• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krdi'nin parfüm dünyası

yağmurluk aranızı kızıştırmak gibi olmasın ama bu krdi sana resmen kart tavuk dedi:80:
lan naararsın sen coco mademosoillerler biraz daha genç işi farfimler kullansana.karıda para var ama zevk sıfır:4:

Eveet yazlık parfümlere devam ediyoruz. bu yazın en güzel kokularından biri şüphesiz Hugo Boss'un son kokusu Orange...
Notalarında elma, beyaz cicek ve vanilya bulunan parfüm, tatlı ama aynı zamanda fresh bir kokuya sahip.

orange denildiğinde turunçgiller kokusu gelir akla ama bu parfümde öyle bariz bir koku yok. Aksine daha feminen ve fresh.
Hugo Boss bu parfümde Sienna Miller'in yüzü kullanılmış. Boss Orange, özgür, modern aynı zamanda tutkulu, feminen ve spontane bir kadını temsil ediyor. Açıkcası tüm bu sıfatlar Miller’in yüzüyle bütünleşmiş.
Şehirli kadınlar için mükemmel bir yaz kokusu $hugo-boss-orange.jpg

Tatlım bana yazın kullanabileceğim, fazla şekerli olmayan bir koku önerirmisin ?

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrr bugün sevilee gittim
tous gold ve chanel eau de fraiche denedim
tousa aşık oldum ve aldım
chaneli pek sevmedim ben tendreyi hatırlattı bana koku üzerimde pek durmadı zaten
ama tous çok güzel yakıştı tenimede..
birazda makyaj malzemesi aldım:23:
anlicanız çok mutluyum bu ay bu kadar yeter:27::27::27:

kızlarrrrrrrrr bugün sevilee gittim
tous gold ve chanel eau de fraiche denedim
tousa aşık oldum ve aldım
chaneli pek sevmedim ben tendreyi hatırlattı bana koku üzerimde pek durmadı zaten
ama tous çok güzel yakıştı tenimede..
birazda makyaj malzemesi aldım:23:
anlicanız çok mutluyum bu ay bu kadar yeter:27::27::27:

Aşkolsun herja hani ben bulacaktım sana:96:

Aşkolsun herja hani ben bulacaktım sana:96:

oyy canımm benim alacağım çok var ki
mesela bana gucci flora bulabilir misin
mirak etme senin başını daha çok şişiririm:60:

azzaronun duo parfümünü denedim birde
o da çok temiz ve hoş koku

vede tousun diğer kokularınada baktım ama en güzeli tousdu:69:

Bir kadın hayal edin, bakışlarından şehveti okuduğunuz, teninden esen rüzgârlarda mest olduğunuz. İşte Guerlain Idylle böyle hayaller kurduran bir koku.

Kendine güvenen her kadın böyle bir parfüme sahip olmak ister. Guerlain Idylle çarpıcı, seksi ve feminen bir parfüm.

Guerlain Idylle, zambak, frezya, nilüfer ve gül gibi en nadide çiçeklerin özlerinden oluşan muhteşem bir karışım. Çiçeklerin damarlarından damlayan gizem bu şişede toplandı.

Damlaya benzeyen şişesi ile doğallığı anımsatan Guerlain Idylle, masum gibi görünen aslında çokta masum olmayan bir koku. Etkilenmemek elde değil. Guerlain Idylle, şehvetin damlası.

Ben bu tanımı duyduğumda Allahım bu nasıl bir parfüm hemen almalıyım telaşına düştüm. Cidden çok güzel su gibi hafif naif ve masum kadın kokusu... Hiçbir notasında sinsi bişeyler yok. Bir ortamda hissettiğinizde gerçek kadın kokusu...
Ama diğer Guerlain parfümlerine göre daha hafif. Olsun ben bu hali ile de bir Idyyle kadınıyım diyenlere

$idil_mkle.jpg

arkadaşlar burda tanımını yaptığım tüm parfümler aynı zamanda elimde bulunan parfümlerdir bilginiz olsun:8:

•ALLURE parfümünün Yumuşak Oryantal ve Çiçeksi versiyonu.
•Sizi ferah, sonsuz, çiçeksi, odunsu ve meyveli kokusuyla sarar.
•Vanilya, Kehribar ve paçuli karışımıyla şehvetlidir.
•Sıcak ve hafif Güneşli Baharatlı yüzü - her ikisi de ferah ve kışkırtıcı.
•Doğunun zarif gizemini yayar

diye tarif ediilyor. Bence çiçek ve pudra yoğun. Tüm chanel parfümlerinde hissedilen ana notalar ile birleştirilmiş çiçek, pudra vanilya büyüsü... $ALLURE_SENSUEELE.jpg

Kızlar ben bugün okulda arkadaşımda gördüm ayıcıklı kapaklı bir parfüm.Hehhh dedim bu Tous.Önce bileğimde denedim.Sonra üzerimde denedim.Kızlar çok çiçek bu ya.Durdukça daha bir kötü oldu benim tenimde üfff.Bir de Edt olanıymış.Gümüş renk kapaklı.

Kızlar ben bugün okulda arkadaşımda gördüm ayıcıklı kapaklı bir parfüm.Hehhh dedim bu Tous.Önce bileğimde denedim.Sonra üzerimde denedim.Kızlar çok çiçek bu ya.Durdukça daha bir kötü oldu benim tenimde üfff.Bir de Edt olanıymış.Gümüş renk kapaklı.

aaa ciddi misin bende bugün denedim
benim tenimde çok güzel durdu
il 3 listemde olacak galiba uzun zaman:61:

Oluyor ya bu masum ayıcıkı beğenmeyen de çok... Çiçekten ziyade parlak notaları var. İşte herkesin zevki farklı birinin nefret ettiğini biri çok beğeniyor. Mesela ben matmazele bayılıyorum ama bir başkasında kendimde duymak bile istemiyorum

Evet öyle oldu canım.Senin adına sevindim.Böyle nasıl desem pis bir koku oldu.Koku denediğim arkadaşıma da yakışmıştı.Onda da kokladım.

olabiliyor canım tenden tene fark oluyor gerçektende

Eveet yazlık parfümlere devam ediyoruz. bu yazın en güzel kokularından biri şüphesiz Hugo Boss'un son kokusu Orange...
Notalarında elma, beyaz cicek ve vanilya bulunan parfüm, tatlı ama aynı zamanda fresh bir kokuya sahip.

orange denildiğinde turunçgiller kokusu gelir akla ama bu parfümde öyle bariz bir koku yok. Aksine daha feminen ve fresh.
Hugo Boss bu parfümde Sienna Miller'in yüzü kullanılmış. Boss Orange, özgür, modern aynı zamanda tutkulu, feminen ve spontane bir kadını temsil ediyor. Açıkcası tüm bu sıfatlar Miller’in yüzüyle bütünleşmiş.
Şehirli kadınlar için mükemmel bir yaz kokusuEki Görüntüle 184882

Adı ile zıt bir parfüm bu:))Yanlış bilmiyorsam hiç bir notasında turunçgil yok:))
Güzel bir koku ben beğenmiştim.Yaz için iyi bir alternatif olabilir diye düşünüyorum.

ben hanımeli kokulu parfüm istiyorum ama bulamıyorum bi türlü a scent by issey miyake var bi tek hanımeli kokusunu aldığım ama o da tam değil sanki bu konuda yardımcı olmanız mümkün mü bana??

Back