dior addict- hypnotic poison
chanel chance ve versiyonları
guerlain insolance serisi ve magıc
tous gold ve silver
en kısa bu kadar yazabildim valla ama bence insan kendini sınırlamamalı ya hu bu kadar üretim varken koca bi sektör bize çalışırken niye üç di mi
krdim yurtdışından kozmetik parfüm alımı yasaklanmış hepten senin eline düştüm artık
chanel allure mükemmel bir parfüm onu sıktığım gün kendimi marilyn monroe gibi çekici ve seksi hissediyorum
bide allureyi dolabımda her gördüğümde onu alırken sana attığım kazık aklıma geliyor
dün bende sephoradaydım yine sürüyle farfim kokladım.ama en bittiğim kokular alien ve chanel eau fraiche oldu.bide parfümlerin gökdelen gibi devasa fiyatları.ya bu ülkede kaliteli kozmetik kullanmak isteyen bayanların hepsi milyonermi olmak zorunda
Yaz için çekici ve dikkat çekici bir koku arayan chanel eau fraichei kaçırmasın sakın
merhaba parfüm sevdalıları
hürriyetmi o da ne ben unuttum artık nasıl bişey olduğunuevet vaytrozum be ben de şaşırdım yurtdışından alışveriş hepten yasak kozmetiğe... Ama kızdım da insanların alışveriş hürriyeti niye engellenir ki? Bu konuda ciddi bir takip oluşturulsaydı keşke vergi konusunda ama alışveriş hürriyeti kısıtlanmasaydı:2:
Elime düştüğün kesin yaktım çıranı kurtulamiceksin benden artık
merhaba parfüm sevdalıları
evet vaytrozum be ben de şaşırdım yurtdışından alışveriş hepten yasak kozmetiğe... Ama kızdım da insanların alışveriş hürriyeti niye engellenir ki? Bu konuda ciddi bir takip oluşturulsaydı keşke vergi konusunda ama alışveriş hürriyeti kısıtlanmasaydı:2:
Elime düştüğün kesin yaktım çıranı kurtulamiceksin benden artık
yağmurluk bendeki deve kini kimsede olamaz krdinin sana veripte beni ikinci plana attığı pıdrayıda ben unutmadımsonra bulmuştuda 3.dünya savaşından kurtulmuştuk
coco mademosoille kadınsı bir koku gibi geliyor bana
len yaamurluk bende chanel eau frachie acayip taktım.dün sephorada kokladım Allahım o nasıl bir kokudur öyle
buram buram taptaze fresh bir çiçek kokusu.
bu aralar züğürt olmasaydım kesin alırdım ama fakirliğin gözü kör olsun.eğer alcaksan yeni parfüm sen alda yabancıya gitmesin bari caaanım chanel
yağmurluk bendeki deve kini kimsede olamaz krdinin sana veripte beni ikinci plana attığı pıdrayıda ben unutmadımsonra bulmuştuda 3.dünya savaşından kurtulmuştuk
coco mademosoille kadınsı bir koku gibi geliyor bana
len yaamurluk bende chanel eau frachie acayip taktım.dün sephorada kokladım Allahım o nasıl bir kokudur öyle
buram buram taptaze fresh bir çiçek kokusu.
bu aralar züğürt olmasaydım kesin alırdım ama fakirliğin gözü kör olsun.eğer alcaksan yeni parfüm sen alda yabancıya gitmesin bari caaanım chanel
Bunak waytroz o pıdra değilk smashbox fırçası değilmiydi..? Hakkat bu ne kin len bu arada ben pudrayı da fırçayı da severek kullanıyorum. Şimdi bir de yaz geldi parıl parıl parıldarım artık
chanellere ben de takığım bu ara madamosielle ile başladı eau frachie ile mi devam etse... Krdi bi ses ver hele..
yavrum büyük aşklar kavgayla başlarmış olsun mukadderat böyleymiş
canım eau fraichei gözüm kapalı tavsiye ediyorum.böyle fresh çiçek demeti gibi ama sıradan olmayan mükemmel bir koku. al sık dene beğenmezsen gel kafama at bende yaz için farfim derdinden kurtulayım
Sen bilirsin yağmurluk ama bence sen madamosielle ile devam et. Chanel eau fraiche daha genç kızlara göre ben gibi waytros gibi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?