Kpss yoldaşları <3

bende ödevimi yazayım bari
karadeniz böl. bittirdim 60 soru çözdüm
paragraftan da 60 soru çözdüm bugün pek çalışmadım ya bölgeler zaten çok kısa konular

neyse şu bölgelerden marmarayı da bititreyim bari
sonrada film partisi + çiğ köfteeee

Hoş buldum canımm.

Ne bileyim zaman gittikçe yaklaşıyor ya bir gün çalışmayınca kendimi çok kötü hissediyorum işte.

Sağ olasın, aman aman Allah korusun. :18:

Bende bugün dikişlerimi aldırdım..

Geçmiş olsun canım, diş ağrısı da tedavisi de çok fena çok. :18:

bende dişlerimi aldırdım diye okumuşum

Allah canını almasın..

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun, gerçekten çok fena..

kizlar paragraf konusuna calistim ve 66 soru cozdum . kafam suan allak bullak o kadar uzundu ki sorular bi zaman sonra zorla cozdum sorulari bitmek bilmedi ya arada mola werdim kendime :beer:

kizlar paragraf konusuna calistim ve 66 soru cozdum . kafam suan allak bullak o kadar uzundu ki sorular bi zaman sonra zorla cozdum sorulari bitmek bilmedi ya arada mola werdim kendime :beer:

aynen canım bende bugün 60 paragraf çözdüm o mu beni çözdü ben mi onu anlamadım

GÜNAYDINLAAAAAAAAAAAAR....:)
KIZLARR BEN Bİ KAÇ GÜN DERS Çalışamayacağım nişanlımın dedesi vefat etti...yolumuz uzun..memleketlerine gideceğiz evelallah ın izni ile.....yol da çalışmka iiçin taih aldım yanıma aama calışabilecegimi sanmıyorum

dua edin bize...hayırlısı ile gidip gelelim inlaaallah

günaydınlar ya önemli olan uzun zaman çalışmak deil bence :26: ben gibi yani
kısa ve öz çalışmak daha iyi verimli çalışmak yani ben gibi kaplumbağa hızında ilerlemek anormal yani
işim yorucu değil canım dedim ya hatta işyerinde boş vaktim çok oluyo benim işyerindede çalışıyorum çoğu zaman
bende akşam tarih çalıştım osmanlı kültür medeniyeti tekrar ettim 8 de başladım 12 de bitirdim 15 soru çözdüm sadece uykum çok gelmişti

A grubu öğetmwnlikmi:26: ama ama b grubu düz memurluk diye biliyorum ben

işletme bölümü yokmu kızlar aranızda hiç

kuzum şöyleki '' sen 4 yıllık işletme mezunusun değil mi? ki öyleyse sınavın temmuz da ve a grubu ve de b grubu olarak iki türlü hazırlanabilirsin...
a grubu için hem kültür yetenek hem de iktisat işletme muhasebe hukuk çalışman gerekiyor yani ayrıca kurum sınavlarına da hazırlanacaksın..ancak eğer b olsun düz memurluk diyoraN sadece genel yetenek ve kültür çalışacaksın .. en az 85 alıp atanabilrsin :))

buarada ben de iktisat mezunuyum..ilgi alanım oldugu için sorularına rahatca cevap verebilirm

ben hocalarla birlikte gidiyorum yoksa anlamam iklimdeyiz biz ,coğrafya dersine ocakta başladık hoca çok rahat yetişiriz diyor haftada 2 saat ..çoook çalışmak lazım çooookkk

çok teşekkür ederim içim rahatladı birden. Evet lisans işletme mezunuyum.. kpss ye dair hiç bişey bilmiyorum. kitaplarımı aldım çalışmaya başladım bakalım. Ama insan birşeyi bilmeyince hep kafasında eksik birşey yapıyomuyum hissi var:18: Mayıs'ta kayıt olacağız dimi
Rabbim hepimize hayırlısını versin

Son düzenleme:

canıııımmmm başınız sağolsun yaa çok üzüldüm :26: Allah yolunuz açık etsin.
Sen çalışkan kızsın açığı çok rahat kapatırsın

Sibelimmmmm hoşgeldin balım
Canım önemli olan her şekilde çalışmak inann
Bizim seninle konuları bititrip acil tekrara geçmemiz lazım düşün en az 85 almalıyız. Tekrar çok öenmli
Ooo çok iyiymiş canım bende keşke öyle bi iş bulabilsem valla
iyiy yapmışsın cnım benimde bugünlerde hep uykum geliyo yaaa bende anca avrupa kült. bitirebildim

tam cevap erecektim kayacansım halletmiş

ben hocalarla birlikte gidiyorum yoksa anlamam iklimdeyiz biz ,coğrafya dersine ocakta başladık hoca çok rahat yetişiriz diyor haftada 2 saat ..çoook çalışmak lazım çooookkk

aynen canım ama ben çalışma şevkimi malesef git gide kaybediyorum sankiii :18:

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar ben de geçtim o yollardan zorluğunu iyi bilirim
Kadroyu aldıktan sonra rahatlıycaksınız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…