Sesli yanıt sisteminden tc ile işlem yapılıyor ya belki bir şey çıkarogrenirim onu. ama nasil isime yarayabilir ki?
2013 yilinda evli olan abisi ev almis ne hikmetse tam da nisanlimin kredi cektigi ayda ev almis.
ne icin kredi cektigi muamma gibi. aceleye getirmiyorlar, dugune ikimiz karar vermistik ailesi su ayda olsun demedi. ben simdi tc sini ogrenip bankaci bi arkadastan sordurmak istiyorum borcu var mi diyeAbisi evliyken bu kredi çektiyse abisinin oturduğu ev bu çocuğun üzerine olur, abisi ve eşi hak iddia edemezler. Bana dürüst gelmedi durum. 8 yıllık ödediği para ve önceki para ile neden abisine ev alsın? Yengeniz hak iddia edemesin diye mi? Neden acele edip sizin düğünü erkene almaya çalışıyorlar? Evlendikten sonra size de ödeteceklerdi ki, çok anlamsız. Bir şeyler net değil ve ben olsam iptal ederdim. Size benim birikimim yok demiş sonra yumurta kapıya gelince krediden bahsetmiş, kredi nereye gitti bilinmiyor ama bayağı yüklü bir ev kredisi bu.
Babanız borcu bitsin dediğinde hemen ödemeleri, nişan ardından Ağustos’ta düğün. Düşünün bakın. İyice öğrenin.ne icin kredi cektigi muamma gibi. aceleye getirmiyorlar, dugune ikimiz karar vermistik ailesi su ayda olsun demedi. ben simdi tc sini ogrenip bankaci bi arkadastan sordurmak istiyorum borcu var mi diye
2 kere kredi cektigini soylemisti bana. bi kismini 2013 te bi kismini da 2015 te galiba. kredi hakkinda da hic bilgim yok kendim kredi islerine bulasmadigim icinOkadar krediyi ihtiyac kredisi olarak verirlermi bilemedim. Ev kredisi cektiyse de evin nisanlin uzerine ipotekli olmasi gerekir. Yanlis bilgi vermek istemem tabi ama ben boyle biliyorum. Bankaci tanidik varsa tc no ile baktirabilirsin.
yazdiklarimi iyi okuyun! geri kalan borctan bahsediyorum, anlamadiniz anlasilan tekrar izah edeyim. bu zamana kadar odedi geri kalan aylarin borcunu kapattiklarini soylediler8 sene ayda 2.250 lira taksit oduyorsa cektigi krediyi ve 40 binle kapanip kapanmayacagini hesaplayabilirsiniz
Yardim isterseniz ben hesaplarim sizin icin
Hanimefendi siz iyi misiniz?yazdiklarimi iyi okuyun! geri kalan borctan bahsediyorum, anlamadiniz anlasilan tekrar izah edeyim. bu zamana kadar odedi geri kalan aylarin borcunu kapattiklarini soylediler
Asiri sinirlendim , size yardim ediyorum , oturup krediyi hesapliyorun verdiginiz cevaba bakin!!!yazdiklarimi iyi okuyun! geri kalan borctan bahsediyorum, anlamadiniz anlasilan tekrar izah edeyim. bu zamana kadar odedi geri kalan aylarin borcunu kapattiklarini soylediler
pardon mesajiniza ekleme yapmissiniz gormedim. alay ettiginizi dusundum bi an kusura bakmayinHanimefendi siz iyi misiniz?
Nedir bu atar?
Ben size ne demisim , kapanir 40 bin ile kredi demisim , iyi misiniz siz?
Terbiyenizi takının!!!!
Yemin ederim normal insan kalmadi bu forumda , saka gibi ya , oturup bi de hesap yaptim kadin icin , kendi aklima ediyim8 senede ödediği para 2250*96= 216000. Son kalan borç da evet 40000 civarında. Yorum yazan yardım amaçlı yazmış. Neden atarlandınız ki?
abisi icin kredi cektigini dusunuyorum ben. cunku 2013 eylul ayinda abisi ev almis. bu da 2013 eylul ayinda kredi cekmis
yanlis anladim cunku 2. paragrafi sonradan ekledi gormedim8 senede ödediği para 2250*96= 216000. Son kalan borç da evet 40000 civarında. Yorum yazan yardım amaçlı yazmış. Neden atarlandınız ki?
O kredi hic kapanmadımerhaba hanimlar 1 ay once nişanlandim. insallah agustos ayinda da evlenecegiz. nişanlimin hicbir maddi birikimi yok. (2012 de atanmis olmasina ve ailesiyle birlikte yasamasina ragmen) babasi da emekli ogretmen ve ayrica ozel bir okulda calisiyor ayni zamanda.yani evini rahat bir sekilde gecindirecek maasa sahip. (nisanlim da kadrolu ogretmen) kendisi bana nisanlanmadan once maddi birikiminin hic olmadigini soyledi,bu durumu hic kafama takmadim. sormaya gerek de duymadim neden birikim yapmadin diye. sonucta ben bekarken harcadigim paranin hesabini karsi tarafa vermeyecegim gibi karsi taraftan da sormak sacmalik olur diye dusunurum hep. bi gun krediden laf acildi. kendisinin 2013' te kredi cektigini, 2021 eylul ayinda bitecegini soyledi. şok oldum cunku esyalari birlikte ikimiz odeyecegiz diye anlasmistik. simdi bir de aylik 2.250 kredi borcu epey zorlardi." bir de cocuktan falan konu acilinca borclar bitene kadar cocuk dusunmeyiz deyince ayri bir şok gecirdim. (bu arada 33 yasimdayim) nicin kredi cektin?"diye sordugumda ev satip ev almislar o zaman ki masraflara gitti (tapu masraflari) dedi fakat ben pek tatmin olmadim cunku 2. tasindiklari evle ilk ev arasinda fiyat acisindan fark yok. 2013 yilinda evli olan abisi ev almis ne hikmetse tam da nisanlimin kredi cektigi ayda ev almis. ben nisanlanmadan once kesinlikle kredi borcu odemek istemedigimi, bu kredi borcunu ailesinin odemedikce nisan olmayacagini soyledim.tamam deyip ailesiyle konusacagini soyledi. aileler tanisti, ciddi konulara onlar girince babam "oglunuzun kredi borcu varmis, bu durumda isteme de olmaz nişan da olmaz, siz borclari odeyin ondan sonra isteme olur dedi. o an biraz gerginlik olsa da 1 gun icinde hemen bankaya gidip nisanlimin kalan 40 bin kadar borcunu abileri kapatti. kesin ve net soz verdigi gibi borcun kapandigini soylediler. neyse sonra nişanlandik. fakat bugünlerde yine içime bir kurt düştü. acaba kredinin hepsini odediler mi yoksa bir kismini mi odediler diye. bu kredi meselesi acildiginda da aramizda biraz gerginlik oluyor. sormak istiyorum ama yine ayni cevabi verecek;odendi diyecek biliyorum. evlenince bir borc surpriziyle karsilasirsam diye korkuyorum. (bu arada esyalari aldik,taksitin yarisini gonderiyorum ona) nasil ogrenebilirim kredi borcunun kalmadigini. kadinlar kulubunun zeki kadinlari sizden fikir istiyorum
Eklemesem ne olacak???yanlis anladim cunku 2. paragrafi sonradan ekledi gormedim
yazarken mutlaka yanlis anlasilma oluyor. istemeden de olsa bu tarz hatalar yapilabiliyor. her neyse tesekkur ederimEklemesem ne olacak???
Hesapliyim isterseniz dedim
Sonrada hesaplayip ekleme yaptim
Neyi yanlis anlwdiniz , hesapliyim istersem dememi mi yanlis anladiniz
Pesss
Siz üzülmeyin. İyi ki sizin gibi üyelerimiz var, birbirimize yardım etmemiz lazım. Karşılıklı bir elektriklenme oldu aranızda.Yemin ederim normal insan kalmadi bu forumda , saka gibi ya , oturup bi de hesap yaptim kadin icin , kendi aklima ediyim
hayir gercekten yanlis anladim bi an. normal mesajlasirken bile kucuk bir kelime yanlis anlasilmalara yol acarken burda cok daha musait. kimsenin kalbini kirmak istememSiz üzülmeyin. İyi ki sizin gibi üyelerimiz var, birbirimize yardım etmemiz lazım. Karşılıklı bir elektriklenme oldu aranızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?