Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar size bisey sorucam kpss ye ilk girisim olcak. Galiba canta bile sokamiyormusuz yanimizda yani kalem saat vs. Hic bisey olmayacakmi yanimizda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bırak çantayı kafandaki tel tokayı bile alıyolar
kalem silgi vs ösym veriyorr zaten canım
benide eklermisiniz :))
ekleyeyim canım sen önlisans mı lisans mı bu arada hoşgeldin
Kızlar merhaba.bu sene kpss önlisansa gireceğim.2 sene öncede girmiş biri olarak nasıl başvuru yapılıyor.Daha öncede girdiğim için okula gidip başvurmama gerek yok bankaya parayı yatırıcam ama sonra nasıl başvurucam net bir bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Bende nereden başvuru yapılacağını bilmiyorum.
Birde son başvuru 30 haziran diyorlar yanlış dimi 8 temmuz olması gerek başvuru tarihi? :44:
Osym nin sitesine gir canim ais.osym sifren varsa ordan kayit olabilirsin kayit zamani. hem detayli bilgide yaziyor. aklinda soru da kalmaz
Kızlar merhaba.bu sene kpss önlisansa gireceğim.2 sene öncede girmiş biri olarak nasıl başvuru yapılıyor.Daha öncede girdiğim için okula gidip başvurmama gerek yok bankaya parayı yatırıcam ama sonra nasıl başvurucam net bir bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
selam hanımlar
ben de bu sene gireceğim lisansa ama deneme amaçlı olacak
bir de kafam karıştı acaba çalışsam mı çalışmasam mı 2016 kpss'ye
kalkacak boşuna çlaışma diyenler var
kafam allak bullak oldu bu memurluk konusunda
Osym nin sitesine gir canim ais.osym sifren varsa ordan kayit olabilirsin kayit zamani. hem detayli bilgide yaziyor. aklinda soru da kalmaz