- 31 Ekim 2013
- 21.367
- 71.594
- 798
- 40
- Konu Sahibi Jasminium84
-
özelden yazsanızEvet var ama işini düzgün yapan maalesef %5 i.
Genellikle dolandırıcıya yada tefeciye denk gelirsiniz bulaşmayın. Ben bu işin içindeyim ama sitede yasak olduğu için öneride bulunamam. Size verebileceğim tek tavsiye ön ödeme isterlerse, dosya masrafı ücreti derlerse, evrakları kargoyla göndericez derlerse, kkb puanınızı yükselticez atm ye gidin size tarif edicez diyip para isterlerse yani ön ödeme isterlerse sakın vermeyin.
kızlar selamlar,
acil nakte ihtiyacım var ama bankalardan skorum düşük olduğu için kredi alamıyorum
hani şu ilanlarda oluyor ya hızlı kredi, sgksıza ev hanımına vs diye sizce güvenilir mi
bunlardan kredi alan oldu mu
Bankacıyım ve bankalar dışında hiç bir kurum size kredi veremez.
Biz ev kredisi alırken kynpdr çekti
sokaktan geçene sorsam daha çok yardım eder o kadar diyeyim benimkiler akraba değil çünkü
keşke beni birileri şaşıırtsa da yardımcı olsa ama yok ne yazık kiBiz ev kredisi alırken kynpdr çekti
Krediyi kapatırken ailemden borç aldık
Keşke olsa destek çıkacak biri sakin senet sepet işine girme cok dolandıran var nakit verip
Ne kadar nakite ihtiyacın var peki
doğru haklısınız
teşekkürler hatırlattığınız için
vakıa süresinişu anda işyerindeyim okumam uygun mudur yoksa namaz sonrası mı okumam gerekir
Az bı para da değilmiş yahu 5-10 bin olsa çeker biri ama 20000 demek en az 26-27bin olarak geri ödeme demek kimse o riske girmez kesinlikle çevremize danışın uzak akraba da olsa birinden yardım isteyin kendiniz cekemigorsanizkeşke beni birileri şaşıırtsa da yardımcı olsa ama yok ne yazık ki
20000 tl
amin...Doğrusunu elbet Allah bilir ama temiz bir kalple Allahın kelamını her yerde okuyabiliriz diye düşünüyorum... Şimdi işyerinde okuyun sonra uygunsa bir de namaz sonrası okursunuz evde... Allah kabul etsin şimdiden. Bir de her gün en az bir kere okumaya gayret edin, çok sırları var suphanallah...
evet haklısınız kimse girmez ben de girmezdim şahsenAz bı para da değilmiş yahu 5-10 bin olsa çeker biri ama 20000 demek en az 26-27bin olarak geri ödeme demek kimse o riske girmez kesinlikle çevremize danışın uzak akraba da olsa birinden yardım isteyin kendiniz cekemigorsaniz
Tüm bankalara anlatın derdinizi müşteri temsilcilerine falan belki not bakılmaksızın bı kredi çıkar (banka işlerini bilmiyorum ama belki bı ümit)evet haklısınız kimse girmez ben de girmezdim şahsen
ama uzak yakın bütün akrabalarım bana uzak ne yazık ki
o yüzden o ihtimal sıfır
buradan bi arkadaş bi yol önerdi bakalım olursa onu yapacağımTüm bankalara anlatın derdinizi müşteri temsilcilerine falan belki not bakılmaksızın bı kredi çıkar (banka işlerini bilmiyorum ama belki bı ümit)
Tüm bankalara sorun tek tek
Tüm bankalara sorun tek tek
amin...
inşallah gayret edeceğim okumaya, sağolun Allah razı olsun
Bunu bilmiyordum :/Ne kadar çok bankadan ret cevabı alırsa kredi çekme ihtimali çok çok düşer.
ahhhhhh yaaaaaaNe kadar çok bankadan ret cevabı alırsa kredi çekme ihtimali çok çok düşer.
Bu bankaların kredi kampanyaları yada ek kart vermeleri bizim yaptığımız düzenli ödemelere göre mi seçiliyor pekiValensiya
Ek: yani demek istediğim bu secenekleri bize sunma sebepleri düzenli ödeme yapıp kartı aktif kullanmamız mi ?
Aman bulaşmayın derimkızlar selamlar,
acil nakte ihtiyacım var ama bankalardan skorum düşük olduğu için kredi alamıyorum
hani şu ilanlarda oluyor ya hızlı kredi, sgksıza ev hanımına vs diye sizce güvenilir mi
bunlardan kredi alan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?