kredi derdi...

Normal bilindik bankaların kredi borçlarını öderken bile neden çektik diye bin pişman oluyoruz. Şu an çok ihtiyacınız var belli ona bile razıyım dediğinize göre ama inan bi anlık rahatlatıyor sonra daha beter zorluklar çekiyorsunuz . Bunun sonu yok. Size güvenen ve rahatlıkla ödemenizi bekleyebilecek bi tanıdığınız yok mu borç alabileceğiniz
lafa gelince beni seven ve güvenen tanıdığım çok hatta akrabam da çok durumları da çok iyi, ihtiyacım olan meblağda onlar için çok çok önemsiz ama işte ne yazık ki söz konusu para olunca kimseye söyleyemiyorum :(

lafa gelince beni seven ve güvenen tanıdığım çok hatta akrabam da çok durumları da çok iyi, ihtiyacım olan meblağda onlar için çok çok önemsiz ama işte ne yazık ki söz konusu para olunca kimseye söyleyemiyorum :KK43:
En yakın bulduğunuza söyleyin bi seferlik belki verir . Vermezse ikinci bir kişiye sormanıza gerek yok

En yakın bulduğunuza söyleyin bi seferlik belki verir . Vermezse ikinci bir kişiye sormanıza gerek yok
keşke sorabilsem :(
zaten kimseden borç isteyebilen biri değilim istediğime de bin pişman edecek kişiler var etrafımda o yüzden bu seçenek çok uzak bana :(
Allahım yardım etsin bana bir yol açsın inşallah :(

keşke sorabilsem :KK43:
zaten kimseden borç isteyebilen biri değilim istediğime de bin pişman edecek kişiler var etrafımda o yüzden bu seçenek çok uzak bana :KK43:
Allahım yardım etsin bana bir yol açsın inşallah :KK43:
Ayıptır sorması ne kadar bu miktar

Tefeci yani
kibarca diyince anlamı değişmiyo 1 alır 100 ödersin delirdin mi
evet haklısın aklımı yitirdiğim doğrudur, inan şu anki çaresizliğimden neler düşündüğümü neler yaptığımı bilsen bu ne ki :(
ama haklısın, hepiniz haklısınız daha beter duruma düşerim sanırım :(

Hayır hayır sakın. Güvenilir olsalar orda burda sokak köşesinde ilanları olmazdı.
Mafya tefeci bile olabilir

Satacaginiz bir seyler var mi, araba akilli telefon aileden kalan antika esyalar kiymetli mucevher vs gibi? Tek care bu geldi aklima.

ek işle yavaş yavaş biriktireyim dedim
instagram sayfalarından bikaç bişe buldum hiçbiri olmadı :KK43:
Kaç bankaya başvurdun bilmiyorum ama bir kaç bankaya başvurup olumsuz aldıysan kredi puanında yine düşüş olur.

Taksitlendirme imkanı yok mu.

Back
X