• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

sen ona bi sor özelden istersen almıcam derse ben alırım. bu arada sjp mor şişe olan varya pure bloom muydu neydi ondan var mı sende ondan da alıcaz da..

S.J.Parker Pure Bloom güzel bir koku.Ben almak istemişte alamamıştım.Postada problem olmuştu:(
KRDİ'den değil ama başka bir siteden.Sen zaten biliyorsun:)

Son düzenleme:
S.J.Parker Pure Bloom güzel bir koku.Ben almak istemişte alamamıştım.Postada problem olmuştu:(
KRDİ'den değil ama başka bir siteden.Sen zaten biliyorsun:)

evt biliyorum cnm. ben de bugün o sitey aradım gönderiyor musun diye. gönderiyoruz dedi.. hani yasa vs konuşuluyor ya o yüzden soruyum dedim

deyince hatırladım lady millionı da beğenmiştim bi de ultravioleti. hatta ultravioleti alacaktım da sevgilim beğenmedi :)
212 sexy bi süre sonra kokmuyo ama kıyafet üzerine sıktıysam kalıyo baya kokusu.
midnight baya indirimdeydi bi ara çilekte ve yasaklanmamıştı da ne güzel keşke alsaydım :(

junoo sana mesaj yazmaya çalışıyorum özelden ama mesaj kutun doluuu bi boşaltıversene:))

merhaba krdi bende bu gün nişanlıma YVES SAINT LAURENT L HOMME aldım 60 ml 110 tl ye ama benım aşkım pek beğenmedı kokuyu ben onu ne ypabilirim ben bayıldım kokuya oldukça fresh yaz parfumu süper bı koku ne ypabılırım ben bu parfumu sahibindene koydum 65 tl ye aceba başka satabıleceğim sıteler var mı biliyormusun banada bı yardımcı ol yaa takas edebıleceğim yada satabıleceğim bır sıte varmı bildiğin

merhaba krdi bende bu gün nişanlıma YVES SAINT LAURENT L HOMME aldım 60 ml 110 tl ye ama benım aşkım pek beğenmedı kokuyu ben onu ne ypabilirim ben bayıldım kokuya oldukça fresh yaz parfumu süper bı koku ne ypabılırım ben bu parfumu sahibindene koydum 65 tl ye aceba başka satabıleceğim sıteler var mı biliyormusun banada bı yardımcı ol yaa takas edebıleceğim yada satabıleceğim bır sıte varmı bildiğin

bir de benim bildiğim gittigidiyor var başka site ben de bilmiyorum canım.

Ben içinde hipnoz, magnetik, hipnotize geçen parfümlere ayrı bir ilgi duyuyorum. çünkü içlerinde farklı bir gizem ve şaşırtan karışımlar oluyor cidden kafanızda güzel ya da kötüden ziyade 'farklı' dedirten bir tutku bırakıyor. Lancome Hypnose da böyle. Cazibeli, enerjik, gizemli olmayı seven kadınlar için toplanan çiçeklerden, meyvelerden oluşturulmuş bir iksir...
Odunsu, sıcak ve oriyantal kokuları seviyorsanız, büyülü, çekici, vanilya ile tamamlanan kokulara benim kokum diyorsanız lancome hypnoseu mutlaka deneyin $lancome_hypnose.jpg

Sarah Jessica Parker
Covet Pure Bloom EDP
* Kadınlar için tam anlamıyla dişi, çiçeksi bir parfüm.
* Az bulunur duygularla sizi cennete götürür.
* Üst notalarda mor erik, hindistancevizi suyu, mandalina.
* Orta notalarda sümbülteber, royal Endonezya yasemini.
* Alt notalarda amber, krem misk ve sandal ağacı.
* İnce mücevherlerden esinlenilmiş incelikli şişesinde sunulur

Günlük kullanım için hafif ferah çiçeksi ve feminen... Saf çiçek kokularını sevenlerin denemesi gereken bir parfüm. 2007 yılında çıkan ve oldukça beğenilen Covet Parfümünün 2008 yılında çıkan versiyonu pure bloom da beklenilen başarıyı yakaladı. Her ne kadar ikisinde de 'covet' dense de birbirlerinden çok çok farklı iki koku. Pure Bloom klasik covet'e göre daha çiçeksi ve ferah notalara sahip. Yaz parfümü arayanlar listesine pure bloom'u da eklesin $sarah-jessica-parker-covet.jpg

:12:iyi geceler parfüm sevdalıları:12:

:12::12:iyi geceler parfüm sevdalıları:12::12:

kızlar kullandığınız parfümlerin şişelerini napıyorsunuz bakim

kızlar kullandığınız parfümlerin şişelerini napıyorsunuz bakim

ben koleksiyon yapıyorun:60:
mesela bazen dolabımın içine koyuyorum kokusu yayılıyo güzel kokuyo
ama hep aynı parfümü kullanmadığım için uzun süredir yapmıyorum bunu
atmaya da kıyamıyorum şişeleri:27:

İyiyyim tatlım senin nasıl gidiyor?

yoğun gidiyor canım malum düğün hazırlıkları
evimizi tuttuk şimdi
mobilyalar kaldı
onları halledicez inşallah
senin nasıl gidiyor canım

ben koleksiyon yapıyorun:60:
mesela bazen dolabımın içine koyuyorum kokusu yayılıyo güzel kokuyo
ama hep aynı parfümü kullanmadığım için uzun süredir yapmıyorum bunu
atmaya da kıyamıyorum şişeleri:27:

Evet genelde kıyamıyoruz. Sonra bisüre sonra mecburen atıyoruz. Arkadaşlar sakın atmayın o şişeleri. Çünkü attığınız şişeler piyasada doldurma parfüm olarak geri dönüyor. Biriktirin bıktığınız zaman pikniğe falan gittiğinizde bi poşete koyun taşla kırın atın çöpe sağlam şişeleri asla atmayın... Aklınızda bulunsun

evimizi tuttuk şimdi
mobilyalar kaldı

Benim de okul yoğun bu dönem aşırı.Bir yandan ödev yapıyorum şu an:))
Benim ufukta evlilik yok şu an ama annem beni bile sıkıştırıyor yavaş yavaş eşya alalım diye.O yüzden seni çok iyi anlıyorum:))

evimizi tuttuk şimdi
mobilyalar kaldı

Hayırlı olsun güzel telaşeler bunlar çoook tadını çıkararak geçirin

Back