Kpss yoldaşları <3

Ben zaten bugun izlemeyecektim seni denemiştimm

''yok kuzum test çözmem lazım'' demeni bekliyordum
Ama renginadan betermişin o tembelin önde gideniiiiiiiiiii

Rengina benim yanımda, heykeli dikilesice be.
Gidiyorum ben yatmaya, dikiş yerlerim zonkluyor. Doğum yapmış gibiyim, sezaryen yerlerim ağrıyor tadında geziyorum.
Hadi öptüm yavru seni.

incitanem canım, hoşgeldin benimde gözüm seni arıyordu.
aynen canım bende tarihte öyleyim :18: sen yine iyi çalışmışsın canım matematikten 4 konu güzel performans öyle söyleme çabanı emeğini küçümseme çok kızarım hmmm
canım benim geçmiş olsun ay bu aralar diş hastalıkları çoğaldı acayip tırsıyorum :18:

canım benim ya kıyamam dikkat et kendine çok geçmiş olsun.
canım ya ara verince öyle oluyo aslında unutmamışsındırda sana öyle geliyordur üzerinden genel tekrar yaparsan eminim anlarsın unutmadığını
canım ben bölgelere geldim

ayy canım ya valla hiç elimde olmuyo ben bi bıraktım mı daha toparlayamıyorum. artık sen beni motive edersin
evet canım testlerin gerçkete faydası oluyo
evet canım aslında iş yok doğru söylüyosunda ben çok iyi çalışan birisi değilim
sen bugün neler çalıştın bakım
tabiii ki gerçek adım canııım çok ilginç bi soru oldu

canım bu arada cümlede anlamı ekledim

bak bak bırakma ozaman bende hiç sevmem bak ders falan ama bilsen görsen hiçççç istemediğim zamanda bile azda olsa bakıyorum ben bakıyosam sen rahat bakarsın motive mi ederim tabi sağolsun burdan bikaç arkadaş var Allah razı olsun benide onlar gazlıyoooo
daha bi hırs yapıorum
bugün mü işten çıkmadım ben daha çalışıyorum aynı zamanda dedimmi bilmem
birazdan gidicem işte tarih çalışıyorum ben 1.dünya savasına kadar geldim de test çözerken çok yanlış çıktı sonra başa aldım tekrar yapıp soru çözüyorum bu ara ben
iş yerinde boş vaktim çok oluyo çoğu zaman işyerindede çalışıyorum bazen ama sakin olduğumda
kitaptan çalışamadığım zamanda
kpsscafe sitesine girip online soru çözüyorum
ilginçmiydi soru ama niye benim adım pantera diiil mesela orda yazan olmuyo %90
memnun oldm hazalcım bende sibel
iyi akşamlar çıkıcam ben şimdi öptüm çok

Son düzenleme:
Guzel guzel calisalim adostlar...rakipler guclu ..alimlar az...zaman daraliyor ama boz yılmadan çalışacağız basaracagiz insaallah

olur mu canım ya senin o azmini yirirm ben eylülde başlamak bana çok uzak bi fikir
ben herkesi gazlıyom valla ama benide gazlayan çıkar mı bilmiyom
oyy canım ya yoksa işin çok mu yorucu canım :26: eve gidince zor olur bide çalışmak :18:
bende bugün çözdüğüm paragrafları bi daha çözdüm hiç hatırlamıyorum soruları nasıl çözdüysem artık
hadi ya dur o siteye bende bakım bi
yok canım ilginç derken kimse sormadıda ondan öyle dedim bende aslında tam senin ismini soracaktım sen söyledin
çok memnun oldum sibelcim çok hoş bir ismin var
tamam balım görüşürüz iyi akşamlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…