- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
De haydi bakak görek o zaman.
Bak hiç ders çalışıcam demiyor
Tembelsin işte tembelllllll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
De haydi bakak görek o zaman.
Bak hiç ders çalışıcam demiyor
Tembelsin işte tembelllllll
Tabi tembelim la..
Ooy ooy.. Doğru diyosun çalışmak gerek..
Ben zaten bugun izlemeyecektim seni denemiştimm
''yok kuzum test çözmem lazım'' demeni bekliyordum
Ama renginadan betermişin o tembelin önde gideniiiiiiiiiii
Rengina benim yanımda, heykeli dikilesice be.
Gidiyorum ben yatmaya, dikiş yerlerim zonkluyor. Doğum yapmış gibiyim, sezaryen yerlerim ağrıyor tadında geziyorum.
Hadi öptüm yavru seni.
Merhaba kızlaar, sayfamız ne kadar ilerlemiş böyle. Ne güzel çalışmışsınız
Ay ben çalışamadım adam gibi ya. Matematikte 4 konu falan ilerledim sadece Bölme Bölünebilme bitti. Nedense tarih çalışırken uyuyakalıyorum bu aralar. Cümlede anlamdan da şimdi saydım 72 soru çözmüşüm dün. :26:
20'lik dişlerimle boğuşmaktayım kaç gündür, bir ağrı bir acı aldı başını gidiyor mecbur korkulan başa gelecek işte yarın dişçinin yolunu tutacağım bu gidişle.
Maaleseff :18: Üç tane çektirdim bu sonuncusu olacak inşallah.
kızlar tam bir haftadır çok hastayım ve kitap kapağı açamadımm ( zaten hemen unutuyorum hepten gitti kafamdan tarih coğrafya poff ( yarın tarihi baştan alıcam videolardan hızlıca.... coğrafya da konu olarak nerelerdesiniz ben çok geriyim sanırım korkuyorum şu derstenn (
günaydın sevgili dostlaar :))
dün akşam ekonomik coğrafyadan 130 soru çözdüm :))
günü değerlendir tabiki ya boş geçme sakın canım benim
testlerde daha iyi anlıyo zaten insan nerde eksik oldugunu vs görüyosun sonucta
sen çok daha avantajlısın canım iş yok dershane yok evde gerçekten verimli çalışabilirsin
inşallah rabbim emeklermizi boşa çıkarmaz
bu arada hazal gerçek adınmı ?
bugun ewdeyim ve konu caliscam turkce calisirim sanirim :) ders ders calismaya karar verdim once turkceden baslicam
iyi yapmışın hazalım :) pazara kadar da türkçem bitmiş olcak komple sonra pazardan itibaren vatandaşlığa geçiyor olcam :)
Bende bugün dikişlerimi aldırdım..
bende dişlerimi aldırdım diye okumuşum
nasıl kahkaha attm yaa
canım bu arada cümlede anlamı ekledimMerhaba kızlaar, sayfamız ne kadar ilerlemiş böyle. Ne güzel çalışmışsınız
Ay ben çalışamadım adam gibi ya. Matematikte 4 konu falan ilerledim sadece Bölme Bölünebilme bitti. Nedense tarih çalışırken uyuyakalıyorum bu aralar. Cümlede anlamdan da şimdi saydım 72 soru çözmüşüm dün. :26:
20'lik dişlerimle boğuşmaktayım kaç gündür, bir ağrı bir acı aldı başını gidiyor mecbur korkulan başa gelecek işte yarın dişçinin yolunu tutacağım bu gidişle.
ayy canım ya valla hiç elimde olmuyo ben bi bıraktım mı daha toparlayamıyorum. artık sen beni motive edersin
evet canım testlerin gerçkete faydası oluyo
evet canım aslında iş yok doğru söylüyosunda ben çok iyi çalışan birisi değilim
sen bugün neler çalıştın bakım
tabiii ki gerçek adım canııım çok ilginç bi soru oldu
bak bak bırakma ozaman bende hiç sevmem bak ders falan ama bilsen görsen hiçççç istemediğim zamanda bile azda olsa bakıyorum ben bakıyosam sen rahat bakarsın motive mi ederim tabi sağolsun burdan bikaç arkadaş var Allah razı olsun benide onlar gazlıyoooo
daha bi hırs yapıorum
bugün mü işten çıkmadım ben daha çalışıyorum aynı zamanda dedimmi bilmem
birazdan gidicem işte tarih çalışıyorum ben 1.dünya savasına kadar geldim de test çözerken çok yanlış çıktı sonra başa aldım tekrar yapıp soru çözüyorum bu ara ben
iş yerinde boş vaktim çok oluyo çoğu zaman işyerindede çalışıyorum bazen ama sakin olduğumda
kitaptan çalışamadığım zamanda
kpsscafe sitesine girip online soru çözüyorum
ilginçmiydi soru ama niye benim adım pantera diiil mesela orda yazan olmuyo %90
memnun oldm hazalcım bende sibel
iyi akşamlar çıkıcam ben şimdi öptüm çok
Guzel guzel calisalim adostlar...rakipler guclu ..alimlar az...zaman daraliyor ama boz yılmadan çalışacağız basaracagiz insaallah