Krdi'nin parfüm dünyası

bana kalsa bütün parfümleri alıp hergün biriyle banyo yaparım. sevmediklerimi bile yani... parfüm alıyorum 2 gün snra bitsin diye uğraşıyorum çok beğensem bile... hani yenisini almak için....

ALLURE parfümünün Yumuşak Oryantal ve Çiçeksi versiyonu.
Sizi ferah, sonsuz, çiçeksi, odunsu ve meyveli kokusuyla sarar.
Vanilya, Kehribar ve paçuli karışımıyla şehvetlidir.
Sıcak ve hafif Güneşli Baharatlı yüzü - her ikisi de ferah ve kışkırtıcı.
Doğunun zarif gizemini yayar

Chanel imzasının muhteşem yorumu. Temiz ve çiçeksi kokuları sevenler için oldukça kalıcı ve özel bir parfüm

krdim yurtdışından kozmetik parfüm alımı yasaklanmış hepten senin eline düştüm artık
chanel allure mükemmel bir parfüm onu sıktığım gün kendimi marilyn monroe gibi çekici ve seksi hissediyorum
bide allureyi dolabımda her gördüğümde onu alırken sana attığım kazık aklıma geliyor
dün bende sephoradaydım yine sürüyle farfim kokladım.ama en bittiğim kokular alien ve chanel eau fraiche oldu.bide parfümlerin gökdelen gibi devasa fiyatları.ya bu ülkede kaliteli kozmetik kullanmak isteyen bayanların hepsi milyonermi olmak zorunda
Yaz için çekici ve dikkat çekici bir koku arayan chanel eau fraichei kaçırmasın sakın

Son düzenleme:

evet vaytrozum be ben de şaşırdım yurtdışından alışveriş hepten yasak kozmetiğe... Ama kızdım da insanların alışveriş hürriyeti niye engellenir ki? Bu konuda ciddi bir takip oluşturulsaydı keşke vergi konusunda ama alışveriş hürriyeti kısıtlanmasaydı:2:

Elime düştüğün kesin yaktım çıranı kurtulamiceksin benden artık

merhaba parfüm sevdalıları

Bugün divinora rujlarım ve de terracota fontotenlerim de geldi guerlain

Terracota yapı olarak zaten çiftekavrulmuş en açığı bile koyu yaz için... ama rujları mat seri ve muhteşem

hürriyetmi o da ne ben unuttum artık nasıl bişey olduğunu

merhaba parfüm sevdalıları

ojjjj geldin hejarım görüşemiyoruz nerlerdesin

krdim guerlain terracota deyince fundişim geldi aklıma yavrum bi ara ne takmıştı az kalsın kafayı yicekti terracota terracota diye

Şİmdiye kadar yurtdışından bi kere starwdan bin kere de senden aldım..
Ama coco madamosile yi yurtdışından getirtmiştim.. Seni aradım da geçen hafta verdim deidn. Bak hala unutmamışım içime oturmuş

yağmurluk bendeki deve kini kimsede olamaz krdinin sana veripte beni ikinci plana attığı pıdrayıda ben unutmadımsonra bulmuştuda 3.dünya savaşından kurtulmuştuk
coco mademosoille kadınsı bir koku gibi geliyor bana
len yaamurluk bende chanel eau frachie acayip taktım.dün sephorada kokladım Allahım o nasıl bir kokudur öyle
buram buram taptaze fresh bir çiçek kokusu.
bu aralar züğürt olmasaydım kesin alırdım ama fakirliğin gözü kör olsun.eğer alcaksan yeni parfüm sen alda yabancıya gitmesin bari caaanım chanel

Son düzenleme:

Ben sana ne diyorum waytrozum ben tepine tepine sana bir parfümü öneriyor isem beni yabana atma
Bak guerlain ıdyyle ve chanel allure sensualle öyle olmadı mı üzerinden nerdeyse 5 ay geçti hala teşekkürü bitmiyor

Ekonomini biras düzeltip bu serideki chanelleri de alabilmen için dua ediyorum:93:

Krdcim bana makyaj konusundada yardımcı olabilir misin aceba
düğün makyajı için malzemeleri kendim almayı düşünüyorum
önerdiğin bir marka var mı
eğer burada konumuz değilse özeldende yazabilirsin

Niye yardımcı olmim daha sonra makyaj topiğimiz olursa orda da konuşuruz burdan önereceklerim ilk aklıma gelenler....

Bir tane primer al smashbox ya da mac olabilir prüzsüz görüntü için
Ben fondoten guerlain önerim
estee dublewear öneririm
clinique olabilir şişe fondöteni al mutlaka kapatıcılığı daha iyidir çünkü.

estee'nin kalemleri güzeldir akmaz göz ve dudak için düşünebilirsin. Lancome da iyidir. Maskara iddiasız bişey istiyorsan hani doğal makyaj yapacaksan clinique, yok iddialı olsun dersen armani, ysl ve dior maskaralarına bak
far dior'un farlarını öneririm hem kalıcı hem de kadifemsi bir görüntü verir.
Allık guerlain, lancome subtil öneririm.
bunlar ilk aklıma gelenler. Sen bak hangilerini bulabildiğmiize beraber bakarız:13:

Hayallerinizi gerçekleştirmeye ve sınırları olmayan bir yolculuğa hazır mısınız? Euphoria yeni kazanılmış özgürlükten ilham alan, kişinin hayallerini yaşama dönüştürmesini anlatan aklınızda yer edecek, seksi ve şık bir parfüm. Euphoria egzotik meyveler, baştan çıkarıcı çiçekler, kalp notasındaki siyah orkide etkisiyle gizemli, zengin kremsi dip notası ile karşıtlıkları birleştiren, bağımlılık yaratan bir oryantal.

Euphoria Calvin Klein Parfümleri'nin en başarılı olanlarından biri... Cidden kalıcı ve yoğun. Kalıcı, yoğun ve de kırmızı parfümlerin kendine has kokularını sevenler mutlaka denesin

Bunak waytroz o pıdra değilk smashbox fırçası değilmiydi..? Hakkat bu ne kin len bu arada ben pudrayı da fırçayı da severek kullanıyorum. Şimdi bir de yaz geldi parıl parıl parıldarım artık

chanellere ben de takığım bu ara madamosielle ile başladı eau frachie ile mi devam etse... Krdi bi ses ver hele..

yavrum büyük aşklar kavgayla başlarmış olsun mukadderat böyleymiş
canım eau fraichei gözüm kapalı tavsiye ediyorum.böyle fresh çiçek demeti gibi ama sıradan olmayan mükemmel bir koku. al sık dene beğenmezsen gel kafama at bende yaz için farfim derdinden kurtulayım

Son düzenleme:

Sen bilirsin yağmurluk ama bence sen madamosielle ile devam et. Chanel eau fraiche daha genç kızlara göre ben gibi waytros gibi falan

Çok çakal gördüm seni waytım ben yarın bi bakınayım buna.. sonra da krdi nin kafasını yiyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…