• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss yoldaşları <3

Kizlar size bisey sorucam kpss ye ilk girisim olcak. Galiba canta bile sokamiyormusuz yanimizda yani kalem saat vs. Hic bisey olmayacakmi yanimizda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar size bisey sorucam kpss ye ilk girisim olcak. Galiba canta bile sokamiyormusuz yanimizda yani kalem saat vs. Hic bisey olmayacakmi yanimizda

bırak çantayı kafandaki tel tokayı bile alıyolar :34:
kalem silgi vs ösym veriyorr zaten canım :31:

ekleyeyim canım sen önlisans mı lisans mı bu arada hoşgeldin

ortaöğretim kpss ye gircem ben baktım konular aynı benimde bitirmem lazım belki buradan gaz alır da çalışırım dedim
sosyoloji okuyorum 3 teyim memurluk olmadı lisans için temel oluşturma diyorum kendi kendime öyle işte :1:

selam hanımlar

ben de bu sene gireceğim lisansa ama deneme amaçlı olacak
bir de kafam karıştı acaba çalışsam mı çalışmasam mı 2016 kpss'ye
kalkacak boşuna çlaışma diyenler var
kafam allak bullak oldu bu memurluk konusunda

Kızlar merhaba.bu sene kpss önlisansa gireceğim.2 sene öncede girmiş biri olarak nasıl başvuru yapılıyor.Daha öncede girdiğim için okula gidip başvurmama gerek yok bankaya parayı yatırıcam ama sonra nasıl başvurucam net bir bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Kızlar merhaba.bu sene kpss önlisansa gireceğim.2 sene öncede girmiş biri olarak nasıl başvuru yapılıyor.Daha öncede girdiğim için okula gidip başvurmama gerek yok bankaya parayı yatırıcam ama sonra nasıl başvurucam net bir bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Osym nin sitesine gir canim ais.osym sifren varsa ordan kayit olabilirsin kayit zamani. hem detayli bilgide yaziyor. aklinda soru da kalmaz

Bende nereden başvuru yapılacağını bilmiyorum.
Birde son başvuru 30 haziran diyorlar yanlış dimi 8 temmuz olması gerek başvuru tarihi? :44:

Bende nereden başvuru yapılacağını bilmiyorum.
Birde son başvuru 30 haziran diyorlar yanlış dimi 8 temmuz olması gerek başvuru tarihi? :44:

Osym nin sitesine gir canim ais.osym sifren varsa ordan kayit olabilirsin kayit zamani. hem detayli bilgide yaziyor. aklinda soru da kalmaz

selam hanımlar

ben de bu sene gireceğim lisansa ama deneme amaçlı olacak
bir de kafam karıştı acaba çalışsam mı çalışmasam mı 2016 kpss'ye
kalkacak boşuna çlaışma diyenler var
kafam allak bullak oldu bu memurluk konusunda

http://www.osym.gov.tr/belge/1-19303/2014-sinav-takvimi.html

Aşağıda sınav tarihleri ve başvuru tarihleri yazıyor kızlar..
Sınav ücretini yatırdıktan sonra ösym şifreniz ile sistemden girip başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
Eğer şifreniz yok ise bir okula gidip veya ilgili bürolara gidip işlemleri yaptırıp adınıza ait bir şifre alırsınız..

Hım anladım canım çok sağol.Şimdi girdim kayıtlar 30 unda başlayacağı için görünmüyor haftaya bakarım o zaman çıkar.teşekkürler :)

umutsuzluk bende tavan bolumde 21 bin kisi var girecek devlette taş patlasa 1600-1700 alir bu yil o da dusecek diyolar nedir bu cektigimiz ya&#128557;

selamlar :3: evet kızlar başvuru tarihleri değişti... 8 temmuzda başlıyo 8-24 arası
bu arada lisanstan girecek olan arkadaşlara ben şimdiden başarılar diliyorum emeklerinizin karşılığını kat kat alırsınız inşallah
sınavdan sonra mutlaka uğrayın buraya zorluk derecesini falan diyinn bizee :16::16::16:

Merhaba kızlar bende uzun zamandır yoktum sanırım herkes gitmiş acaba çalışmalar nasıl denemeleriniz filan?

Back