmanızı şart koşuyorlar.. (ki zaten zorunlu)
​hayır arkadaşım yaptırmayan yaptırmıyor hatta bu forumdada okumuştum bir arkadaşın tanıdıgı kredi çekmiş banka sigorta zorunlu demiş ilk başlarda yapmışlar sigortasını fakat daha sonra kredi sigortasını yaptıran kişi iptal ettirmiş zorunlu degil diye
satın alacağınız evi ipotek ederler ki böyle olması da elzemdir.. ayrıca ihtiyaç kredisi için de teminat isterler (bir nevi ipotek diye düşünün) hiç bir banka kefaletsiz ya da teminatsız kredi kullandırmaz..
deprem sigortası yaptırmak zorunludur diye biliyorum ben
Cevaplarınız için teşekkürler aslında olay şu ev alacağız ama krediyi eşim çekecek tapuyu benim adıma yapacağız her bankada bunu onaylamıyor malesef krediyi kim çekerse evi onun adına yapıyor bizde o yüzden ihtiyaç kredisini de düşündük ama sanırım en mantıklısı konut kredisi
Arkadaşım en iyisi konut kredisi bırakın tapusu eşinizin üzerine olsun 2001 yılından sonraki yeni medeni kanunua göre zaten evliyken alınan malların yarısı kadınındır yarısıda erkegindir ihtiyaç kredisinin faizleri konut kredisine göre yüksetir