Arkadaşlar dün gece bana bi hesap yazdı bireysel kredi adı altında

Ay bir de banka sizi dolandırıcı demiş daha adama inanmayın , hesabı niye kapatıldı sizce?
Muhtemelen 2000 tl çekme olayı banka aranmadan daha çok para çekebilmek için kurguladıkları ilk tezgah.
Sonra tehditle sizi korkutup onayınızı alacaklar ve ikna edecekler
Bu sefer daha büyük meblağlara 100.200 300.000’lere kadar para çekilecek veya kredi
Böyle düşündüm ikinci ihtimal de banka diye arayan kişi de onların elemanı bu da planın bir parçası
basiretiniz bağlanmış ama düğümleri açın birazcık.
Korkmayın sakinleşin suç duyurusunda bulunun bilgilerini kaydedin ve engelleyin

Son düzenleme:
Adam dolandırıcı o kesin ama işbirliği ile çalıştığı biri var yoksa gece aniden yazacak bir de üstüne sizin düşeceğinizi bilecek?

Sosyal medya adreslerime hic durduk yere komisyoncu, kredici, limit yukseltici falan dadanmiyor.

Siz ne ariyorsunuz, google'da nerelere bakiyorsunuzda hedef haline geliyorsunuz cidden merak icindeyim.

Ayrica, uygulama sifrenize kadar isterken insan bi dusunmez mi madem uygulamadan olacak birsey ben kendim limitimi yukseltirim diye

Dün gece biri bana dm den yazdı bireysel kredi adı altında limit artırma yapıyorum komisyoncuyum limit artışı sonrasında komisyonumu alırım dedi hatta bir sürü ss attı insanlara limit artışında destek olduğuyla alakalı her ne kadar inanmasamda ne yapıp edip beni inandırdı mobil giriş hesap bilgilerini istedi tc numara ve şifre limitini arttırıcaz sıkıntı etme dedi sonra hesapta işlem yapmaya çalıştı olmadı banka beni aradı hesabınızdan iki bin tl kadar para çekilmeye çalışıldı bilginiz dahilinde mi dedi hayır dedim hesap bilginizi neden verdiniz dolandırıcı bu kişi dedi normalde böyle şeylerde çok dikkatliydim borçlarım vs derken neye uğradığımı şaşırdım isim benden istendi isim soy isim verdim şimdi o kişinin hesabını kapatmışlar beni suçluyor seni şikayet edicem diyor ben milyonluk hesaplara yardım ediyorum işte hesabının aktif olup olmadığını tespit için para göndermeye çalıştım geri atacaktım vs hesabım açılmazsa avukatımla hakkında şikayetçi olucam diyo şaka gibi ya neyin içine düştüm böyle
Dolandırıcı bu daha yeni tv de çıktı limit arttımı yapıyorum diyerek googla bi yazı belki haber çıkar

Beni de kendinden çok emin şekilde polis olduğunu iddia eden birileri aradı arkadan telsiz sesi falan açık TC mi adresimi falan söyledi adıma kredi çekilip altın alınmış evde altınınız var mı dedi bende demir paradan 200 tlm var dedim darbe falan dedi sonra otele gittiniz mi uygunsuz görüntüleriniz var dedi 😂 benim özel hayatım sizi ilgilendirmez beyefendi dedim burası kahvehane değil hanfendi sizin için arıyorum alın bu sicil numaram adım bu basın 155e sorun dedi onunla konuşurken 155i tuşladım ama arama tuşuna basmadan sanki aramışim gibi yandan kendi başkasını aradı anladım ben o an ve çocuğu uyutacam sizinle uğraşamam şuan deyip kapattım ve 155,i arayıp şikayet ettim eğer inansaydim evime gelip altını arayacaklardı polis numarayı aldı ve kapattı aslında istese evime gelir onlara suç üstü yapardı ama yapmadı

Dün gece biri bana dm den yazdı bireysel kredi adı altında limit artırma yapıyorum komisyoncuyum limit artışı sonrasında komisyonumu alırım dedi hatta bir sürü ss attı insanlara limit artışında destek olduğuyla alakalı her ne kadar inanmasamda ne yapıp edip beni inandırdı mobil giriş hesap bilgilerini istedi tc numara ve şifre limitini arttırıcaz sıkıntı etme dedi sonra hesapta işlem yapmaya çalıştı olmadı banka beni aradı hesabınızdan iki bin tl kadar para çekilmeye çalışıldı bilginiz dahilinde mi dedi hayır dedim hesap bilginizi neden verdiniz dolandırıcı bu kişi dedi normalde böyle şeylerde çok dikkatliydim borçlarım vs derken neye uğradığımı şaşırdım isim benden istendi isim soy isim verdim şimdi o kişinin hesabını kapatmışlar beni suçluyor seni şikayet edicem diyor ben milyonluk hesaplara yardım ediyorum işte hesabının aktif olup olmadığını tespit için para göndermeye çalıştım geri atacaktım vs hesabım açılmazsa avukatımla hakkında şikayetçi olucam diyo şaka gibi ya neyin içine düştüm böyle
Her ne kadar inanmasanız da sizi inandırdığı kısmını biraz açabilir misiniz? Bir insan böyle bir şeye nasıl ikna olur inanır gerçekten merak ediyorum. Dolandırıcının bile avukatı var hakkını savunuyor vay arkadaş

Bu sıradan bir dolandırma vakası değil aman aman konu sahibinin kapasitesi vasi atanmasını gerektirecek düzeyde. Dolandırıcı da bunu anlamış bırakmak istemiyor hala dolandırmaya çalışıyor o yüzden.

Asıl ben size bir şey söyleyeyim bu dolandırıcıların bankalarda elleri kolları var ne hikmetse bir banka dan diğer bir bankaya para atıyorum ertesi
Gün attıgım miltara yakın para için bu düzeneklerde dolandırılmaya çalışıyorum. Adam bana bütün sülalemin tc sini sayıp veriyor kendi içlerinde dolandırıcılar. Wp üzerinden erkeklere sen biz kıza yazmışsın uzlaştırıcıyım diye kalınlarda abu sizin yazdıgınız gibi yada hakkınızda şilayet var gibi şeylerle gelip senin şu akraban var biliyorum bu akraban var biliyorum diye wp sesli araması yapıp telepfnu kapattırmadan para göndertiyorlar. Rezillik herkes zaten dolandırcılıkla köşeyi dönüyor. Bütün büyük şirketlerin içinde dolandırıcılar var bu arada. Nerden buluyo sanıyorsunuz numarlarınızı bilgilerinizi.

Ne kadar saf konuştu isen hala belki tırtıklarım diye zorluyor. Şikayetçi ol ver savcılığa numarasını ismini ne muhattap oluyorsun. Her mesaj atana şecereni de dökme iyi misin sen in mi cin mi
Bangır bangır etmeyin eylemeyin diyorlar gene de yok

X