Kpss yoldaşları <3

Yatak odası, yemek odası, koltuklar, ünite falan bebeğim.
Yorucuydu çook senin nasıldı? Misafirin geldi mi kuzum?

way harika bebeğim çok sevindim. Nerden aldınız e paylaşmayacak misin genelde paylaşıyorlar ya
benim de nasıl olsun konu çalıştım canım coğrafya da aldım başımı gidiyorum

yok canım gelmedi hala

bir kaç güne gelir diye kafamdan plan yapıyorum ama bana sürpriz yapıcak gibi

canım benim öncelikle hoşgeldin
sanırım ibf'nin alan sınavına girmek istiyorsun. Hiçbir bilgim yok bu konuda
ama bence mühendisler giremez :44:

iyi araştırmak lazım ama girebiliyorsan eğer güzel meslekler var. Gelir uzmanlığı falan

Teşekkür ederim hazalcım..

Yani madem giricem öyle bir fırsat varsa değerlendireyim istiyorum. Öncelikle amacım tabi ki mühendis kadrolarına başvurmak olur. O sebeple başladım. Ancak ibf de mühendislerin başvurabildiği kadrolar varsa denemek istiyorum şansımı. Ya da şimdilik kafamı karıştırmıyım.. Vaktim kalırsa bakarım..

Son düzenleme:

canım benim rica ederim ederim çok isterdim sana yardımcı olmayı malesef bu konuda bir bilgim yok.
hakkında hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin sana inşallah şansını yâver gider

canım benim rica ederim ederim çok isterdim sana yardımcı olmayı malesef bu konuda bir bilgim yok.
hakkında hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin sana inşallah şansını yâver gider

Hepimizin inşallah istediği olur canım

kızlar tam bir haftadır çok hastayım ve kitap kapağı açamadımm ( zaten hemen unutuyorum hepten gitti kafamdan tarih coğrafya poff ( yarın tarihi baştan alıcam videolardan hızlıca.... coğrafya da konu olarak nerelerdesiniz ben çok geriyim sanırım korkuyorum şu derstenn (

Valla harikasınn..
Ayrı konu açmamda bu konuda ekliyim resimleri istersen.

Merhaba kızlaar, sayfamız ne kadar ilerlemiş böyle. Ne güzel çalışmışsınız

Ay ben çalışamadım adam gibi ya. Matematikte 4 konu falan ilerledim sadece Bölme Bölünebilme bitti. Nedense tarih çalışırken uyuyakalıyorum bu aralar. Cümlede anlamdan da şimdi saydım 72 soru çözmüşüm dün. :26:

20'lik dişlerimle boğuşmaktayım kaç gündür, bir ağrı bir acı aldı başını gidiyor mecbur korkulan başa gelecek işte yarın dişçinin yolunu tutacağım bu gidişle.

20lik diş mi??

günü değerlendir tabiki ya boş geçme sakın canım benim
testlerde daha iyi anlıyo zaten insan nerde eksik oldugunu vs görüyosun sonucta
sen çok daha avantajlısın canım iş yok dershane yok evde gerçekten verimli çalışabilirsin
inşallah rabbim emeklermizi boşa çıkarmaz
bu arada hazal gerçek adınmı ?

bugun ewdeyim ve konu caliscam turkce calisirim sanirim :) ders ders calismaya karar verdim once turkceden baslicam

kızlar ekledim tabloya kayacansım sen coğ. tar. türkçeden hangi konuları çözdün onuda eklerdim
fatosksk canım sen coğrafya bitti deyince tüm konulara ekledim :18:

iyi yapmışın hazalım :) pazara kadar da türkçem bitmiş olcak komple sonra pazardan itibaren vatandaşlığa geçiyor olcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…