ben hanımeli kokulu parfüm istiyorum ama bulamıyorum bi türlü a scent by issey miyake var bi tek hanımeli kokusunu aldığım ama o da tam değil sanki bu konuda yardımcı olmanız mümkün mü bana??
Honeysuckle & Jasmine Jo Malone for women buna bir bak derim ben.
hiç görmemiştim ya da şişesi iddalı olmadığından dikkatimi çekmemişti bilemiyorum ama kokusuna bakmak için en azından boynere sevile ya da tekin acar a baksam bulur muyum acaba hiç hatırlamıyorum da ben bu şişeyi gördüğümü...
Saydığın mağazalarda yoktur sanırım.Ja Malone markasının nişantaşında kendi mağazası var oradan kokulara bakabilirsin.Eminim başka hanımeli kokuları bilenler de vardır.Ben zaten bu parfümün kokusunu da bilimiyorum adından yola çıktım direkt hanımeli:))Yanlış bilmiyorsam bir de Gucci flora var hanımeli kokusuna sahip olan ona hiç baktın mı?
ben hanımeli kokulu parfüm istiyorum ama bulamıyorum bi türlü a scent by issey miyake var bi tek hanımeli kokusunu aldığım ama o da tam değil sanki bu konuda yardımcı olmanız mümkün mü bana??
burdaymışsın canım sen de... burberry kumaş kaplı olan london.. çok bayık bir koku ben pek beğenmemiştim.. başta beğend,m ama snra beğenmemiştim. ezik çiçek kokusu gibi
Hafif şekerli kokuları severim genelde de. Sırf şeker kokan değil.. Daha çok hafiften şekerimsi, fresh tarzı kokular.. Chanel Chance, Lacoste, Gucci Rush gibi..
şimdiye kadar krdiden sürüyle parfüm aldım bir kez bile sorun yaşamadım.zaten satış esnasındaki kendine güveniyle malının arkasında sonuna kadar duruyor
St Dupont L'eau Femme Edt
Burberry (Kumaş kaplı olan burberry)
Yine aynı markanın Burberry Sport'unda da hanımeli mevcut
Dior'un 'Diorismo' parfümünde var hanımeli
Clinique Happy
Marc Jacobs Blush
Cartier De lune
hemen aklıma gelenler. Ama bunlar içinde yoğun yoğun hanımeli kokusu olarak Marc jacobs blush ve St Dupont'a özellikle bakmanı öneririm
hanımeli kokusu içeren parfümler aklıma gelenler. Ama
şimdiye kadar krdiden sürüyle parfüm aldım bir kez bile sorun yaşamadım.zaten satış esnasındaki kendine güveniyle malının arkasında sonuna kadar duruyor
krdicim nasılsın tatlımmm...
uzun zamandır bi parfümeriye gidemedim nihayetinde bgün gittim veeee versace brigt crystali kokladımmm
allahımmm nası sevdim ben o parfümü yaa çok da güzel kokuyord bayıldım walla...
sanırım onu alacağımmm meyve kokusu sevmem ben pek ama meyvenin altından çıkan çiçek kokusu sarhoş etti bile beni
bir de estee lauder pleasures çok sevdim ama artık kafam iyice karışmaya başladı parfüm bakmaktan...
sen ne dersen ona gidip bakcam yaaa olmuyor böyle
oradaki tezgahtarlar yok o benim tarzım değil desem de çoktaaan boca ediyorlar parfümü üzerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?