Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrrrrrrr bugün sevilee gittim
tous gold ve chanel eau de fraiche denedim
tousa aşık oldum ve aldım
chaneli pek sevmedim ben tendreyi hatırlattı bana koku üzerimde pek durmadı zaten
ama tous çok güzel yakıştı tenimede..
birazda makyaj malzemesi aldım
anlicanız çok mutluyum bu ay bu kadar yeter
Tatlım bana yazın kullanabileceğim, fazla şekerli olmayan bir koku önerirmisin ?
Aşkolsun herja hani ben bulacaktım sana:96:
oyy canımm benim alacağım çok var ki
mesela bana gucci flora bulabilir misin
mirak etme senin başını daha çok şişiririm
Kızlar ben bugün okulda arkadaşımda gördüm ayıcıklı kapaklı bir parfüm.Hehhh dedim bu Tous.Önce bileğimde denedim.Sonra üzerimde denedim.Kızlar çok çiçek bu ya.Durdukça daha bir kötü oldu benim tenimde üfff.Bir de Edt olanıymış.Gümüş renk kapaklı.
aaa ciddi misin bende bugün denedim
benim tenimde çok güzel durdu
il 3 listemde olacak galiba uzun zaman
Kızlar ben bugün okulda arkadaşımda gördüm ayıcıklı kapaklı bir parfüm.Hehhh dedim bu Tous.Önce bileğimde denedim.Sonra üzerimde denedim.Kızlar çok çiçek bu ya.Durdukça daha bir kötü oldu benim tenimde üfff.Bir de Edt olanıymış.Gümüş renk kapaklı.
Evet öyle oldu canım.Senin adına sevindim.Böyle nasıl desem pis bir koku oldu.Koku denediğim arkadaşıma da yakışmıştı.Onda da kokladım.
Eveet yazlık parfümlere devam ediyoruz. bu yazın en güzel kokularından biri şüphesiz Hugo Boss'un son kokusu Orange...
Notalarında elma, beyaz cicek ve vanilya bulunan parfüm, tatlı ama aynı zamanda fresh bir kokuya sahip.
orange denildiğinde turunçgiller kokusu gelir akla ama bu parfümde öyle bariz bir koku yok. Aksine daha feminen ve fresh.
Hugo Boss bu parfümde Sienna Miller'in yüzü kullanılmış. Boss Orange, özgür, modern aynı zamanda tutkulu, feminen ve spontane bir kadını temsil ediyor. Açıkcası tüm bu sıfatlar Miller’in yüzüyle bütünleşmiş.
Şehirli kadınlar için mükemmel bir yaz kokusuEki Görüntüle 184882