Yarın kimin dolandırıcı olduğunu göreceğiz diyo. Ben bu ülkenin adaletine pek güvenmiyorum. Bunlar belli ki çok profesyonel niye kendinden emin konuşuyor anlamıyorumSizi biri arayıp bu adamın avukatı olduğunu söylerse de inanmayın lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın kimin dolandırıcı olduğunu göreceğiz diyo. Ben bu ülkenin adaletine pek güvenmiyorum. Bunlar belli ki çok profesyonel niye kendinden emin konuşuyor anlamıyorumSizi biri arayıp bu adamın avukatı olduğunu söylerse de inanmayın lütfen
Yani dolandırıcı olduğu için öyle konuşuyor olabilir mi? Normalde inanmam bir an boşluğuma geldi falan demiştiniz yukarıda ama bence biraz bu konularda safsınız. Bu kadar kolay inanmayın . Ne katiller var karıncayı incitmedim diyor.Yarın kimin dolandırıcı olduğunu göreceğiz diyo. Ben bu ülkenin adaletine pek güvenmiyorum. Bunlar belli ki çok profesyonel niye kendinden emin konuşuyor anlamıyorum
Dm den gelen mesaja itibar edip isim soy isim TC ve kartlarla birlikte şifre mi verdiniz ? Helal olsun. Hiç bir şey yapamaz iyi bankaymis 2 bin için aramış ucuz kurtulmussunuz.Dün gece biri bana dm den yazdı bireysel kredi adı altında limit artırma yapıyorum komisyoncuyum limit artışı sonrasında komisyonumu alırım dedi hatta bir sürü ss attı insanlara limit artışında destek olduğuyla alakalı her ne kadar inanmasamda ne yapıp edip beni inandırdı mobil giriş hesap bilgilerini istedi tc numara ve şifre limitini arttırıcaz sıkıntı etme dedi sonra hesapta işlem yapmaya çalıştı olmadı banka beni aradı hesabınızdan iki bin tl kadar para çekilmeye çalışıldı bilginiz dahilinde mi dedi hayır dedim hesap bilginizi neden verdiniz dolandırıcı bu kişi dedi normalde böyle şeylerde çok dikkatliydim borçlarım vs derken neye uğradığımı şaşırdım isim benden istendi isim soy isim verdim şimdi o kişinin hesabını kapatmışlar beni suçluyor seni şikayet edicem diyor ben milyonluk hesaplara yardım ediyorum işte hesabının aktif olup olmadığını tespit için para göndermeye çalıştım geri atacaktım vs hesabım açılmazsa avukatımla hakkında şikayetçi olucam diyo şaka gibi ya neyin içine düştüm böyle
Olayın içinde olduğum için şuan gerçekten mantıklı düşünemiyorum çok haklısınız engelledim kendisini zatenYani dolandırıcı olduğu için öyle konuşuyor olabilir mi? Normalde inanmam bir an boşluğuma geldi falan demiştiniz yukarıda ama bence biraz bu konularda safsınız. Bu kadar kolay inanmayın . Ne katiller var karıncayı incitmedim diyor.
Size kalkıp ben dolandırıcıyım dolandıramadım seni mi diyecek? Hala mesajlaşmanız da hata bu arada engelleyin ulaşamasın. Size daha neler der hem de çok emin konuşur . Siz dolandırmadığınıza göre neden üzerinize alınıyorsunuz? Keşke bu dolandırıcı gidip sizi şikayet edecek kadar saf (?) olsa ...
Lütfen manipülasyona gelmeyin.
Kınamayın basiretim bağlandı inanın ki en küçük şeyde tedbiri elden bırakmayan biriydimÇakmak gazı koklayarak hayatınızı idame ediyorsunuz gibi izlenim bıraktınız bende
Adam dolandırıcı bir de sizi suçluyor.Ne şekilde dolandiracaklarini şaşırdılar artık.Gecen gün de ben kargo beklerken +21 le baslayan bir numaradan 'şu linke tıklayınız,Aksi takdirde kargonuz iade edilecek' gibi birşey yazıyordu..Ne alaka yani tiklamadim.Ertesi gün geldi zaten kargom.Dün gece biri bana dm den yazdı bireysel kredi adı altında limit artırma yapıyorum komisyoncuyum limit artışı sonrasında komisyonumu alırım dedi hatta bir sürü ss attı insanlara limit artışında destek olduğuyla alakalı her ne kadar inanmasamda ne yapıp edip beni inandırdı mobil giriş hesap bilgilerini istedi tc numara ve şifre limitini arttırıcaz sıkıntı etme dedi sonra hesapta işlem yapmaya çalıştı olmadı banka beni aradı hesabınızdan iki bin tl kadar para çekilmeye çalışıldı bilginiz dahilinde mi dedi hayır dedim hesap bilginizi neden verdiniz dolandırıcı bu kişi dedi normalde böyle şeylerde çok dikkatliydim borçlarım vs derken neye uğradığımı şaşırdım isim benden istendi isim soy isim verdim şimdi o kişinin hesabını kapatmışlar beni suçluyor seni şikayet edicem diyor ben milyonluk hesaplara yardım ediyorum işte hesabının aktif olup olmadığını tespit için para göndermeye çalıştım geri atacaktım vs hesabım açılmazsa avukatımla hakkında şikayetçi olucam diyo şaka gibi ya neyin içine düştüm böyle
İnsanın bazen gerçekten basireti bağlanıyor. Sizinki de o hesap olmuş. Dikkatli olun.Dün gece biri bana dm den yazdı bireysel kredi adı altında limit artırma yapıyorum komisyoncuyum limit artışı sonrasında komisyonumu alırım dedi hatta bir sürü ss attı insanlara limit artışında destek olduğuyla alakalı her ne kadar inanmasamda ne yapıp edip beni inandırdı mobil giriş hesap bilgilerini istedi tc numara ve şifre limitini arttırıcaz sıkıntı etme dedi sonra hesapta işlem yapmaya çalıştı olmadı banka beni aradı hesabınızdan iki bin tl kadar para çekilmeye çalışıldı bilginiz dahilinde mi dedi hayır dedim hesap bilginizi neden verdiniz dolandırıcı bu kişi dedi normalde böyle şeylerde çok dikkatliydim borçlarım vs derken neye uğradığımı şaşırdım isim benden istendi isim soy isim verdim şimdi o kişinin hesabını kapatmışlar beni suçluyor seni şikayet edicem diyor ben milyonluk hesaplara yardım ediyorum işte hesabının aktif olup olmadığını tespit için para göndermeye çalıştım geri atacaktım vs hesabım açılmazsa avukatımla hakkında şikayetçi olucam diyo şaka gibi ya neyin içine düştüm böyle
Buna inanmamanıza çok şaşırdım, tanımadığı adama tc ve mobil bankacılık şifresini veren biri bu açıklamaya da ikna olurdu...seni şikayet edicem diyor ben hesabının aktif olup olmadığını tespit için para göndermeye çalıştım geri atacaktım
Ya acaba size sovsem basima gelirmi diye dusundum. Allahim icimi niyetimi sen biliyorsun basima getirme. Simdi bir sey soracagim siz nerde yasiyosunuz hangi devirdi? Sosyal medyadan hemde dm den size ulasan kisinin nasil dolandirici oldugunu bilmessiniz. Elinizin altinda internet var neden hic arastirma yapmiyorsunuz boyle seyler nasil normal geliyor size? Aradilar inandiniz desem yine tamam diyim. Hadi herseyi gectim birde sikayet ettiginiz dolandiricidan nige hala korkuyorsunuz sikayetci olsun Gülun gecinDün gece biri bana dm den yazdı bireysel kredi adı altında limit artırma yapıyorum komisyoncuyum limit artışı sonrasında komisyonumu alırım dedi hatta bir sürü ss attı insanlara limit artışında destek olduğuyla alakalı her ne kadar inanmasamda ne yapıp edip beni inandırdı mobil giriş hesap bilgilerini istedi tc numara ve şifre limitini arttırıcaz sıkıntı etme dedi sonra hesapta işlem yapmaya çalıştı olmadı banka beni aradı hesabınızdan iki bin tl kadar para çekilmeye çalışıldı bilginiz dahilinde mi dedi hayır dedim hesap bilginizi neden verdiniz dolandırıcı bu kişi dedi normalde böyle şeylerde çok dikkatliydim borçlarım vs derken neye uğradığımı şaşırdım isim benden istendi isim soy isim verdim şimdi o kişinin hesabını kapatmışlar beni suçluyor seni şikayet edicem diyor ben milyonluk hesaplara yardım ediyorum işte hesabının aktif olup olmadığını tespit için para göndermeye çalıştım geri atacaktım vs hesabım açılmazsa avukatımla hakkında şikayetçi olucam diyo şaka gibi ya neyin içine düştüm böyle
Ava giderken avlanmak bu olsa gerek.Dün gece biri bana dm den yazdı bireysel kredi adı altında limit artırma yapıyorum komisyoncuyum limit artışı sonrasında komisyonumu alırım dedi hatta bir sürü ss attı insanlara limit artışında destek olduğuyla alakalı her ne kadar inanmasamda ne yapıp edip beni inandırdı mobil giriş hesap bilgilerini istedi tc numara ve şifre limitini arttırıcaz sıkıntı etme dedi sonra hesapta işlem yapmaya çalıştı olmadı banka beni aradı hesabınızdan iki bin tl kadar para çekilmeye çalışıldı bilginiz dahilinde mi dedi hayır dedim hesap bilginizi neden verdiniz dolandırıcı bu kişi dedi normalde böyle şeylerde çok dikkatliydim borçlarım vs derken neye uğradığımı şaşırdım isim benden istendi isim soy isim verdim şimdi o kişinin hesabını kapatmışlar beni suçluyor seni şikayet edicem diyor ben milyonluk hesaplara yardım ediyorum işte hesabının aktif olup olmadığını tespit için para göndermeye çalıştım geri atacaktım vs hesabım açılmazsa avukatımla hakkında şikayetçi olucam diyo şaka gibi ya neyin içine düştüm böyle
Hicbirsey yapamaz, pis dolandırıcı. Başka birini kullanıp sizi farklı kimliklerle arayabilir, savcı polis vb . Sakın muhatap olmayın. Ararsa savciliga suç duyurusu yapacağınızı söyleyin. Kişisel bilgi ve şifrenizi bankalar bile soramaz. Rahat olun..Kınamayın basiretim bağlandı inanın ki en küçük şeyde tedbiri elden bırakmayan biriydim
Ay adam ilkinde yetmemiş bi de ikinci defa dolandırmaya kalkıyor, ve siz de ilki yetmemiş ikinci defa kanacaksınız gibi duruyor absbsmŞashskaşasnsbsnslalalahesabım açılmazsa avukatımla hakkında şikayetçi olucam diyo şaka gibi ya neyin içine düştüm böyle
Yarın kimin dolandırıcı olduğunu göreceğiz diyo. Ben bu ülkenin adaletine pek güvenmiyorum. Bunlar belli ki çok profesyonel niye kendinden emin konuşuyor anlamıyorum