incitanem canım, hoşgeldin benimde gözüm seni arıyordu.
aynen canım bende tarihte öyleyim :18: sen yine iyi çalışmışsın canım matematikten 4 konu güzel performansöyle söyleme çabanı emeğini küçümseme çok kızarım hmmm
canım benim geçmiş olsun ay bu aralar diş hastalıkları çoğaldı acayip tırsıyorum :18:
Bende bugün dikişlerimi aldırdım..
bende dişlerimi aldırdım diye okumuşum
Hoş buldum canımm.
Ne bileyim zaman gittikçe yaklaşıyor ya bir gün çalışmayınca kendimi çok kötü hissediyorum işte.
Sağ olasın, aman aman Allah korusun. :18:
Geçmiş olsun canım, diş ağrısı da tedavisi de çok fena çok. :18:
harikasın öyleyse bebeğim
hadi bakalım ben vata başlayamıyorum
Allah canını almasın..
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun, gerçekten çok fena..
kizlar paragraf konusuna calistim ve 66 soru cozdum . kafam suan allak bullak o kadar uzundu ki sorular bi zaman sonra zorla cozdum sorulari bitmek bilmedi ya arada mola werdim kendime :beer:
başlamalısın sende 9 soru az değil :)
olur mu canım ya senin o azmini yirirm beneylülde başlamak bana çok uzak bi fikir
ben herkesi gazlıyom valla ama benide gazlayan çıkar mı bilmiyom
oyy canım ya yoksa işin çok mu yorucu canım :26: eve gidince zor olur bide çalışmak :18:
bende bugün çözdüğüm paragrafları bi daha çözdüm hiç hatırlamıyorum soruları nasıl çözdüysem artık
hadi ya dur o siteye bende bakım bi
yok canım ilginç derken kimse sormadıda ondan öyle dedim bende aslında tam senin ismini soracaktım sen söyledin
çok memnun oldum sibelcim çok hoş bir ismin var
tamam balım görüşürüz iyi akşamlarrr
merhaba canım ben burdaki herkesi elimden geldiği kadar motive edip destek vermeye çalışıyorum
seninkisi memurluk değil sanırım ablamda temmuzda girecek gerçekten çok çalışman lazım. A grubu öğretmenlik oluyo sanırım ama ihtiyacı almanı tavsiye ederim ihtiyacın konu anlatımlısı zaten soru bankası olaraktayediiklim ve ihtiyaçtan gidiyorum ben gayet memnunum.
yetieşbilirsin canım bnede yeni başladım sayılır burdan gerekli kontrolleri yapabiliriz ben günde 1 dersten bi konu+soru yapıyorum konu kısaysa başka konuya geçiyorum ben şimdi türkçe coğ,tar. çalışıyorum bunları biraz ilerledikten sonra diğerlerine yönelcem
A grubu öğetmwnlikmi:26:ama ama b grubu düz memurluk diye biliyorum ben
işletme bölümü yokmu kızlar aranızda hiç
canım benim ya kıyamam dikkat et kendine çok geçmiş olsun.
canım ya ara verince öyle oluyo aslında unutmamışsındırda sana öyle geliyordur üzerinden genel tekrar yaparsan eminim anlarsın unutmadığını
canım ben bölgelere geldim
kuzum şöyleki '' sen 4 yıllık işletme mezunusun değil mi? ki öyleyse sınavın temmuz da ve a grubu ve de b grubu olarak iki türlü hazırlanabilirsin...
a grubu için hem kültür yetenek hem de iktisat işletme muhasebe hukuk çalışman gerekiyor yani ayrıca kurum sınavlarına da hazırlanacaksın..ancak eğer b olsun düz memurluk diyoraN sadece genel yetenek ve kültür çalışacaksın .. en az 85 alıp atanabilrsin :))
buarada ben de iktisat mezunuyum..ilgi alanım oldugu için sorularına rahatca cevap verebilirm
GÜNAYDINLAAAAAAAAAAAAR....:)
KIZLARR BEN Bİ KAÇ GÜN DERS Çalışamayacağım nişanlımın dedesi vefat etti...yolumuz uzun..memleketlerine gideceğiz evelallah ın izni ile.....yol da çalışmka iiçin taih aldım yanıma aama calışabilecegimi sanmıyorum
dua edin bize...hayırlısı ile gidip gelelim inlaaallah
günaydınlar ya önemli olan uzun zaman çalışmak deil bence :26: ben gibi yani
kısa ve öz çalışmak daha iyi verimli çalışmak yani ben gibi kaplumbağa hızında ilerlemek anormal yani
işim yorucu değil canım dedim ya hatta işyerinde boş vaktim çok oluyo benim işyerindede çalışıyorum çoğu zaman
bende akşam tarih çalıştım osmanlı kültür medeniyeti tekrar ettim 8 de başladım 12 de bitirdim 15 soru çözdüm sadece uykum çok gelmişti
A grubu öğetmwnlikmi:26:ama ama b grubu düz memurluk diye biliyorum ben
işletme bölümü yokmu kızlar aranızda hiç
kuzum şöyleki '' sen 4 yıllık işletme mezunusun değil mi? ki öyleyse sınavın temmuz da ve a grubu ve de b grubu olarak iki türlü hazırlanabilirsin...
a grubu için hem kültür yetenek hem de iktisat işletme muhasebe hukuk çalışman gerekiyor yani ayrıca kurum sınavlarına da hazırlanacaksın..ancak eğer b olsun düz memurluk diyoraN sadece genel yetenek ve kültür çalışacaksın .. en az 85 alıp atanabilrsin :))
buarada ben de iktisat mezunuyum..ilgi alanım oldugu için sorularına rahatca cevap verebilirm
ben hocalarla birlikte gidiyorum yoksa anlamamiklimdeyiz biz ,coğrafya dersine ocakta başladık hoca çok rahat yetişiriz diyor haftada 2 saat ..çoook çalışmak lazım çooookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?