kredi derdi...

Evet var ama işini düzgün yapan maalesef %5 i.
Genellikle dolandırıcıya yada tefeciye denk gelirsiniz bulaşmayın. Ben bu işin içindeyim ama sitede yasak olduğu için öneride bulunamam. Size verebileceğim tek tavsiye ön ödeme isterlerse, dosya masrafı ücreti derlerse, evrakları kargoyla göndericez derlerse, kkb puanınızı yükselticez atm ye gidin size tarif edicez diyip para isterlerse yani ön ödeme isterlerse sakın vermeyin.
özelden yazsanız

kızlar selamlar,
acil nakte ihtiyacım var ama bankalardan skorum düşük olduğu için kredi alamıyorum
hani şu ilanlarda oluyor ya hızlı kredi, sgksıza ev hanımına vs diye sizce güvenilir mi
bunlardan kredi alan oldu mu

Bankacıyım ve bankalar dışında hiç bir kurum size kredi veremez.

:KK43::KK43::KK43:
sokaktan geçene sorsam daha çok yardım eder o kadar diyeyim benimkiler akraba değil çünkü :KK43:
Biz ev kredisi alırken kynpdr çekti
Krediyi kapatırken ailemden borç aldık

Keşke olsa destek çıkacak biri sakin senet sepet işine girme cok dolandıran var nakit verip

Ne kadar nakite ihtiyacın var peki

Biz ev kredisi alırken kynpdr çekti
Krediyi kapatırken ailemden borç aldık

Keşke olsa destek çıkacak biri sakin senet sepet işine girme cok dolandıran var nakit verip

Ne kadar nakite ihtiyacın var peki
keşke beni birileri şaşıırtsa da yardımcı olsa ama yok ne yazık ki
20000 tl

doğru haklısınız
teşekkürler hatırlattığınız için
vakıa süresinişu anda işyerindeyim okumam uygun mudur yoksa namaz sonrası mı okumam gerekir

Doğrusunu elbet Allah bilir ama temiz bir kalple Allahın kelamını her yerde okuyabiliriz diye düşünüyorum... Şimdi işyerinde okuyun sonra uygunsa bir de namaz sonrası okursunuz evde... Allah kabul etsin şimdiden. Bir de her gün en az bir kere okumaya gayret edin, çok sırları var suphanallah...

keşke beni birileri şaşıırtsa da yardımcı olsa ama yok ne yazık ki
20000 tl
Az bı para da değilmiş yahu 5-10 bin olsa çeker biri ama 20000 demek en az 26-27bin olarak geri ödeme demek kimse o riske girmez kesinlikle çevremize danışın uzak akraba da olsa birinden yardım isteyin kendiniz cekemigorsaniz

Doğrusunu elbet Allah bilir ama temiz bir kalple Allahın kelamını her yerde okuyabiliriz diye düşünüyorum... Şimdi işyerinde okuyun sonra uygunsa bir de namaz sonrası okursunuz evde... Allah kabul etsin şimdiden. Bir de her gün en az bir kere okumaya gayret edin, çok sırları var suphanallah...
amin...
inşallah gayret edeceğim okumaya, sağolun Allah razı olsun

Az bı para da değilmiş yahu 5-10 bin olsa çeker biri ama 20000 demek en az 26-27bin olarak geri ödeme demek kimse o riske girmez kesinlikle çevremize danışın uzak akraba da olsa birinden yardım isteyin kendiniz cekemigorsaniz
evet haklısınız kimse girmez ben de girmezdim şahsen
ama uzak yakın bütün akrabalarım bana uzak ne yazık ki :(
o yüzden o ihtimal sıfır

evet haklısınız kimse girmez ben de girmezdim şahsen
ama uzak yakın bütün akrabalarım bana uzak ne yazık ki :KK43:
o yüzden o ihtimal sıfır
Tüm bankalara anlatın derdinizi müşteri temsilcilerine falan belki not bakılmaksızın bı kredi çıkar (banka işlerini bilmiyorum ama belki bı ümit)

Tüm bankalara sorun tek tek

Bu bankaların kredi kampanyaları yada ek kart vermeleri bizim yaptığımız düzenli ödemelere göre mi seçiliyor peki Valensiya Valensiya

Ek: yani demek istediğim bu secenekleri bize sunma sebepleri düzenli ödeme yapıp kartı aktif kullanmamız mi ?

Bu bankaların kredi kampanyaları yada ek kart vermeleri bizim yaptığımız düzenli ödemelere göre mi seçiliyor peki Valensiya Valensiya

Ek: yani demek istediğim bu secenekleri bize sunma sebepleri düzenli ödeme yapıp kartı aktif kullanmamız mi ?

Kartlar için evet öyle ödeme performansınıza bakılıyor.
Ama ön onaylı krediniz hazır tarzı mesajlarda genellikle %35 i şubeye gittiğinizde kullanıyorsunuz. Gelir belgesi yoksa şubeye gittiğinizde ret oluyor yine (tabi ssksız kredi veren bankalar hariç)

kızlar selamlar,
acil nakte ihtiyacım var ama bankalardan skorum düşük olduğu için kredi alamıyorum
hani şu ilanlarda oluyor ya hızlı kredi, sgksıza ev hanımına vs diye sizce güvenilir mi
bunlardan kredi alan oldu mu
Aman bulaşmayın derim

Back
X