Krdi'nin parfüm dünyası

onu uygun bulunca alırım o zaman bana söylersin. ben pleasruersi alıyım senden. ama elfin arkadaşım sen,in düğünün varmışş. istersen sen al.. yani ben yine ikisini de bekleyebilirim snraya...

Sana mesaj yazdım canım.

tamam canım bakıyorum hemen msjıma...

onu uygun bulunca alırım o zaman bana söylersin. ben pleasruersi alıyım senden. ama elfin arkadaşım sen,in düğünün varmışş. istersen sen al.. yani ben yine ikisini de bekleyebilirim snraya...

canımmm bi bakıym ben şu anki mali durumuma mayıs 15e kadar düşünemeyebilirim haziran sonunda benim düğünüm yaa sen bak istersen çünkü takip ettiğim kadaryla bayadır soruyorsn sen onu
benim kararımı bekleme istersen ayıp etmiim sana

Kızlar estee lauder pleausers delight'ı biliyor musunuz

Kızlar estee lauder pleausers delight'ı biliyor musunuz

evett
tatlı şekerli böyle çilek reçeli gibi bir koku aldım ben ondan şekerli koku sevenler için hoş bir parfüm ama bence
ve ben estee lauderin parfümlerini sevdim :d
bir daha parfüm almak istesem heralde ilk estee'ye bakcam

yok cnm ben estee lauder pleasures istiyorum .. deliighti bilmiyoruym.. hoş gerçi pleasuresi de bilmiyorum
elfincim bak alıcaksan al baya bulamayabiliyor krdi bu parfümü.. bende bi sürü parfüm var zaten..
hem 2 tanesini birlikte de alabilirim snra... sen düşün

canım benimm çok teşekkür ederim çok incesinn...
ben bir bakıyım karar verip haber ediym krdye
bu çiçekelr de benden sana

evet kızlar ben ikiniz için de şiddetle araştırıyorum emin olun. Ama ecz. sn çok incesin gerçekten gelinimize öncelik verdiğin için...

canım benimm çok teşekkür ederim çok incesinn...
ben bir bakıyım karar verip haber ediym krdye
bu çiçekelr de benden sana

önemli değil cnm ya ne demek. ben ikisini birden alırım hem.. hem de bu arada bikaç parfümü bitireyim de kocam laf etmesin yine nerden çıktı bu parfüm diye
ama pleasures gerçekten güzel bir koku olduğunu herkes söylüyor.. .

krdi canım bana da parfüm önerebilir misin mümkünse kalıcı olandan
şu anda 212 sexy kullanıyorum, britney midnight fantasyi beğeniyorum hani zevkimi belirtmek açısından söledim :)

krdi canım bana da parfüm önerebilir misin mümkünse kalıcı olandan
şu anda 212 sexy kullanıyorum, britney midnight fantasyi beğeniyorum hani zevkimi belirtmek açısından söledim :)

212 sexy cidden güzeldir ama hiç kalıcı bi parfüm değil gün içinde tazelemek gerekir di mi:) Britney midnight kalıcıdır ama britney kokularının performansı iyi...
212 vip
paco rabanne lady million
paco rabanne xs
dior cherie
hemen aklıma gelenler.

deyince hatırladım lady millionı da beğenmiştim bi de ultravioleti. hatta ultravioleti alacaktım da sevgilim beğenmedi :)
212 sexy bi süre sonra kokmuyo ama kıyafet üzerine sıktıysam kalıyo baya kokusu.
midnight baya indirimdeydi bi ara çilekte ve yasaklanmamıştı da ne güzel keşke alsaydım

Ultraviolet güzeldir cidden. Kalıcılığı ve kendine has kokusu ile evet maalesef yurtdışı yasak artık. Benim çözemediğim bir mantıkla o ayrı bi mevzu ama şu var ki birçok markadan artık mahrumuz... Düşünürsen ultraviolet, Paco lady araştırırım.

canım ultravioleti eledim ama britney midnight fantasy ve lady million olabilir araşştırırsan çok sevinirim

İstersen bulma ben şimdi yarın sevile bi gideyim kartonetlerine bu parfümleri sıktırayım. bütün gün koklayıp seçim yapıp sana haber vereyim..:13:

Lancome'un her ten her yaş ve her mevsim için ürettiği harika bir parfüm...

Hypnose Senses parfümünün baş notasını pembe biber, orta notasını Osmantus gülü, dip notasını ise patchuli esansı var. Parfümün ten renginde oluşu, kullanan kadını 2. bir ten gibi saracağı anlamı taşıyor. Kadınsı, zarif ve davetkar...
Seksi, özgür, kendine güvenen enerjik kadın kokusu

krdi cnm ben agent provecatour alsam mı acaba... bi kere denedim ama açığını beğenmiştim pembe şişede olanı...nasıl bir koku

krdi cnm ben agent provecatour alsam mı acaba... bi kere denedim ama açığını beğenmiştim pembe şişede olanı...nasıl bir koku

Canım benim açık parfümler ile ilgili hiçbir fikrim yok. Bazen benzeri diyorlar hiç alakası olmuyor o nedenle açığını beğendin orijinalini beğenir misin bilemiyorum ki...
Sen pleausures için kararını verdin bi gelinimiz dönmedi bana ona göre haber vermem gerekiyor.

sen ona bi sor özelden istersen almıcam derse ben alırım. bu arada sjp mor şişe olan varya pure bloom muydu neydi ondan var mı sende ondan da alıcaz da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…