• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

çiçek kokusunu seviyorsanız özellikle narin beyaz çiçekleri estee lauder pleausures tam size göre...
Hayatın keyif verici anlarının bir yansıması . Yağmur sonrası kokan taze çiçekler gibi. . Zambak, yasemin ve şakayık çiçeklerinin nadir esanslı egzotik Baie gülü ile uyumu. Tatlı değil taze. Tamamen çiçeksi. Üst notası: Beyaz zambak, menekşe yaprakları. Orta notasında Siyah zambak, beyaz şakayık, Baie gülü, pembe gül, yasemin. Kalp notasında ise sandal ağacı ve paçuli bulunuyor.

Yaz için ben hanımhanımcık biriyim çiçek kokularına bayılırım diyen narin hanımlara göre bir parfümü estee üretmiş. Bu $ppp4.jpg tanım size uyuyorsa yaz alternatifi olarak pleasures'ı mutlaka deneyin

Krdi parfümcüsü ben givenchy absoultly ve hot coutre den bahsetsene bir. Çok övdüler her an birinden birini bana bul diyebilirim:68:

Krdi parfümcüsü ben givenchy absoultly ve hot coutre den bahsetsene bir. Çok övdüler her an birinden birini bana bul diyebilirim:68:

İkisi de güzel yağmurluk. Birisi bi ara bihter'in parfümü diye meşhuuur olmuştu bilen bilmeyen o furyaya kapılıp aldı. ama koku olarak ben beğeniyorum çiçeksi yazlık ağırbaşlı hoş...
Hot coutre zaten klasik givenchy deyince ilk akla gelen parfümlerden biri. Dönüp dönüp kullanılacak bir parfüm. Zaten givenchy koku kalitesi olarak çok başarılı. Oldukça kalıcı ve feminen. Git bi kendin bak dene yorum yap istersen buluruz tabi sana bulmicez mi

Kendini parfümeride tezgahtarlara emanet etme canım. Bir kere kararlı git ve sadece denemek istediğin parfümü dene çık. 'Siz ne önerirsiniz' dedin mi bittin artık iyice kafan karışmış halde çıkarsın. Onun için kararlı git, 3'ten fazla parfüm deneme

canım kararlı bir vaziyette gittim ve estee lauder pleasures vee senin önerdiklerinden de versace brigt crystali çok beğendim...
sen hangisi dersin bende ikisi de çok hoş oldu kalıcılık olarak da koku olarak da yakıştı
bir de daha önceden quizas çok güzel durmuştu üzerimde...
şimdi de sana soruyorum bu 3ü arasından hangisini bir gelinin üzerinde hayal ediyorsun???

çiçek kokusunu seviyorsanız özellikle narin beyaz çiçekleri estee lauder pleausures tam size göre...
Hayatın keyif verici anlarının bir yansıması . Yağmur sonrası kokan taze çiçekler gibi. . Zambak, yasemin ve şakayık çiçeklerinin nadir esanslı egzotik Baie gülü ile uyumu. Tatlı değil taze. Tamamen çiçeksi. Üst notası: Beyaz zambak, menekşe yaprakları. Orta notasında Siyah zambak, beyaz şakayık, Baie gülü, pembe gül, yasemin. Kalp notasında ise sandal ağacı ve paçuli bulunuyor.

Yaz için ben hanımhanımcık biriyim çiçek kokularına bayılırım diyen narin hanımlara göre bir parfümü estee üretmiş. Bu Eki Görüntüle 188560 tanım size uyuyorsa yaz alternatifi olarak pleasures'ı mutlaka deneyin

cnm bu parfüm ne kadar.bi de sana 2 tane daha sormuştuym ya light blue vede miracle..

özledik seni bu arada..
hotcoulture herkesin sevebileceği bir koku değil denenmeden asla alınmamalı bence..
bir de absolutelly irrestible de hiç kalıcı değil

canım kararlı bir vaziyette gittim ve estee lauder pleasures vee senin önerdiklerinden de versace brigt crystali çok beğendim...
sen hangisi dersin bende ikisi de çok hoş oldu kalıcılık olarak da koku olarak da yakıştı
bir de daha önceden quizas çok güzel durmuştu üzerimde...
şimdi de sana soruyorum bu 3ü arasından hangisini bir gelinin üzerinde hayal ediyorsun???

Valla gelin deyince benim kafamda direkt pleasures canlandı niye dersen zaten zambak ağırlıklı bi koku ya beyaz çiçekler gelinlik ve saflık. Pleasures cidden saf, naif hoş...
Üçünden hangisi dersen düğün için bak pleasures derim. Ama normal zamanlar için quizas da bright da çok hoş.

özledik seni bu arada..
hotcoulture herkesin sevebileceği bir koku değil denenmeden asla alınmamalı bence..
bir de absolutelly irrestible de hiç kalıcı değil

Çook sağol canım. evet hotcoutre güzel ama dediğin gibi denenmeli aslında hepsi denenmeli. Ama givenchynin klasiği...

Absoultely bende gayet kalıcıydı sende niye öyle oldu acaba uymadı mı tenine? Tabi mevsim de fark ediyor kullanıma biliyorsundur. Mesela yazın kullanılan parfüm daha kalıcıdır kışın daha çabuk uçar cilt kuru olduğu için. Ben geçen yaz kullandım başarılı buldum

Çook sağol canım. evet hotcoutre güzel ama dediğin gibi denenmeli aslında hepsi denenmeli. Ama givenchynin klasiği...

Absoultely bende gayet kalıcıydı sende niye öyle oldu acaba uymadı mı tenine? Tabi mevsim de fark ediyor kullanıma biliyorsundur. Mesela yazın kullanılan parfüm daha kalıcıdır kışın daha çabuk uçar cilt kuru olduğu için. Ben geçen yaz kullandım başarılı buldum

absolutelly sende kalıcı olduğu için çok şanslısın cnm o zaman.. kime sorduysam koku 3 saat snra yok oldu diyorlar.. bende de hiç kalmadı:63:

ben de pleasurese daha yakın hissetmiştim kendimi sevindim sende böyle diyince bak şimdi:69:
sana sormak istedim çünkü bright crystalde tenime güzel gitti normalde meyve kokardı bende o tarz kokular alt kokuları cezbetti beni resmen:D

ama pleasures hoş gerçekten de
peki arkadaşım senin elinde bu parfüm var mı????
ve de ne kadara satıyorsun
senden alabilirim şöööyle gelin olma telaşından kalan cüzi bütçemize uyar mı acep:1::1::90:

absolutelly sende kalıcı olduğu için çok şanslısın cnm o zaman.. kime sorduysam koku 3 saat snra yok oldu diyorlar.. bende de hiç kalmadı:63:

ben bende kalmayan givenchy kokusu bilmiyorum ya hu çok başarılı buluyorum koku kalıcılığı konusunda. Ama mesela gucci flora da bende hiç kalmadı ya da narcisso rodriquez her onlar da kalıcı ama bende değil maalesef

Pleasures var ama bir adet ecz.sn önce sorduğu için ona yazdım canım karar versin sana da araştırayım olur mu

cnm ikisini alırsam ne kadara gelecek bana.. sen bana fiyatı söyle de arkadşıma soruyuım ben hemen şimdi. komşum zaten..özel yazamıyorum 10 dk beklemem gerekiyo çünküm

Pleasures var ama bir adet ecz.sn önce sorduğu için ona yazdım canım karar versin sana da araştırayım olur mu

olur tatlım... sen bana fiyet bilgi verebilir misin o zaman???
çünkü senden haber beklicem ben
bu arada da alıp almamaya karar vermiş olurum bende....

ecz.sn sana mesaj gönderdim ikisi ile ilgili olur dersen ben hazırlarım ikisini de

dedim ki dg için sana önce verdiğim fiyata bulamıyorum onun üzerine 20 eklersen onu bulabiliyorum şu ara ama acelesi yok bekleyelim dersen araştırırım bulurum ama hemen bulamyıorum ilk verdiğim fiyata uygun dersen 20 fazlası onu da isterim dedim

Back