Yatak odası, yemek odası, koltuklar, ünite falan bebeğim.
Yorucuydu çook senin nasıldı?Misafirin geldi mi kuzum?
Kızlar selam, ben yeni başlıyorum çalışmaya.
Genel yetenek ve genel kültür çalışıcam. Bugün ihtiyaç yayınlarının modüler soru bankasını ve pratik çalışma defterini aldım. Hızlıca tüm konulaırn üstünden geçsem yeterlidir şimdi için.
Şimdi size sormak istediğim şu. Ben uçak mühendisiyim. Sivil havacılık genel müdürlüğü, devlet hava meydanları işletmesi, savunma sanayi müsteşarlığı benim başvurabileceğim yerler arasında.
Şimdi şu diğer muhasebe, iktisat falan sorularını da çözersem bana ne kazandırır. Anladığım müfettiş yardımcılığı gbi pozisyonlara başvuruluyormuş onları çözerek. O pozisyonlara mühendisler başvurabiliyor mu acaba? Kusura bakmayın bu işlerle hiç ilgilenmedim de. Sivil havacılıkta çalışan bir arkadaşın gazıyla kendimi burada buldum. Ve çok heveslendim.
Bir de bu kurumlar ingilizce yeterlik olarak kpss ingilizceyi yeterli bulurlar mı sizce?
canım benim öncelikle hoşgeldin
sanırım ibf'nin alan sınavına girmek istiyorsun. Hiçbir bilgim yok bu konuda
ama bence mühendisler giremez :44:
iyi araştırmak lazım ama girebiliyorsan eğer güzel meslekler var. Gelir uzmanlığı falan
Teşekkür ederim hazalcım..
Yani madem giricem öyle bir fırsat varsa değerlendireyim istiyorum. Öncelikle amacım tabi ki mühendis kadrolarına başvurmak olur. O sebeple başladım. Ancak ibf de mühendislerin başvurabildiği kadrolar varsa denemek istiyorum şansımı. Ya da şimdilik kafamı karıştırmıyım.. Vaktim kalırsa bakarım..
canım benim rica ederim ederim çok isterdim sana yardımcı olmayı malesef bu konuda bir bilgim yok.
hakkında hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin sanainşallah şansını yâver gider
Hepimizin inşallah istediği olur canım
way harika bebeğim çok sevindim. Nerden aldınız e paylaşmayacak misin genelde paylaşıyorlar ya
benim de nasıl olsun konu çalıştım canım coğrafya da aldım başımı gidiyorum
yok canım gelmedi hala
bir kaç güne gelir diye kafamdan plan yapıyorum ama bana sürpriz yapıcak gibi
Merhaba kızlaar, sayfamız ne kadar ilerlemiş böyle. Ne güzel çalışmışsınız
Ay ben çalışamadım adam gibi ya.Matematikte 4 konu falan ilerledim sadece Bölme Bölünebilme bitti. Nedense tarih çalışırken uyuyakalıyorum bu aralar. Cümlede anlamdan da şimdi saydım 72 soru çözmüşüm dün. :26:
20'lik dişlerimle boğuşmaktayım kaç gündür, bir ağrı bir acı aldı başını gidiyor mecbur korkulan başa gelecek işte yarın dişçinin yolunu tutacağım bu gidişle.
20lik diş mi??
evet canım günde 1 konu+soru bunları yapmadan o gece uyumuyorum
zamanımız var ama konularda varaynen canım nasıl geçtiğini anlamıyosun
bende türkçeden başladım ama malesef benimde çok yanlışım çıktı morelim bozuluyo çalışmaktan soğuyorum yanlışım çıktıkça yaaaama bazende konuyu testte anladığım oluyo
yok bitanem gitmiyorum dershaneye ya ben bilerek gitmedim çünkü dershanaeye gitsem biliyorum kendimi herşeyi dershanye bırakır çalışmazdım :18:
yok canım çalışmıyorumda avukatın yanında sekreterlik olarak işe başlayacaktım da sonra kenime güvenemedim yapamam diye yani kpps+iş
inşallah canım benim rabbim hangisi hayılrıysa onu versin
kızlar ekledim tabloya kayacansım sen coğ. tar. türkçeden hangi konuları çözdün onuda eklerdim
fatosksk canım sen coğrafya bitti deyince tüm konulara ekledim :18:
Maaleseff :18: Üç tane çektirdim bu sonuncusu olacak inşallah.
Bende bugün dikişlerimi aldırdım..
geçmiş olsun feb
sherlock bugun müydü kız
Yes baby.
Sağol yavrum.
akşam izliyoruz o zaman ..
ben evde izleyemiycem ama olsun artık gece film hakkında dedikodu yaparık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?