- 31 Ekim 2013
- 21.367
- 71.594
- 798
- 40
- Konu Sahibi Jasminium84
-
ben de ondan korkuyorum modern tefeci gibi geliyorlar ama işte nakit ihtiyacı mahvetti beni yaabence güvenmeyin sakın. onlar modern tefeciler. Allah muhafaza elininiz verip kolunuzu kurtaramazsınız.
meblağ yüksek mi?? işiniz yok mu??
yani genelde sabah başvurup öğlen alıyorum krediyi bilemedim şimdi. skor falanda bilmiyorum sizden duydum.
benim duyduğum normalden çok daha fazla faiz alıyorlarmışHiç bulaşmayın derim o aracı kurumlara.
Güvenilirliğinden asla emin olamazsınız.
Daha büyük borç altına girersiniz.
ben de ondan korkuyorum modern tefeci gibi geliyorlar ama işte nakit ihtiyacı mahvetti beni yaa
kullanan var ve güvenilir dese hemen başvuracağım
araba kredimiz var bi de geçmişteki kart ödemelerim çok düzensiz olduğu için bankadaki kredi skorum düşük o yüzden bankalar kredi vermiyor
skor düşük olduğu için kredi kartı da vermiyorlar ne yazık kihım anladım şimdi. bence gene de bulaşmayın onlara. kredi kartı alıp taksitli nakit alsanız olmaz mı
Ben güvenemezdim sanırım.benim duyduğum normalden çok daha fazla faiz alıyorlarmış
ama ona bile razıyım hani tek sıkıntısı buysa
skor düşük olduğu için kredi kartı da vermiyorlar ne yazık ki
ayyy yok yaaa Allah tanıdıklarımıza muhtaç etmesin kimseyiBen güvenemezdim sanırım.
Bir yakınınızdan borç almayı deneyin derim.
Skor düşük olunca hiçbir banka vermiyor.Ing banka sordunuz mu? Daha kolay veriyor kredi.
aminnn şu mübarek günde Rabbim duysun duanızıbaya sıkıntıdasınız sanırım. inş. Rabbim hayırlı bir kapı açarda kurtulursunuz bu sıkıntıdan.
yok skor düşüklüğünden hiçbir banka vermiyorIng banka sordunuz mu? Daha kolay veriyor kredi.
skoru bilemem de başka bankalar 2 bin kredi çıkartırken ing 18 bin verdi bana.Skor düşük olunca hiçbir banka vermiyor.
Jasminium84 arkadaşlara katılıyorum hiç gerek yok bu tür yerlere.
eş dosta hiç bulaşmak istemiyorumBahsettiğiniz yerlere başvuru yapmayın derim sonra daha büyük borçlar altına girersiniz hiç gerek yok bence , eski bankacıyım ben özel bir bankada görevliydim ama şöyle ; 3 ay düzenli ödeme yaptığınızda kredi notunuz yükselir ve çekebilirsiniz tabi bu düzenli ödemeyi yapabilecek durumda mısınız bilmiyorum da o ödemeler için nakit avans ( hesap kartınız varsa eksi hesap dan yararlanın ) ya da bir eş dost tan alabilirsiniz diye aklıma geldi
Ödemeleriniz düzenliyse skor puanınız yüksektir,ödeme düzenli olmayınca kara listeye giriliyor.skoru bilemem de başka bankalar 2 bin kredi çıkartırken ing 18 bin verdi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?