paragrafta anlama tekrar gozden gecirdim uzerinede 30 soru cozebildim anca cok yorgunum yatim sabah devam edicem calismaya bugunluk benden bu kadar:) yarin evde olcagim icin bol bol calisirim
Eki Görüntüle 1020416
Herkese selammmm..
Size motive ve özür(konuya çok giremedim için) bonibonları getirdiimm..
:119::119::119:
hoşbulduk balımmmmmdünde tekrar yaptım soru çözdüm 10 da bitirdim dersi kitap okudum uyudum
annem babam kitaplarla kafayı bozcaksın diyo odadan çık insan içine gir az diyolar
işim iyi 4 senedir aynı yerdeyim canım şükür sabahtan beri 100 sayfa kitap okudum kitabı bitiricem bugün akşamda devam derse
ayy bunları görünceeböle oldummm en sevdiğimmmmmmm
Kuzisleeer memleketimden kilometrelerce uzaktayim..malum cenazmiz var.ders de calisamiorum am evime varinca toparli
caaam...
Insaallah bugun nisanlimla guzel vakit ggecirip enerji depolayacam)
hazoss topigin hayirli olsun bitanemmmmmm :-*
bu arada gene yoksun ortalarda hayirdir
pardon yanlis kelimesini yanlis yazmisim " yalnis "die :) duzeltme yapmak istedim ama nerden yapacagimi bilemedigim icin soylemek istedim:)
Canlaaar neler yaparsuniz..
Ben calisamiorum malum durumlardan dolayi..am desarj oluyorum...insaallah rahat şekilde memleketime donup dersime dort elle sarilip calisacagim. RABBIM saglik versin gerisi halledilir
KKimseler yok topikeeee
ewet kimse ugramiyo bu ara burayaa
sibelimmmm, hoşgeldin yavru ceylanımmmHazallll nerelerdesinnnnnnnnnnnn
Kimse yok mu bu topikte bende umutlanmıştım beraber konuları götürürüz diye
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kızlar yeter konu konu... Artık sadece soru çözüyorum.
harıkasın canım ben daha konuları bitiremedim :18:
aslında benimde tam bitti sayılmaz ama çözümlü soru bankasından çözüp yanlışlarımı inceliyorum mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?