çok teşekkür ederimiçim rahatladı birden. Evet lisans işletme mezunuyum.. kpss ye dair hiç bişey bilmiyorum. kitaplarımı aldım çalışmaya başladım bakalım. Ama insan birşeyi bilmeyince hep kafasında eksik birşey yapıyomuyum hissi var:18: Mayıs'ta kayıt olacağız dimi
Rabbim hepimize hayırlısını versin
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar ben de geçtim o yollardan zorluğunu iyi bilirim
Kadroyu aldıktan sonra rahatlıycaksınız inş.
sağol canım benim inşallah alırız:18:
seninde hayırlı olsun bu arada
Çok teşekkür ederim canım iş sahibi olmak için bekleyen herkes amacına ulaşınca gerçek anlamda sevinicem
Ben başladım herkes ne hali varsa görsün demem asla
arkadaslar merhabalar
ben kpss lısansa hazırlanıcam
duruma gore kursa gıdıcem yada gıtmıcem
durum dediğim nedir ..?
matematık konularının ıcerıgıne göre yani
herseyım tam
matematıgı fullemek maksat
yada fule yakın yapmak herneyse
ben matematık lısanss konularını arastırdım bulamıyorum cıldırıcam
lisans matematik kpss konuları mat 1 mi mat2 mi ? cevaplarınızı beklıyorum.. sevgılerımle
canım öncelikle hoşgeldin
konular mat1 yani sayılar,ebob ekok, bölünebilme, problemler, oran prantı, denklem çözme, kümler, mod, bide yeni eklenen sayısal mantık var 2 soru çıkıyo sanırım.
Canım ne kadar incesin sen öyle yaaa
Ahh canım inşallah hayırlısıyla ulaşırız rabbim hiçbirimzin emeklerini boşa çıkarmasın
cnm cok tesekkurler pekı matematık den sadece kurs a gıtsem gıdılırmı kı tek dersten . ne kadardır ve hosbulduk:)
Sibelimmmmm hoşgeldin balım
Canım önemli olan her şekilde çalışmak inann
Bizim seninle konuları bititrip acil tekrara geçmemiz lazım düşün en az 85 almalıyız. Tekrar çok öenmli
Ooo çok iyiymiş canım bende keşke öyle bi iş bulabilsem valla
iyiy yapmışsın cnım benimde bugünlerde hep uykum geliyo yaaabende anca avrupa kült. bitirebildim
Eki Görüntüle 1020416
Herkese selammmm..
Size motive ve özür(konuya çok giremedim için) bonibonları getirdiimm..
:119::119::119:
cnm cok tesekkurler pekı matematık den sadece kurs a gıtsem gıdılırmı kı tek dersten . ne kadardır ve hosbulduk:)
hoşbulduk balımmmmmdünde tekrar yaptım soru çözdüm 10 da bitirdim dersi kitap okudum uyudum
annem babam kitaplarla kafayı bozcaksın diyo odadan çık insan içine gir az diyolar
işim iyi 4 senedir aynı yerdeyim canım şükür sabahtan beri 100 sayfa kitap okudum kitabı bitiricem bugün akşamda devam derse
ayy bunları görünceeböle oldummm en sevdiğimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?