Onların kredisini odeyeceginize siz istediginiz eşyayı alın onun borcunu ödeyin daha iyi aileside az kurnaz değilevet geriye 40 bin borc kalmis. onlar esya borcunu biz odeyelim sen krediyi ode demisler. fakat esya konusu acildiginda moda life in uyduruk dugun paketini gosteriyordu abisi nisanlima. dusunun ben 40 bin borc odeyecegim bana alacaklari 14 binlik dugun paketi
Hangi bankaysa uygulamasını indirsin oradan bütün borcunu görürsünüzogrenirim onu. ama nasil isime yarayabilir ki?
Babaniz isteme anında oglunuzun borcu var borç varken olmaz bu iş diyorsa ben olsam ortamı terkederdim nisanlinin ailesinin yerinde olsam. Ne sacma sapan birsey bu. Adamın borcu var mı diye peşine dusecegine yaptiginiz saygisizliga bakın!
Eğer evlenirseniz adamı kendi malı için borca sokun kimse para isteyemesinneden kapatsinlar ki nisanlim ne guzel enayi gibi oduyordu. bir de bizim esyalari 2 abisi alacakti yani oyle demisler. (moda life in dugun paketini dusunuyorlardi) aynen oyle dusunuyorum ben de. arabasi yok ornegin, ilk hedef evlendikten sonra esyalar bittiginde araba almak. sonra ev
Oha süper fikirSana internetten maske siparis etcem tcni verir mısın deyin :)
Sahtekarlik düzenbazlık icin sayfama beklerimOha süper fikir
8 yıllık ihtiyaç kredisi olmaz.ihtiyac kredileri Max 60.ay vadeli olur.konut kredisi çektiyse de ev nisanlinizin uzerine olur abisinin üzerine olmaz.oyle biri degil de abisi 2013 te ev almis abisi icin kredi cektiginden supheleniyorum. o yillarda evliligi dusunmuyormus zaten.
Sakın öyle birşey kabul.etmeyinevet geriye 40 bin borc kalmis. onlar esya borcunu biz odeyelim sen krediyi ode demisler. fakat esya konusu acildiginda moda life in uyduruk dugun paketini gosteriyordu abisi nisanlima. dusunun ben 40 bin borc odeyecegim bana alacaklari 14 binlik dugun paketi
oyle biri degil de abisi 2013 te ev almis abisi icin kredi cektiginden supheleniyorum. o yillarda evliligi dusunmuyormus zaten.
Sorun kredi değil aslında. Sorun sevdiğiniz adamın söylediklerine güvenmemeniz / güvenememeniz.
Evini kiraya vereceği zaman findeksten rapor isteyen ev sahibi gördü bu gözlerBen bankaciyim.Bir insana kız verilirken temiz aile çocuğu olmasının yanısıra KKB skoru ve kredi ödeme düzeninin önemli olduğunu savunurum.cok çok çok önemli bir kriter bence.odeme gücü olmadan kredi çeken adamdan da kredi çekip borcuna sadık olmayip düzenli ödemeyen adamdan da hayır gelmez.
Babanız çok doğru yapmış sormakla.kredi bugün kapanmış olsa bile 2013 ten bu yana ne icin kredi odemis onu ogrenin bir sekilde.icinize sinen cevabı almadan evlenmeyin
Eğer ev onun ustuneyse e devletten gözükür bı buluşmada bakabilir yada sorabilir8 yıllık ihtiyaç kredisi olmaz.ihtiyac kredileri Max 60.ay vadeli olur.konut kredisi çektiyse de ev nisanlinizin uzerine olur abisinin üzerine olmaz.
Yada borcu bitirsin öyle düğün desinler niye kızları el borcunu odesinki yazık beş kuruş parası yok arabası yok millete mal aliyo ben olsam evlenmezdim adamın gelecek planı olmamış hicNe varsa büyüklerde var valla konudaki baba gayet doğru demiş
8 yıldır düzenli geliri olan adamın üstünde borç var birikimsiz geçtim
2 yıl daha her ay 2.000tl ödicem, konu sahibesi sen de yediğinden içtiğinden feragat et, çocuk planın varsa da benim kerizliğime sebep rafa kaldırıver kusura bakma artık
Hangi baba bu saçmalığa evet der? Adam gayet doğru demiş bu iş olmaz diye. Geliri olan kızı evlensin ama sıkıntı çeksin durduk yerine başına bela alsın? Adam valla billahi haklı konuda bir tek babayı takdir ettim adam gayet akıllı gerisi boş beleş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?