Krdi'nin parfüm dünyası

sana şunu söyliimm ne alsan kardır:))
annen ne derse al:))

Hayırlı olsun güzel telaşeler bunlar çoook tadını çıkararak geçirin

çook teşekkür ederimm
bazen gözüme o kadar büyüyor ki günler
bazende çok az kaldı diyorum yetişicek mi

Ev telaşesi hiçbir zaman bitmez ki hep alınacak bişeyler vardır bişeyler eksiktir öyle bir ömür süreeer gider. Yeter ki sağlık olsun mutluluk olsun herşey yerini buluyor zamanla

Özelden msj atamıyorum ben cnm... Anneler gününe özel biraz daha ikram edermisin Quizas için heryer indirimde mail adresini yazarsan hatta özelden daha iyi olur tşkler...

Yaz parfümü arayışına bir alternatif de Jean Paul Gaultier'den... Geçen yaz çıkan x collection yazlık hafif biraz vanilyalı biraz çiçeksi hafif pudramsı koku arayanlara bir tercih oluşturdu. Klasik Jean Paul'den farklı daha hafif daha keyifli...

jean paul gaultier classique x edt parfüm modern kadının yepyeni halini anlatan koku, karşı konulmaz ve son derece kışkırtıcı kadını yaratıyor. x collection kadınının kuvvetli kişiliği bu yepyeni koku ile cisimleşiyor, tıpkı ikinci bir cilt gibi. bergamut, mandalin ve turunçgil notalarıyla ışıltılı bir başlangıç sunan koku, portakal çiçeği tutku yayıyor. Şehvet ve zevk, vanilya ve pudramsı irisin yatağında gizli bir aşkı anlatıyor.

şeklinde tarif edilmiş... Jean paul kokularını seviyorsanız, benim gibi şişe tasarımına hayransanız bence bir şans verin...

Özelden msj atamıyorum ben cnm... Anneler gününe özel biraz daha ikram edermisin Quizas için heryer indirimde mail adresini yazarsan hatta özelden daha iyi olur tşkler...

Mail adresimi yazdım canım mesajlarına bak...

Chopard wish bir kış günü uğradığım parfümeride alelacele bileğime sıktığım o an çok beğenmediğim ama yürüdükçe kışın soğuğu ile birleştikçe aşık olduğum ve o kış severek kullandığım bir parfüm... Benim için kış, soğuk ve Ankara demek:97:

Elmas biçimindeki muhteşem sunumu ile içinde çiçekler, baharatlar meyveler ve müthiş tütsüler barındırıyor. Tatlı, kalıcı mutluluk verici bir sıcaklık veriyor. Benim koku hafızamda beni 10 yıl öncesine götürüyor. Parfüm kalıcılığı, koku kalitesi konusunda chopard cidden başarılı. Hani belki şimdi değil ama sonbaharda mutlaka denenmesi gereken bir parfüm...Eki Görüntüle 190994

Chopard'ın diğer imzası tabi ki bir klasik olan Casmir. Romantik, sıcak, çekici... Hani bazı parfümler vardır ya çektikçe burnunuza çekesiniz gelir öyle bir koku. Muhteşem sıcak bir geçiş oriyantal yumuşak bir çekicilik...
Parfüm tutkunlarının mutlaka denemesi gereken hatta koleksiyonlarında her daim olması gereken nadide parfümlerden. Her dönemin parfümü her yaşın parfümü hatta bana göre her mevsimin parfümü. Kaşmir yumuşaklığı, vanilya tadı, Chopard'ın muhteşem yorumu mutlaka deneyin.

YSL'nin kadınsı, lüks, parlak parfümlerinden birisidir Elle... Feminen, ışık saçan, büyüleyici kadınların kokusu. Şişesi içinde yer alan pembe çiçeklerin renginde. Notalarında keyifli meyveler ve paçuli var. Ancak paçuli kokusunu çok yoğun hissetmiyorsunuz daha çok kadınsı şık bir kokuya dönüşmüş hali ile teninizde kalıyor.
Yaz parfüm listenize bence bunu da ekleyin beğeneceğinizi umuyorum.

üyeliğimin iptalini isticem cnm ben. çok vakit harcıyorum burda.. msnen var bende cnm..

Bak üzüldüm bu tercihine... Ben 2004'te tanıştım Kadınlar Kulubü ile. Zaman zaman uzak kaldım ama hiçbir zaman ayrılmayı düşünmedim. Çünkü cidden güzel paylaşımlara ev sahipliği yapan, harika dostluklara kapı açan bir aile burası. Benim Klüp sayesinde tanıdığım birçok can dostum var artık inan. Zaman harcamak 'verimsiz vakit kaybı' anlamına gelir. Bence burada verimsiz vakit kaybetmiyoruz biz. Daha az girersin gerekirse ama bence iptal etme üyeliğini

Sena gitmiş demek üzüldüm

Kadın..annedir
Kadın.. sırdır
Kadın.. ailedir
Kadın.. kız çocuğudur
Kadın.. zenginli...k
Kadın.. iffettir
Kadın.. cennettir
Kadın.. cehennem kiliti
Kadın.. sırat köprüsünde yol arkadaşı
Kadın.. sığınılan limandır
Kadın.. PEYGAMBERİ DOĞURAN ANADIR...
TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN...

Calvin Klein Parfümleri hakkında fikriniz nedir arkadaşlar? Bazı parfümlerini silik, olmasa da olur olarak görsem de genel olarak yazlık parfümler konusunda bence başarılı markalardan biridir CK. Mesela eternity serisi (moment, summer ve klasik eternity), ck2u, euphoria edt yazın kullanılacak harika parfümleridir. Euphoria edp bana ekşimsi biraz ağır gelir ama edtsi ve bloosom'u yaz için harikadır. Truth da temiz ferah çiçek kokusudur. Temiz kokuları sevenler için iyi bir yaz alternatifi.
Aynı grubun obsession serisi bana yazık ki hitap etmiyor. Obsessionlar benim için olmasa da olur grubudur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…