Ürünlerinizin orjinalliği konusunda şüpheye düşmeyelim değil mi?
Krdi parfümcüsü ben givenchy absoultly ve hot coutre den bahsetsene bir. Çok övdüler her an birinden birini bana bul diyebilirim
Kendini parfümeride tezgahtarlara emanet etme canım. Bir kere kararlı git ve sadece denemek istediğin parfümü dene çık. 'Siz ne önerirsiniz' dedin mi bittin artık iyice kafan karışmış halde çıkarsın. Onun için kararlı git, 3'ten fazla parfüm deneme
çiçek kokusunu seviyorsanız özellikle narin beyaz çiçekleri estee lauder pleausures tam size göre...
Hayatın keyif verici anlarının bir yansıması . Yağmur sonrası kokan taze çiçekler gibi. . Zambak, yasemin ve şakayık çiçeklerinin nadir esanslı egzotik Baie gülü ile uyumu. Tatlı değil taze. Tamamen çiçeksi. Üst notası: Beyaz zambak, menekşe yaprakları. Orta notasında Siyah zambak, beyaz şakayık, Baie gülü, pembe gül, yasemin. Kalp notasında ise sandal ağacı ve paçuli bulunuyor.
Yaz için ben hanımhanımcık biriyim çiçek kokularına bayılırım diyen narin hanımlara göre bir parfümü estee üretmiş. Bu Eki Görüntüle 188560 tanım size uyuyorsa yaz alternatifi olarak pleasures'ı mutlaka deneyin
canım kararlı bir vaziyette gittim ve estee lauder pleasures vee senin önerdiklerinden de versace brigt crystali çok beğendim...
sen hangisi dersin bende ikisi de çok hoş oldu kalıcılık olarak da koku olarak da yakıştı
bir de daha önceden quizas çok güzel durmuştu üzerimde...
şimdi de sana soruyorum bu 3ü arasından hangisini bir gelinin üzerinde hayal ediyorsun???
özledik seni bu arada..
hotcoulture herkesin sevebileceği bir koku değil denenmeden asla alınmamalı bence..
bir de absolutelly irrestible de hiç kalıcı değil
Çook sağol canım. evet hotcoutre güzel ama dediğin gibi denenmeli aslında hepsi denenmeli. Ama givenchynin klasiği...
Absoultely bende gayet kalıcıydı sende niye öyle oldu acaba uymadı mı tenine? Tabi mevsim de fark ediyor kullanıma biliyorsundur. Mesela yazın kullanılan parfüm daha kalıcıdır kışın daha çabuk uçar cilt kuru olduğu için. Ben geçen yaz kullandım başarılı buldum
cnm bu parfüm ne kadar.bi de sana 2 tane daha sormuştuym ya light blue vede miracle..
absolutelly sende kalıcı olduğu için çok şanslısın cnm o zaman.. kime sorduysam koku 3 saat snra yok oldu diyorlar.. bende de hiç kalmadı
Pleasures var ama bir adet ecz.sn önce sorduğu için ona yazdım canım karar versin sana da araştırayım olur mu
olur tatlım... sen bana fiyet bilgi verebilir misin o zaman???
çünkü senden haber beklicem ben
bu arada da alıp almamaya karar vermiş olurum bende....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?